45

Друга Анкета

преди 11 години

Трябва ли ГЕРБ да бъдат принудени да напуснат властта предсрочно?+ да- не

44

Анкета

преди 11 години

Крадец ли е Б.Борисов?"+" = ДА"-" = НЕ

43

Анонимен

преди 11 години

Идва зима. Време е за зимна окопация на мафиотското котило, тояги и павета! Ако ние не изхвърлим сами ***, не ЕК... и бог не може да ни помогне!

42

до ЕК !!

преди 11 години

ЕК не разбра ли ,че с НАШИТЕ МАГИСТРАТИ ТРЯБВА ДА РАЗГОВАРЯ С А М О И ЕДИНСТВЕНО УЛТИМАТИВНО ,т.е НИКАКВИ КОМПРОМИСИ ЗА НЕРЕФОРМИРАНАТА СИСТЕМА .-ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА СЕ ТРЕСЕ ОТ ЛИПСАТА НА ЕФЕКТИВНО ПРАВОРАЗДАВАНЕ ....ДОКОГА... !!!???ОБИКНОВЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН СЕ ЧУВСТВА АБСОЛЮТНО БЕЗПОМОЩЕН ПРЕД КОРУМПИРАНИТЕ ,АЛЧНИ ,МЪРЗЕЛИВИ ,САМОВЛЮБЕНИ И В СЪЩОТО ВРЕМЕ НАЙ-ВИСОКО ПЛАТЕНИ ЧИНОВНИЦИ В БГ...!!! НЯМАМЕ И ГРАМ ДОВЕРИЕ НА БГ СЪД И НЕ ПОЗНАВАМ ЧОВЕК ,КОЙТО ИМА ТАКОВА...

41

Дядо Петър

преди 11 години

Ако някой се чуди, защо Рапонът го няма в новините, да му обясня.Защото си риташе футбол на малки вратички в работно време в Спортна София в Борисовата градина.И го пазиха една дузина цивилни и униформени ченгета.А НИЕ ИМ ПЛАЩАХМЕ ТЛЪСТИТЕ ЗАПЛАТИ.ДОКОГА?

40

мотовилков

преди 11 години

ЕК ни размаха пръст - Зависи кой пръст са ни размахали

39

медии на мафията

преди 11 години

Германският посланик обвини в. "Монитор" в цензураМедията орязала критичните му оценки за българската медийна средаот iNews.bg | 30.10.2012 | 21:29 6Германският посланик обвини в. "Монитор" в цензураПосолство на Германия в СофияПовече за: германски посланик интервю Матиас Хьопфнер цензураПосланикът на Германия у нас Матиас Хьопфнер уличи в. "Монитор" в цензура. Това става ясно от писмото на посланик Хьопфнер до главните редактори на вестника. В него посланикът твърди, че от интервюто му за вестника са премахнати критичните му оценки за българската медийна среда.С "известно учудване и голяма загриженост" Хьопфнер установил, че от казаното от него са били махнати критичните коментари за състоянието на българската медийна среда, което според посланика се е влошило след влизането на България в ЕС. Матиас Хьопфнер твърди, че с премахването на точно тези изречения пред читателите на вестника е представена една "изопачена представа за актуалната ми оценка за политическото положение в страната".Сред казаното от посланик Хьопфнер, което е било отрязано, са присъствали оценките му за това, че е проблематична концентрацията на собственост от медийни фирми в ръцете на няколко човека. Той е заявил, че е нужна прозрачност в отношенията на собственост, за да е ясно какви икономически интереси стоят зад една медия. Според него голям проблем е и скритата реклама и платените статии. Скритата реклама е един от пунктовете, които са категорично забранени в германското медийно право."Като гражданин на Европейския съюз и с това член на ценностна общност, която категорично се застъпва и ангажира за свобода на медиите, не мога да толерирам опити за потискане на критика. Тук споделям мисълта на Джордж Оруел: "Ако изобщо свободата означава нещо, то тя означава правото да кажеш на хората нещо, което те не искат да чуят", казва германският посланик в писмото си до "Монитор".

