23

Анонимен

преди 11 години

Хаха, смешници.Сигурно са го били докато не е казал паролата, после само едитнали ,сложили снимка и "спрели дейносттаа".Някой да не си помисли, че имат каквито и да е правомощия в Facebook :)?!

22

...

преди 11 години

До антифесвикаш и без друго откъм спазване на закони сме...

21

Анонимен

преди 11 години

*** имат сайт в който има обидни коментари за българите, и тези коментари не се трият.Опитах се да се регистрирам, за да напиша коментар ида кажа, че това е недопустимо, но не ме регистрираха.Паролата ми беше ''***'' и те отказаха да ме регистрират.Толкоз ли е обидна за тях думата ***?Ами това е на български тяхната народност.На руски е цыган, та турски cingene ("чингене").Т.е. това е име на народност, а не обида.Та кога и техният сайт ще бъде забранен?

20

ВОИ

преди 11 години

Армакедоне не звучи мн турско как пък решихте ,че е турчин ???По вероятно да е ваш брат македонец драги ми булгури

19

a

преди 11 години

Теа ГДБОП освен да киснат по цял ден във Фейсбук друго нещо правят ли ?!?

18

до 18

преди 11 години

Първо си свери фактите, после ми се прави на много умен по форумите.Опитвали са криминализират деянието (гавра с националното знаме), но така и не са успявали. В един от последните процеси, където съдят американец, изгорил американското знаме, в крайна сметка го оправдават.

17

...

преди 11 години

До антифесхах недей, че ще се стигне до съд, но на друга инстанция

16

fda

преди 11 години

пада му се! ама то трябва и *** и турци да хващат тогава

15

Пикня

преди 11 години

Еееееееее бива ли така бе хора

14

gomor

преди 11 години

Ами ДПС кога ще ги арестуват? Б.Б. много голям го вадеше преди изборите. Щял да арестува и да съди, а Доганчо не могат да го накарат да ходи на работо даже. Не е ли това подигравка, открито да демонстрираш непукизъм и да си сложиш цяла институция като народното събрание на резаната тояга?

13

Анонимен

преди 11 години

и каква е разликата между тоя и Шамара?

12

...

преди 11 години

Те добре са го задържали, но да действаха така бързо и за по-тежките престъпления...

11

Анонимен

преди 11 години

Петьо, аз от такива п*тьовци като тебе хич не се стряскам. Може да си стегна багажите, може би не. От изметта, която се е нарояла в България най-малко зависи това мое решение. Въпросът е, що американците, които биха толерирали дори такова поведение, са толкова по-напред от нас? Щото конституцията им, написана преди 300 години, е на светлинни години напред от нашата. Единствения начин да получиш ЧЕСТНО мнение е БЕЗ ЦЕНЗУРА от какъвто и да е вид.

10

до 7 и 5

преди 11 години

Покажи си мустачките малко на чист въздух и стига си се ежило като мъж в нета

9

Анонимен

преди 11 години

Ето тук има снимки на гада: https://apps.facebook/gilletteproglidebg?upic=690e820108ec2c46ed8c729fe19f2efa

8

Атака

преди 11 години

Тия вместо да се замислят как може да има поругаване на българското знаме и защо никой не взема мерки, сега им бил тоз човек виновен!

7

Петьо-Евреи

преди 11 години

До 7. имаш не гативно мнение за страната събираш си парцалите и се изнасяш във страна за която нямаш не гативно мнение за *** ще важи същото правило като доидем на власт ще го реализираме това правило като конституционен закон!

6

Анонимен

преди 11 години

В щатите няма да го бутнат с пръст, ако ще да го дават как се изхожда на американското знаме. Защитават му свободата на речта.А ние пък се хващаме и се нервим за простотии като ***-екстремисти, когато някакъв американски пастор беше обявил ден за изгаряне на Корана.И моето мнение за родната ми страна е крайно негативно. И к'во сега, в затвора ли ще ме тикнете. Жалки мишки такива...

5

Петьо-Евреи

преди 11 години

Вън *** от България вън!

4

Jo

преди 11 години

Да го обесят на площада и случая да приключи като самоубииство....