227

Синтаксис

преди 11 години

Открийте разликите: "Иван иска да го тури" и "Иван иска да си го тури".

226

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ са нагли долни ***

225

Анонимен

преди 11 години

Важно е булката да има голяма зестра!

224

вв

преди 11 години

Бай Иване, шансът за авария е статистически несъществуващ, приходите са реални, а цената на централата - и 10 млрд. да е, е инвестиция и за внуците ни. Чертата, която разделя развитите от неразвитите страни, е разполагането с евтина енергия, а такава е и ще бъде само ядрената. Не е важно, дали си ***, но е важно имаш ли ток. А зелената енергия във всички разновидности е ***, и начин тарикатите да вземат некой лев /както и стана/.

223

бренеке

преди 11 години

ЯДРЕННАТА ЕНЕРГЕТИКА Е РУСКА РОЛЕТКА.

222

Анонимен

преди 11 години

Не откривам разлика в заглавието "Иван иска да се жени" или "Иван иска да се жени за Мария"На Иван просто му се е***е .

221

k

преди 11 години

ГЕРБ = ГНУС

220

бай Иван

преди 11 години

Аз съм против ядренната енергетика заради екологията,дори да е печаливша.Желанието ми е да спрем до тук.В Козлодуй да функционират реакторите до изчерпване на капацитета.Помислете при авария какво ще стане?

219

ЗА 245/ПИТАГОР

преди 11 години

Браво Питагоре,ученико ***!Ми тез турци дето АЕЦ им е по скъп проектно от Белене,защи ли ще го строят?Що не вземат *** Костов за консултант?За колко години ще се откупи тяхната с два реактора?Май едиствено е вярно за вас един *** плюс още един *** прави двама герберисти!

218

Анонимен

преди 11 години

Гьола в Беленестава само за неолюспени и *** ШАРАНИ!

217

Малииий

преди 11 години

Съветът на Европейския съюз по правосъдие и вътрешни работи, който ще заседава утре в Люксембург, ще обсъди, но няма да вземе решение по въпроса за разширяването на Шенген. Това съобщиха източници от съвета, пожелали анонимност, предаде БТА.......Шамар след шамар, периодично. Нищо, ще го обявим като успех, Пеевските медии ще помогнат.

216

ДО БАЙ ИВАН

преди 11 години

ДОБРЕ БЕ ,ЧОВЕЧЕ. ОБЯСНИ МИ ТОГАВА ЗАЩО СИ ЗА 7 БЛОК НА КОЗЛОДУЙ , КОЙТО ЩЕ СТРУВА 5 МИЛИАРДА ЕВРО, А СИ ППРОТИВ ДВАТА БЛОКА НА БЕЛЕНЕ, КОИТО ЩЕ СТРУВАТ ОБЩО 6,3 МИЛИАРДА ЕВРО ? ИЛИ СИ ПРОТИВ ЯДРЕНАТА ЕНЕРГЕТИКА ВЪОБЩЕ , ИЛИ НЕ МОЖЕШ ИЗБИРАТЕЛНО И ТО КЪМ ПО-ЛОШИЯ ВАРИАНТ ДА КЛОНИШ.

215

бай Иван

преди 11 години

*** ,крадливи комунисти.Германците се отказват от ядренната енергетика,защото разбраха,че при една авария каквито стават,ПОСЛЕДСТВИЯТА СА НЕПОПРАВИМИ.А сега другарчета поразсъждавайте с какви пари ще посрещнем такава авария???В ЯДРЕННО КАЗИНО НЕ ИСКАМ ДА ЗАЛАГАМ...

214

Анонимен

преди 11 години

Малко сметки;За миналата година АЕЦ Козлодуй е продал около 14 млн мегават, да приеме цена от 50 евро на мегават, която е доста висока в момента, но все пак, това означава брутни приходи от 700 млн. евро, текущите разходи без лихви по финансиране за Козлодуй за миналат година са били около 400 млн. евро т.е. остават Ви едни 300 млн. евро, с които трябва да плащате лихвата и главницата на финансирането, което ще рече че проекта ще е финансово игоден при цена не по-висока от 2,5 млрд. евро:)

213

До 224

преди 11 години

Коя от думите : страх, арогантност и шизофренно поведение е махленска или кръчмарска?

212

ДО 241

преди 11 години

ГОЛАТА ПОЛЯНА ДО 6 БЛОК НА КОЗЛОДУЙ ЩЕ Е ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА

211

ДО 239

преди 11 години

АМИ КОЙТО ЩЕ КУПУВА И ОТ 7 БЛОК НА КОЗЛОДУЙ. САМО ЧЕ ТАМ ЕДИН РЕАКТОР Е НА ЦЕНАТА НА ДВА В БЕЛЕНЕ, ЗНАЧИ И ТОКЪТ ЩЕ Е ДВА ПЪТИ ПО-СКЪП ОТ ТОЗИ В БЕЛЕНЕ.

210

тоягов

преди 11 години

Площадката на Белене беше една голяма хранилка на БСП.Сега цвърчат като гладни мишоци защото знаят,че далаверата няма да е вечна,каквато са я планирали.

209

До 232

преди 11 години

Например на река "Перловска", защото на Резовска Турция ще строи АЕЦ.

208

Анонимен

преди 11 години

До 208Ангеле, кой ще ти купува този ток бе Ангеле, за това помисли ли. Или вече си сложил тигана, а рибата още не си я уловил, щото просто няма риба. Ами мислете бе другари комунисти, мислете с главите си бе и не повтаряйте измишльотините на хора свързани с червената енергийна мафия. Тя е тази, която със сигурност ще спечели, но не и хората, те ще плащат, няма да плаща Станишко, Сидеров, Овчаров, Валентин Манчев и други подобни. Щом и Крадлив Дедо излезе официално по медиите да подкрепи този проект, значи далаверата е много, ама много голяма!