230

Анонимен

преди 11 години

моето момче, ти си толкова заблудена iОфчица, че е невъзможно да намеря думи, за да ти го опиша. Епъл никаква революция при смартфоните не са направили, имал съм смартфон още преди Стив да е знаел значението на тази дума. Разликата между смартфоните в началото и тези сега е, че тези сега са с по-мощен хардуер, по-чувствителен дисплей и по-интуитивна OS/интерфейс, това не е революция ами нормална еволюция (ако не си запознат със значението на думите - има речници, провери).

229

анонимен

преди 11 години

Отвращавам се от евтината изработка на андройд ползващите устройства. Отвращава ме и мисълта че може никога да не ми ъпдейтнат софтуера или ще трябва да чакам година или две. Отвращава ме и омразата на андройд феновете. Понеже нашите устройства не са на нивото на епъл не може да се снижавате като *** в ниското и посредственото и да говорите глупост след глупост! Пълно андройдско невежество. Какъвто им софтуера и устройството такива и собствениците- Ограничено мислене в андроидския свят е налице от ден първи!

228

Анонимен

преди 11 години

До НаблюдателЕEНабувхателе, на твоите 10 служителя даваш ли им да се хранят сами или държиш ти да вършиш това?До 260Ти си по-кух от хралупа, нищо повече няма да ти кажа, тъй като вероятно дама и да го разбереш!

227

Анонимен

преди 11 години

Имам Самсунг Галакси S2. Много ме дразни, първо е направен от евтина пластмаса, второ софтуера постоянно се бъгяви и трябва да го преимсталирам. Не намирам много интересни проложения за сваляне. Всичко в андроид е направено така че да ти скъса нервите! Определено се разделям с андройда за винаги!

226

Анонимен

преди 11 години

Имам iphone 4 и след бъгавата ios6 повече няма да погледна apple ! След смъртта на Стив Джобс занемариха тотално качеството и поддръжката на софтуера, а иновациите тотално ги забравиха ! Аз бях фен на apple заради надеждният софтуер, качествената поддръжка и нововъведенията - за съжаление нито едно от трите го нямат вече, остана им само дебелата цена ... Сбогом нокия и apple - здравей андроид !

225

Анонимен

преди 11 години

До 260Ти не можеш да пращаш никои никъде ! Можеш да изпратиш себе си само. Марш в ъгъла веднага и си трай! И не забравяй да си бършеш лигата от брадичката а за празния ти поглед няма какво да се направи ...

224

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 259Ти си луд, има институции за такива като теб! И на теб ли "звездите" ти го "казаха" това? Нали те пратих да пиеш вода ? Изпи ли я ?

223

Анонимен

преди 11 години

До 254 и 255 Вие никого не храните. Вие сте просто едни заблудени, бедни и нищожни душици който по цял ден само плюят, мразят и глупеят! Няма по големи мразачи от андройд феновете! Това е доказано във всичките ви коментари под теми като тази. Вие мразите и презирате всичко по добро защото такава е душичката ви, на плъхове и мишки. Купили сте си евтини *** и понеже не можете да имате наистина стойностен продукт плюете грозно. Вие сте жалки !

222

Анонимен

преди 11 години

от 257edit: "Ронеже", да се чете "Понеже"

221

Анонимен

преди 11 години

До НаблюдателЕEPонеже изяви претенции, отговори ми на въпроса, какво би правил с акции на епъл в момента? Kак специалист като теб, с хоби процесори, би реагирал на пазара в момента?

220

Анонимен

преди 11 години

До НаблюдателЕEИмам перфектна представа кой съм срещнал. Егоцентричен ***, с комплекси прикрити зад що годе прилично написани постове. Възможно е да са те били като малък в училище, така правеха навремето с "умниците". Аз потупвам 15 души по рамото, но не ги храня, само им намирам работа, въпреки че напоследък е все по-трудно. Радвам се че храниш твоите, трябва да го пробвам, може да даде резултат. А в тоалетната придружаваш ли ги, за асистенция?

219

Анонимен

преди 11 години

10 човека храниш малиии сигурно си много умен, ние дето храним стотици сме прости :)

218

Анонимен

преди 11 години

До НаблюдателЕEАко това "звездите ти го казаха", не се доверявай на интуицията си.

217

Анонимен

преди 11 години

До НаблюдателЕEСъщо така, защо реши, че въпросите ти са компетентни?На теб плаща ли ти някой, за да задаваш "компетентни въпроси"?Как си станал толкова "компетентен" ?Как прецени, че твоите драсканици имат каквато и да е стойност? Някой те потупва по рамото и ти казва " добра работа" ?а, Динко ?

216

Анонимен

преди 11 години

До НаблюдателЕEИ защо реши, че 244 и 246 са един и същ човек ?

215

Анонимен

преди 11 години

Епъл ще бъдат пълна нула до няколко години. Те просто нямат нищо реално зад гърба си. Хардуера го правят китайци, софтуера им е добър, но не се развива, а дизайн всеки може да направи. Микромеките копират схемата Епъл и ще ги размажат до 1 година. Вече почнаха да дават репортажи на чакащи балъци пред Майкрософските магазини. Да не говорим, че Главния Тарикат (Стиви) вече го няма.

214

Анонимен

преди 11 години

До НаблюдателЕEГлупав анонимни наблюдателе, Нямам за цел да се разбира нито компетентността ми, нито подбудите за интереса ми. Не работя по финансови балони, като още по-малко печеля от такива. Даже напротив - губя, както и повечето хора. Препоръката ми към хора с акции на епъл е да продават. Има доста компании с по-добър марж, като мнението ми е непрофесионално и го споделям само защото ме питаш. Съвсем законно съм забогатял.

213

Анонимен

преди 11 години

До 240Ти така ли направи? Пийна студена водица и си забърса лигата от брадичката, стоейки с изплезен език и празен поглед взирайки се в глупавото си андройдско устроийство, хвърляйки зарчета за да прогнозираш дали някога ще имаш ъпдейт на смотания си софтуер? Такива сте вие ще спорите за акции и конектори и понеже няма за какво да се хванете ще простеете насреща!

212

Анонимен

преди 11 години

до 238Братле, пийни вода и се успокой, няма нужда от лигата ти !

211

Анонимен

преди 11 години

До НаблюдателEEГлупав анонимни наблюдателе, интересуват ме дотолкова - доколкото ме притеснява всеки един финансов балон. Когато, преди 5г, хората са купували акции на Епъл и в последствие са успели да резлизират печалба, като тази която посочваш, бях зает да печеля пари по друг начин, но далеч по доходоносен, като не съм се занимавал с имоти - друг балон. Ти, като по-умен от мен имаш ли акции в Епъл ?