206

румен221

преди 11 години

228-ми,- Нямам нищо против турците в Турция...- НЕ ПРИЕМАМ ТУРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ... НАРУШАВАЩИ БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ...И СЪМ КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ БЪЛГАРСКИТЕ *** НА ТУРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ...!!!

205

НАЛАГА СЕ

преди 11 години

След като в Бг половината са ,за хАМЕРИКА ,а другата половина за Русия ,следва да разделим България ,на Източна Русия ,и Западна Америка !

204

контрафалц

преди 11 години

Б.Б.,направи лупинг на Серго ,.....съгласи се за АЕЦ!Да ,ама сега кой ще я строи---Русия,или САЩ..?Отново проблем !Само това да ни е ---проблема ,но не е !до румен 221Братле ,това се знае и от кучетата ,какво да се прави ,като ще живеем ЗАЕДНО ,------СИНИ,ЧЕРВЕНИ,БЪЛГАРИ,ТУРЦИ,***,ДС,И ДР.ЕТНОСИ ?

203

anonimen

преди 11 години

АЕЦ Белене е волята ни да се отлепим от дъното.

202

Добре де

преди 11 години

Знае ли някой къде в закона е записано при какъв брой гласували, резултата е валиден?

201

до 219

преди 11 години

@мотан гербер...толку сте ***, че не може човек да ви накара да прочетете нещо.Питай чичко ти гугъл, та да видиш и запомниш веднъж за винаги кой и кога е решил да ги затвори.

200

456

преди 11 години

До Дядо ПетърДядо време е да разбереш че тук залога е по голям!Герб УНИЩОЖАВАТ енергетиката в България за неколкостотин хиляди заселнически гласа!!Това е бизнес с националните ни интереси ,моите и твоите!!Отворете си очите сладури че скоро ще духаме супата!!

199

румен221

преди 11 години

ДА СИ КАЖЕМ ИСТИНАТА - Кое нещо в енергетиката ни почива на "пазарен анализ..." и конкуренция???1. Живеем ужким при капитализъм...2. Имаме ужким пазарна икономика, при това свръх-либерална...3. Живеем ужким в ЕС, където ужким имало свободно движение на стоки, капитали и работна сила...- НЯМАЛО ПАЗАР ЗА ТОК - ХА-ХА-ХА,Добре!!! НО, ЗАЩО ТОГАВА ЗИМАТА ВНАСЯХМЕ ПО 400 Mw/дневно ОТ ФРЕНСКО-КУНЕВАТА АЕЦ - ЧЕРНА ВОДА!!! (а икономиката ни дори не работи)- ЗАДЪХВАМЕ СЕ ЗА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ЕДИН ГОЛЯМ ТЕЦ ДА СПРЕ И СТАВАМЕ ДИСКОТЕКА - ЕНЕРГОСИСТЕМАТА РАБОТИ БЕЗ РЕЗЕРВИ!!!- Но ПИТАМ:- Защо е ВЪВЕДЕНА КВОТА ЗА ИЗКУПУВАНЕ НА СВРЪХЕВТИНИЯ КОЗЛОДУЙСКИ ТОКСАМО ОТ 23%..., А САМАТА ЦЕНА ИЗКУСТВЕНО Е ЗАНИЖЕНА ОТ ДКЕВР, ДО НИВО ЗА ПРОДАЖБИ НА ЗАГУБА??? - Защо НЕК е ЗАДЪЛЖЕНА, да изкупува "вятърничевия" ток на 100%, за 25 години и на цена от 79 стотинки (без ДДС)... и да отказва ток от Козлодуй, струваща му 1.169ст!?!?!?- Защо изкупува тока от АМЕРИКАНСКИТЕ СПОНСОРИ НА СДС в Марица-Изток за 17,5 ст, а от Държавния ТЕЦ за 4,5 ст В СЪЩНОСТ ВЪГЛИЩАТА В МАРИЦА-ИЗТОК СВЪРШВАТ СЛЕД 20-25 ГОДИНИ- Дори ПРОДАЖНАТА цената на тока от АЕЦ-Белене, да е 6.5 стотинки (при себестойност 2,42 както казват англичаните), което признава дори сребролюбеца Касчиев, тя пак е по-ниска от всички други Зелени и Въглеводородни източници на ел. енергия... - Ако ПРЕМАХНЕМ ДУМАТА УЖКИМ от 1, 2, и 3 (по-горе), Козлодуй ще продава на 100% и не по 3,0ст. , КАКТО ГО ПРОДАВАМЕ НА ТУРЦИЯ, а по 7 стотинки, Белене ще продава на същата цена..., ПАЗАРНА ИКОНОМИКА е това..., а всички тецове, които не могат да се включат в тази "ценова игра", ще затворят или някои от тях ще останат, като Студен резерв... СПОНСОРИТЕ НА ОДС ЩЕ ИМ СПРАТ РУШВЕТА, Е, И КОСТОВ ГУБИ, НО БЪЛГАРИТЕ ПЕЧЕЛЯТ!!!Така ще изпълним и Евродирективата - Да намалим вредните емисии с 60%... Което ще направим всякак..., но САМО, ако го има Белене защото, ако го няма, до 10 години оставаме без ток..., ИКОНОМИКАТА НИ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ В КАМЕННАТА ЕРА, а по-точно ще го купуваме по 99 ст...., е, които можем да си го позволим де...

