10

Анонимен

преди 11 години

това не са обидни думи, това са точните думи за тези в парламента, даже предлагам да ги въведете да се използват официално за тях

9

СЪТВОРЕНО ОТ ГЕРБ

преди 11 години

Единственият обвиняем по делото за убийството на Мирослава Николова от Перник Марио Любенов-Заека е в неизвестност. Нито адвокатите му, нито родителите му са разговаряли с него през последните две седмици. Пред Дарик те обясниха, че са силно притеснени от факта, че прокуратурата не дава информация за това къде се намира Любенов и се страхуват за здравето и живота му.Междувременно по време на заседание в парламента депутатите отхвърлиха искането на лидера на ДСБ Иван Костов вътрешният министър Цветан Цветанов да обясни официално дали вторият заподозрян за убийството на Мирослава е изчезнал.

8

Pak li?

преди 11 години

Във всяка една статия от последните няколко дни, относно МВР, Парламента и т.н. се откроява категорична селяндурщина. Явно добре съм направил като съм избягал от България...

7

Гонорей

преди 11 години

Винаги съм използвал думата "***" като представка пред името на Мая Манолова.

6

до 1

преди 11 години

Така е, Доган нали ни го каза, няма нужда а откриваме топлата вода - всички партии са обградени с обръч от фирми и изборите определят кои фирми ще лапат и кои ще почива.

5

Анонимен

преди 11 години

Милата Цецка! Сигурно е още девица...

4

Анонимен

преди 11 години

А г-н великов, как знае значението на думата! Когато за два парламента сменяш ЧЕТИРИ партии!

3

деГрадация

преди 11 години

Mизмaнтия, гювeндия, борисов.

2

алооооооо

преди 11 години

па не са ли ***???Такива са си!

1

Анонимен

преди 11 години

Тия дни се разчу как фирма на съпруга на здравната министърка печели поръчки за строителство. И той човек на ГЕРБ, бивш общински съветник. Ако е само той, с мед да го храниш. Ами като него лапат още хиляди.От това заплатите не стават по-високи в частния сектор. Всяка фирма разпределя по чорбаджийски първо комисионите, после личната печалба на собствениците, а заплатите на работещите последна грижа. Безработни много. И маргиналите по-лесно се управляват и манипулират.Така върви българската икономика. Доколкото я има въобще.