273

аз

преди 11 години

Братя Българи въоражете се с кой каквото може Време Настана!!!!!!!!!!!!!!!Всеки изнасилен е от турчин,*** *** Тези в Пазарджик са чистицигани водени от някакви *** затворници Не видяхте ли как *** който даваше интервю не можеше да говори и непрекъснато лъжеще?Боже майко мила до къде стигнахме !Борисов страхливец мръсен

272

грешка

преди 11 години

не България беше най-богатата провинция на Турция, а Турция в днешната й европейска част беше най-богатата провинция на България! Затова е и най-развита само европейската част на Турция, която получиха от България и Византия. Не забравяйте, че Турция беше създадена след 1920 г. от един човек, който пренесе целия български опит там, включително операта и театъра. И днес, най-богатите градове - Чорлу, Бурса, Измир са такива заради български емигранти (или изселници).

271

до Българин

преди 11 години

дето си псевдо-българин..цитат.."След дъжд качулка" Само това може да се каже за тези "акции" на т.н. националисти.Повече от 23 години България е" разграден двор"..знаеш ли кога бяха създадени националистическите партии? доста по-късно. Те са СЛЕДСТВИЕ на този процес..Заради такива като теб, които спаха..Ти къде беше, бе така наречен българино?

270

Българин

преди 11 години

До Анонимен 338Не пиши глупости. Левски е обесен от турците 5 години преди Руско -турската Освободителна война

269

Националист

преди 11 години

Никой не казва, че трябва, т.е. задължително не траябва да сме заробени, от когото и да е, в т.ч. и Русия, САЩ и т.н. Но ислямското нашествие в България е факт, най - малко пък искам да съм роб на ***.

268

Махди

преди 11 години

Ами той този дето го избрахте за президент незнам защо на мен ми прилича на ***..Дано да бъркам..Поне да каже какви хапчета пие и всички българи да се смеем като него..Как можа народе да направиш такава грешка...?Ситуацията в татковината започва все повече да заприличва на Узбекистан или Сирия..БОКО ПОДАЙ СИ ОСТАВКАТА!!!Не виждате ли че ни водят към гибел тия от партия ГРОБ???КЪДЕ Е РАЙСКАТА ГРАДИНА ДЕТО Я ОБЕЩА ОНЯ ***?КЪДЕ Е....???

267

муми

преди 11 години

Цялата ни история е манипулирана от дребни национални предатели. Русия, Турция, Англия само са се възползували от самоубийствения манталитет на бай *** с мускалите и дребните сметки за лично благополучие.

266

Махди

преди 11 години

Всеки има право да изповядва религията си България винаги е била толератна в това отношение..Какво искат тези имами ли са какви са?Те дори не са чели корана тия психари...съмнявам се че могат да четат..

265

до 331

преди 11 години

Не съм убеден в това.

264

Националист

преди 11 години

До БългаринАко някой нищо не е направил за тези 23 години, пък и преди това, то похвално е някой все пак все някога да започне с нещо.Пък и по - добре късно, отколкото никога.Бог да е с нас българите!

263

Уважаеми 319,

преди 11 години

с арогантност и експозиция воювате за вътрешна непроницаемост... Агресивния изказ не доказва перфектно познаване на 10-те заповеди, неже ли тяхната доминанта в поведението.Много имами не познават добре Корана, не са открити към обществото и не го разбират, те не разбират религията си...Радикалният ислям е в корелация с невежеството!Имамите, както и "правоверните" трябва да спазват законите, дори и да не са съгласни с тях! Иначе ще са в яростен конфликт с Българското общество!

262

Българин

преди 11 години

"След дъжд качулка" Само това може да се каже за тези "акции" на т.н. националисти.Повече от 23 години България е" разграден двор" Повече от 23 години "саморасли" политици тровят обществото ни с това кой е "по ,по,най",а през това време секти ,ислямисти, ит.н "исти"завладяха съзнанието на хората.Какво правихте господа "националисти" ,когато се "цепеше" Светият Синод ? Какво направихте когато се" развяваха" досиета на архиереи ? Не мислите ли ,че това беше "режисирано" от вън ? Късно е вече.

261

Националист

преди 11 години

ВОИ, ти какъв си?!

260

Анонимен

преди 11 години

Мога да кажа само, че ПОМАЦИТЕ никога не са се имали за българи, а за турци или мюсюлмани !!!

259

ВОИ

преди 11 години

Според днес бг само на булгурите е позволено да псуват и да се подиграват с *** и турците

258

До " жена"

преди 11 години

Казвате, че сте омъжена за мюсюлманин и те са много по-добри хора от българите. Само че защо не отивате в страната на съпруга си, а живеете тук, доколкото разбирам? Сигурно защото там не можете да излезете без да сте покрита от главата до краката, не можете да отидете на кино, концерт и т.н., да седнете в заведение сама? Пък и заплахата да ви убият с камъни при някакво прегрешение, е доста голяма, нали?

257

ВОИ

преди 11 години

Днес бг обясни ми сега какво нередно има в това изречение ,че го изтриваш :Ей кръстоносец ей гиди селски тарикат умник си ти чюкелек изгнил

256

Вои

преди 11 години

Ей кръстоносец ей гиди селски тарикат умник си ти чюкелек изгнил

255

Анонимен

преди 11 години

колко човека са били на този протест? тези зад полицаите ли?

254

dali

преди 11 години

някои хора ей с това си вадят хляба с държавни пари с нещастието на обикновените хора като върхушката и псевдо лидерите по места на ДПС тоталното им забогатяване с гласовете на сиромасите от Лудогорието и Родопите че и полицията и медиите са там губене на време ,пари и отклоняване на вниманието от все по трудното ежедневие на българския гражданин и защо го няма Доган редом с Болен нали е борец за права и свободии.....