35

анонимен

преди 11 години

Прав е пичът. И осведомен точно като Мария Антоанета."Колкото пазарът може да го позвали"Като е скъп хлябът, пасти ли ще ядем?

34

Мнение

преди 11 години

"... и допълни, че за производителите всъщност най-големият бич е свитото потребление. ..."Не е това, а сивата икономика. В момента хляба се продава на 0.50лв от хлебозаводите заради сивата икономика, а разликата до 1лв бог знае къде отива.И преди да слагате минуси си отговорете защо фалират хлебозаводи при положение, че цената е толкова висока? Как става това?

33

перо

преди 11 години

На този никога не съм му вярвал.Също като "трайно намалените цени"И за негова информация.Румъния вдигна ДДС от 19% на 24%, но в бюджета за 2013 год. е предвидено,ДДС да бъде свалено от 24 на 9% за храни и стоки от първа необходимос?????Може той или г-н Борисов да звънат на техните колиги от Румъния и да им се поскарат.

32

Анонимен

преди 11 години

"Правителството устоя на изкушението да увеличи ДДС за храните" Обърнете внимание на това изречение. Значи само изборите го спират да го направи, а след тях това ще е първата им работа.

31

Анонимен

преди 11 години

Поскъпване ще има, но в рамките на стотинки, колкото пазарът може да си позволи, коментира земеделският министър и допълни, че за производителите всъщност най-големият бич е свитото потребление.Циркадижии.

30

Хурахай

преди 11 години

Мухахахахахаха.

29

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Мисля ,че някой беше писал ,че в Бг. е по-хубаво от Куба ?!Това дето бъркате в кофите нищо не е !!!Ще дойде ден трева ще пасете !!!

28

АНОНИМЕН

преди 11 години

Миро щастливата кокошка,лъже маже и все обратно става,Бойко защо не му бие шута на този *** и прати да рине на кравите.

27

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Нарочно ви подхвърлят темата за да започнете още от сега да се адаптирате и да не се шокирате когато увеличат цената на хлеба !

26

Анонимен

преди 11 години

Вашта...леля как се казва?

25

Герб- нагли лъжци

преди 11 години

Нагли лъжци, в Гърция ДДС-то на храните е 13%, а на лекарствата - 6.5%.

24

Анонимен

преди 11 години

Най-големите субсидии за земеделски производители получават едрите зърнопроизводители, които всяка година,независимо от реколтата вдигат цената на хлебната пшеница. А над 70% от тези зърнопроизводители са на ***, Боковите авери. Е, схванахте ли сега защо хляба поскъпва постоянно, въпреки че за миналата година субсиите за земеделие бяха над 1 милиард?

23

Анонимен

преди 11 години

невиждана суша ни сполетя затова храната ще става все по скъпа и по скъпа ,това е положението друг е въпроса дали тази суша не е умишлено предизвикана ,откакто започнаха самолети над България да оставят химическите следи преди 2- години климата рязко се промени

22

Анонимен

преди 11 години

Не му вярвайте на тоз кух ветеринар. Колко му е акъла? Колкото на една замразена цаца.Смятай че ще удари 2лв за килограм хляб.

21

Анонимен

преди 11 години

Майстор Миро кой ще защитава:Баба Пена със 100 лв. пенсия или зърненото лоби със милиони печалби.Подсказка:Когато вече не е министър майстор Миро ще отиде да копа със баба Пена 2 дка. частно за да се издържа или ще приеме ръководен пост в някоя фирма или асоциация на зърнените олигарси?

20

чвор

преди 11 години

Нали нямаше да се вдигат цените бе,лъжец долен!?А сега стана 5-10 ст.То и тока периодично се вдигаше с някви минимални проценти (стотинки) ама сега сметки по 300 лв само,че и хляба натам върви,малко по малко ще удари 2та лева.*** алчни........

19

Анонимен

преди 11 години

Е щом е казал със стотинки значи спокойно няма да е с лев или левове.Най-много да е с 0,99 лв.*** то нищо работа.А кога ще стигнем европейските цени на хляба?Защото там е два пъти по-скъп.Нещо почвам да се комплексирам. Много ни е евтин хляба.Заплатите обаче са добре.Нищо, че от КНСБ казаха, че в Европа се дава няколко пъти по висока заплата просто защото работодателите заделят по-висок процент от печалбата си за заплати.А тук работодателят се скрънзи.И държавата не се намесва да реши проблема.Ама иначе комунизма си е отишъл.

18

Nemeca

преди 11 години

Розовата муцуна пак ли се появи бе. Тоя е бетер Бойко. Няма търпение да ни покаже пъпчивата си физиномия, мънкайки как поредното нещо ще му се увеличава сената.

17

chch

преди 11 години

v stranata v koiato se zaselix predi 11 godini xliaba koito izrolzvam struva6e 44 santima a sega 11 g po kasno go ovelichixa na 45 santima. i tuk ima kriza i 25% bezrabotisa.

16

Анонимен

преди 11 години

Вие си го избрахте Миро Ментата сега ще му ядете хляба без да се оплаквате.