38

9667

преди 11 години

Не ви стигнаха 50 години да ви управляват червените московски комисари, ами сега се намърдахте в скута на брюкселските педо-комисари! Кой ви е виновен?! Разбира се, че Ястреб ви е виновен! Или дядо му Хасан Ефенди, който си мислеше, че Брюксел е един вид зеле!

37

Анонимен

преди 11 години

Истина ли е,че прокуратурата във Варна е повдигнала обвинение на г-н Боозов,че е събудил ушевите?

36

ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ

преди 11 години

Ало, здрасти. Абе тоя Мишо Бирата ми се обади сега пак.В неговата фабрика влезнали митничари ли са, полицаи ли са, събират телефони, правят там некаква акция.Аз го извиках при мене и почнахме да разговаряме. Обади се г-н Дянков и каза: "Аз карам влака, да дойде при мене". Ако трябва, обади му се ей-сега и му кажи какво сме се разбрали, защото там поех ангажимент и аз не съм Първанов като съм му обещал че няма да го закачам, няма да го закачам.

35

Честит празник !

преди 11 години

Честит празник на всички тикви в България, включително и на фуражните. Да е жива и здрава най голямата и най празна тиква !

34

9667

преди 11 години

Искам да чуя пак - "Турция няма място в ЕС!" ХехехехеЗвучи ми като симфония - в един глас - "Турция няма място в ЕС!" Уйййй, густо!Още един път!

33

От Районен съд Ямбол

преди 11 години

Анастас Анастасов не е лош човек, добряк , но и много мързелив. Роден е в Ямбол на 10 октомври 1965 година. Завършил е Защита на националната сигурност и Право в Трети факултет (ДС) на Школата на МВР-Симеоново. Трудовия му стаж започва не като офицер от ДС , а направо като прокурор в Ямбол, за кратко. В рода му всички са членове на БКП, включително и домашното им куче. Още като стажант-съдия в нашия съд беше избран за член на БКП, четири години по късно беше вече и секретар на ППО на БКП в Районния съд. Две-три години по късно беше назначен за председател на Районния съд. През 2005 година рязко се отказа от БСП и отиде за 7-8 месеца в СДС. През 2006 година като действащ деполитизиран съдия стана член на сдружението ГЕРБ, малко след това, пак като деполитизиран съдия стана член на партията ГЕРБ. Съдебните дела го измъчваха. Години наред не можа да спечели авторитет на добър съдия между колегите си. На парламентарните избори през 2009 година е избран за народен представител от листата на ГЕРБ. На 14 юли 2010 година Анастасов става заместник-председател на 41-вото Народно събрание, след като Лъчезар Иванов подава оставка. Да ни е честит новия конституционен съдия Анастас Анастасов !

32

9667

преди 11 години

Педофили и гейове комисари ще си размахват пръстчета под носа ви, и ви ще си слушкате в стойка мирно, с поглед, закован на върха на скъсаните си цървулки! А бе ***, де се навря с голия си *** между големите батковци!

31

Анонимен

преди 11 години

Отивам днес до магазина да си купа тиква за да си опека малко-магазинерката ми казва че от местната организация на Герб ги изкупили-имали някакъв партиен празник-някой знае ли нещо по въпроса?

30

ск

преди 11 години

все едни и същи компрометирани хора въртят в съдебната система, която между другото си е чисто мафиотска структура, и чакат да се реформира. е няма как да стане тази работа с тези хора.

29

до 52

преди 11 години

...я познай на 2 февруари на коя партия е празник

28

Анонимен

преди 11 години

този форум смърди на червено повръщано

27

1

преди 11 години

До 27,нали по негова заповед,беше арестуван бившия министър на отбраната,а физкултурника беше режисьора на арестуването ,но сметките им излязоха криви.

26

до 43

преди 11 години

...я ми кажи нещо направено от тройката че не се сещам...опсс забравих Цанков камък