79

Lo_Ridah

преди 11 години

До уменфакт - върщат работа. Но в случаи като моя, където колата ми е ниска, кой ще ми плати за нови брони, като си ожуля моите ?

78

някой

преди 11 години

Още от заглавието има грешки. ,,Камикадзета,, може да е интересна дума за някой. Те са и самоубийци, освен,че убиват други. Но в случая става дума просто за убийци. Освен да убият хора друго няма как да е. Просто внимавайте как пишете, за да е ИСТИНАТА.

77

Боко

преди 11 години

КАТ трябва да се закрие!!!!!! Неефиктивна структура с дублиращи функции , единствено цоцащи пари! Времето му отдавна отмина след 89-та мисля!

76

БАБА ГИЦКА

преди 11 години

КОГАТО ТИЯ *** ОТ КАТ ХВАНАТ БЯСНО ПРЕПУСКАЩ *** НА ПЪТЯ ГО СПИРАТ, СВАЛЯТ МУ ГАЩЕТАТА И ПО 100 ПРЪЧКИ НА ГОЛ ГЪЗАГА, СЛЕД ТОВА ПРЕВОЗНОТО СРЕДСТВО СЕ КОНФИСКУВА В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА И ГО ПУСКАТ ДА СИ ХОДИ С ПЕШОВИТЕ КОНЧЕТА.ТОВА ТРЯБВА ДА Е ПРАВИЛО И ЗА ТЕЗИ КОЙТО КАРАТ СЛЕД УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ. САМО ТОГАВА ЩЕ ИМА РЕЗУЛТАТ.

75

Анонимен

преди 11 години

Е тези мерки ще дадат определено резултат Боги *** ти да пълни джобове. Защо на всеки един катажия не туриш камера да видим колко зема?!

74

aza

преди 11 години

ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА ПЕШЕХОДЦИТЕ KUDE SA ili imat samo prawa?

73

умен

преди 11 години

Новите пешеходни пътеки - лежащ полицай са много добри. Вече видях няколко джипа спрели 20-30 метра след такава пътека да сменят гуми :) Трябва навсякъде да наслагат такива пътеки, защото простия *** само от тояга разбира. Като му бръкнеш в джоба да сменя гуми на джипо, другия път ще минава през тях с 10 км/ч.

72

perekly

преди 11 години

Като чета коментарите, стигам до заключение, че мерките ще имат ефект за тези които и сега спазват правилника.Всички останали *** ще продължат по същия начин.За такова нарушение просто книжката трябва да се реже с ножица на място, а не да се ограничава скоростта.

71

Ама аман

преди 11 години

един *** кара със 100 и дай сега всички дето караме нормално да сме наказани и да караме с 30. Каква е идеята да имат още възможност да казват и сега какво правим ли ?

70

Анонимен

преди 11 години

Виждам доста хора са възмутени от отвесно повдигнатото ла*но (пешеходна пътека) срещу лидъл в Слатина. Там отделно липсва всякакъв жилищен квартал - от едната страна ти е гората на Редута, от другата Разпределителна гара. Аз написах жалба на първия ден от поставянето на тоя безумен монумент. Напишете и вие и ако не се реагира, събираме се и отиваме да го изкопаем. Не може най-бесните селяци, които идват от населени места без един светофар да ми се занимават с трафика в София!!!

69

Анонимен

преди 11 години

Защо за Бога да карам с 30 когато се вижда от 200 метра че на и около пешаходната пътека няма хора...?

68

Pff

преди 11 години

Ама вие им дадохте книжки на тези ла*на бе, а сега всички ще го ядем от тия отвесните повдигнати пешеходни пътеки, дето ти разбиват колата и правят километрови тапи!!! Тези, които са минали да им се прегледат документите и вземете лицензите на фирмите дето са раздали книжки на ***!

67

!!!!!!!!

преди 11 години

"Камикадзета със 107 км/ч профучали през пешеходни пътеки"ЗАГЛАВИЕТО Е СБЪРКАНО!Не са КАМИКАДЗЕТА!УБИЙЦИ СА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

66

свидетел

преди 11 години

До сите джигити дето драскат проЗтотии!Не кат и пешеходците са ви виновни - балканския ви тъпигьозлък, ориенталщината ви, нахаканата ви проЗЗтотия, наглата ви мегаломания( щото купил голф), смръдливите ви души )и тела също)...па и за това и таа д-ва е такваа - уакана, смръдлива,попиляна. Не само че не давате предимство на пешеходците ами има и големи правораздавачи дето ги "целят" с бракмите си. ЧЕ ПОВЪРНЕМ

65

пострадал

преди 11 години

Моля, ако има свидетел на ПТП настъпило на 25.10.2012г. на бул. Европа и ул. Антон Кецкаров гр София на пешеходна пътека на спирка "Дансинга" между л.а. такси Хюндай и тежко пострадал пешеходец с опасност за живота да уведоми най-близкото РПУ.

64

Ilina

преди 11 години

Аз почти винаги си чакам да минат колите и чак тогава мога да пресека, няма значение, че съм на пешеходна пътека, само много рядко някой да спре и да ме изчака. Бързат си, минават си колите, изобщо не спират. Дано скоро да стане по-добре за нас, пешеходците.

63

2

преди 11 години

В последно време шофьорите започват лека по лека да се учат да спират на пътеки, да дават предимство и т.н. Но пешеходците са отвратителни. Вчера към 18 часа (най-голямата лудница) на Горнобански път една жена си вървеше между лентите до огратата в средата. Никаква видимост, кофти време, вали, мокро. Пълна идиотщина. Шофьорите и свирят, тя си ходи. Как нямаше кой да я глоби? Такива бастуни бол. Така че да престанат с акциите за шофьорите и да погнат яко *** като тези.

62

uzi

преди 11 години

пешака навсякъде има предимство....нмавсякъде... но трябва да пазим и колоездачите и мотористите.

61

Анонимен

преди 11 години

ЗАЩО ДА НЕ МОЖЕ да сложиш зебра на "на еднопосочен трилентов път"------------------ Защото по трилентовия път вървят по 100 коли в минута и като се наложи да мине един пешеходец, спират 10-15-20 коли, което е безумие. От какъв зор един пешеходец трябва да е с предимство пред 30 човека в коли? А от какъв зор един пешеходец трябва да е с предимство пред един тролей хора на пътеката пред английското посолство. А пред университета, където на всичко отгоре на 50 м има пешеходен светофар и подлез?

60

ccc

преди 11 години

ъъ някой умник да се сети -що тия пешеходни пътечки са невидими за шофьорите боята с която е боядисват е от най евтинката заради далаверата ?? а инак ако някой реши да ви прибяга около пешеходната Бог да ви е на помощ! инак бавно и умната!!