198

всички значт мафията

преди 11 години

Германският посланик обвини в. "Монитор" в цензураМедията орязала критичните му оценки за българската медийна среда

197

Ангел

преди 11 години

Финландският консорциум "Финовойма" съобщи, че ще започне строежа на ядрен реактор в Пюхяйоки, Северна Финландия, предаде "Ройтерс"

196

Ангел

преди 11 години

Франция и Тунис подписаха споразумение за сътрудничество в сферата на атомната енергетика, предаде RFI. Според споразумението след 10-15 години Франция ще изгради АЕЦ в северноафриканската страна

195

Анонимен

преди 11 години

За какво да строим ,като МигРена Кунева ще ги ЗАТВОРИ ,както направи с АЕЦ-козлодУЙ!

194

румен221

преди 11 години

КАК ДА НЕ МРАЗИШ РУШИТЕЛИТЕ НА НАЦИЯТАЩОМ ПРОБЛЕМИТЕ НА НАРОДА НИ НЕ СА ПРОБЛЕМ НА ПОЛИТИЦИТЕ ОТ ГЕРБ ПОЛИТИЦИТЕ ОТ ГЕРБ СА ПРОБЛЕМ ЗА НАРОДА НИ!!!Хората, които извършват психически или физически тормоз и нанасят щети или вреди на българската нация ПО ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ НАЧИНИ включително и чрез национален геноцид над децата ни(Само в В БЕЛЕНЕ ще загубим 1,39 + 1,0 неустойки = 2,39 МИЛИАРДА ЕВРО ЗАГУБА)Ето защо е така ли: - Защото Държавна Сигурност продължава да ни управлява!!!Чрез ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА Дъщеря на генерал от ДС и пуделчетата и:1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.2. Цветан Цветанов СТАРШИНА от ДС ! Син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.3. Цецка Цачева партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.4. Николай Младенов комсомолски секретар, племенник на Пешо Танкиста , и син на служител на ДС от високо засекретено ниво.5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.7. Симеон Дянков комунистическо синче ; стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.8. Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Бай Тошо в Партизанският отряд Чавдар !10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,11. Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп. Масон.12. Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерала от ДС Николай Барбалов, 13. Правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...14. Фелдфебел Аню Ангелов Комунистически генерал ! Член на БКП от време ОНО делегат на комунистическата партия през 1990 година, когато БКП се преименува на БСП ! А тогава комунистите само за една вечер осъмнаха като Социалисти !- НЯКОИ СИ ВЪОБРАЗЯВАТ, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА ДЕМОКРАЦИЯ, А ТО Е ЕЛЕМЕНТАРЕН АМЕРИКАНСКИ ЛИБЕРАЛИЗЪМ И НЕСПИРАЛА ГЛОБАЛИЗАЦИЯ ОТ 1944 ГОДИНА НАСАМ- ПЪРВО РУСКИЯ КОМУНИЗЪМ, СЕГА АМЕРИКАНСКИЯ ЛИБЕРАЛИЗЪМ, Е ЩЕ Е ТАКА, ДОКАТО ДОЙДЕ ТУРСКИЯ ОСМАНИЗЪМ

193

Ангел

преди 11 години

Японската корпорация Hitachi ще построи две атомни централи във Великобритания, съобщи BBC. "Атомните централи ще бъдат построени в Корнуол и в графство Глостършир в западната част на страната", посочи информационният канал, цитиран от ИТАР-ТАСС и Ройтерс. Според данните на BBC "все още не е ясно колко реактора ще има всяка АЕЦ - два или три

192

Ангел

преди 11 години

Руската държавна корпорация Росатом е готова парите от строителството на АЕЦ Белене, в изграждането на атомна електроцентрали в Чехия, Великобритания или други страни.Това е заявил ръководителят на Росатом

191

Дядо Петър

преди 11 години

Твърдо НЕ.Независимо от въпрос и от всичко друго.НЕ на червената мафия, обединяваща БСП, ДПС, НДСВ, ГЕРБ, РЗС и Атака.

190

Ангел

преди 11 години

Полша ще строи първа АЕЦ на балтийското крайбрежиеРусия отпуска кредит от 10 млрд. долара на Беларус за изграждането на АЕЦ на нейна територияПрепоръчай (16)Полша ще строи първа АЕЦ на балтийското крайбрежиеДори аварията в японската АЕЦ "Фукушима" не разколебава Полша и Беларус. Снимка: РойтерсПървата полска атомна електроцентрала ще бъде построена на балтийското крайбрежие, съобщи на пресконференция Томаш Задрога, председател на борда на директорите и президент на Polska Grupa Energetyczna S.A., която ще осъществи изграждането, предаде ИТАР-ТАСС.

189

Ангел

преди 11 години

Румъния ще строи два нови блока на АЕЦ "Черна вода" и ще продължава да развива своята атомна енергетика, това заяви министърът на икономиката Йон Аритон, пише БНР.Румънското правителство предвижда новите два реактора да са с обща мощност 1400 мегавата и строежът им да завърши през 2019 г.

188

Ангел

преди 11 години

Турция възнамерява да строи АЕЦ и ТЕЦ на километри от българско-турската граница.Предвижда се строителството на централите да започне в района на град Игнеада.На 18 октомври в кметството на община Игнеада е получено писмо от Анкара, в което се казва, че в района предстои строителство на АЕЦ и ТЕЦ. Това е съобщила за Биволъ.бг Гултен Авджи - от администрацията в турския град.

187

Анонимен

преди 11 години

АЕЦ Белене ще удари далаверата на Костов с въглищните централи.