222

Анонимен

преди 11 години

Чудно, ако беше определила Цв.Цв., като "селски ***", дали щеше да се чуди какво наказание да й наложи ?!Истината е, че глупаците сме всички ние, било го "селски" или "градски", че ги търпим тия нагли, безмозъчни същества, вече 3 години и половина! Крайно време е тях да ги накажем и то лишо!!!

221

Петър

преди 11 години

До Анонимен 264Аланкоолу,как да се сезира Прокуратурата,като това е престъпление,което се преследва по частен път ?! Тоест,когато този който се чувства засегнат или обиден,сам сезира съответния орган и поиска да се защити интересът му.Хубаво е,че си чувал за някои неща,ама лошо е , когато не си ги прочел и разбрал до края !Иначе няма лошо,да я опухат тая !

220

do 243

преди 11 години

Аз не съм полицай но като го видях по ОРТ да се пързаля на някакво шоу на лед на момента разбрах,че правосъдие в България НЯМА!На теб ли да вярвам или на очите си?Това беше няколко месеца след инцидента.Този случай просто е позор за правосъдието ни.И не знам толкова ли си мислите,че народа не помни та пишете ни врели ни кипели!

219

Анонимен

преди 11 години

не знaм дaли тоa е селски глупaк но кaьинкa имa вид нa селскa пaЧa

218

Zohan

преди 11 години

Г-жа говорителката на ОД на МВР Варна не е виновна затова, че сляпо следва аурата на нейния водач ББ (или още известен като БТ). Наскоро той спомена, че Варна "ще си остане село" и след като Боби е от Варна, логично следва , че е селянин. Определението ''***" също е 100% в стила на нашия премиер-министър.

217

Спонги

преди 11 години

Не каза само, че е ***, един селски ***. Калинката декларира, че лицето не било ВЕЛИКО и нямало смисъл да се коментира. Това означава, че за милицията съществуват ВЕЛИКИ ЛИЧНОСТИ и всички останали са селски ***.Великият ВОЖД каза да я уволнят, но ВЕЛИКИЯТ *** ОТ МВР иска да си беседва със селския ***. Междувременно песа на ББ стана шампион, защото е куче на Вожда.

216

aaa

преди 11 години

SHTE MU SASIPQT JIVOTA NA TOVA MOM4E

215

Анонимен

преди 11 години

Които снима безхаберието на полицията е "селски ***". А който работи за МВР и го плюе е "говорител". Нали г-жа/ г-це Пенчева?Я като се занимавате с тази ГНУСНА работа ни кажете какво е малолетното момиче, което бе изнасилено от трима полицаи преди около година и това е било заснето с камера и разпространено по Интернет. И в последствие момичето е с психически увреждания, а полицаите с "порицание".КАКВА Е СПОРЕД ВАС?

214

Анонимен

преди 11 години

Докато ни занимавате с глупости за двама спящи милиционери и един комплексиран детски ***, новините за двамата от ДПС с кражби за милиони изчезнаха... да им е сладка невинността и лапачката...

213

Рафа

преди 11 години

Каквито ги върши Цвъцко, такива ги вършат и подчинените му. Боже този човек е вице и министър на МВР. Каква шеметна кариера, от складажия на ДС до сегашните му постове. Това е възможно само с асансьора наречен ГЕРБ. Лошото за него е че този циркаджийски асансьор наближава горната си мъртва точка, след които следва сгромолясване. Но да не го мислим него, като мине в нелегалност *** че го търси из многобройните му апартаменти.

212

Анонимен

преди 11 години

Тоя *** не е селски *** -градски е !Сега доволни ли сте ! Щом една държава и нейните ръководители се занимават с един *** и неговите проблеми -това показва единствено нивото на държавата и нейните политици !!!

211

Анонимен

преди 11 години

Боко не беше ли кръстник на детето на тая *** ??? Има поговорка стара като света - ,, Покажи ми приятелите ти ,за да разбера какъв човек си !!!,,

210

Борим Престъпноста :

преди 11 години

Бойко Борисов: Ало, здрасти. Абе тоя Мишо Бирата ми се обади сега пак. В неговата фабрика влезнали митничари ли са, полицаи ли са, събират телефони, правят там некаква акция.Ваньо Танов да се обади на Симеон Дянков и веднага да бъдат изтеглени хората от бирената фабрика."Ако трябва обади му се ей сега и му кажи какво сме се разбрали, защото там поех ангажимент и аз не съм Първанов. Като съм му обещал, че няма да го закачам, няма да го закачам"

209

e

преди 11 години

Това,че Боян не иска нови неприятности,или "известност",както и особеността му в характера-стеснителност е разкодирано от Хитрушите на Цветанов ,които сега са в "момент на контраатака".Тези "вицета",като Цветанов със "Широкопрофилна дейност",вече са се доказали с как могат да се разправят с хора от "всякакъв вид" и не от сега.Вижте биографичната "история" на Цветанов и компроматно-ГДБОП Саморазправи-от всякакъв вид-медийно,политически,икономически и Още....

208

СБНЛ

преди 11 години

Боби,няма страшно!Днешната полиция небие,само нощесната!

207

не си полицай,ама ст

преди 11 години

До Анонимен не си полицай , ама като ти чета изказването за друго не ставаш

206

ще я изрита бб

преди 11 години

До RISTI4 ще я изрита и ще покаже предизборно, че всички прегрешили ще бъдат наказани, па били те и богове! п.п. само , че ако това е така, в това ведомство трябва да останат 2-3 % от състава му!/некорумпирани ***, на 700-800 лв. заплата/

205

Дедо Тоци

преди 11 години

Днес един селски *** ,утре цяло село!Да ви е честито другарки и другари!

204

мис Пиги

преди 11 години

До Анонимен шъ мъ извиняваш, ама мис Пиги от мъпет шоу е сексапилна ... по своему! тя всъщност прилича на една от Спайс Гърлс,- Гери ли е каква е

203

скептик

преди 11 години

Как пък винаги, когато правят гафове, виновните се оказват в отпуска? И тая разпоредена проверка много намирисва работата да се потули след време ?!