307

имигрант

преди 11 години

До: номер 339По-правилно е да се каже, че СОЦИАЛИЗМА много прилича на националСОЦИАЛИЗМА, който е бил в Германия. Фашизъм е имало само в Италия но на властта до 1989 г. им беше неудобно да го наричат националСОЦИАЛИЗЪМ.Само искам да кажа няколко факта. Преди съвместната окупация на Полша от войските на Вермахта и Червената Армия са се състояли редица срещи между НКВД и Гестапо относно как да организират концлагерите си. НКВД са обучавали агентите на Гестапо - челен опит!

306

Анонимен

преди 11 години

Тая очилата *** 1000% е бивша КОМУНИСТКА!

305

Анонимен

преди 11 години

Когато се строял НДК, бай Тошо завел виден немски политик от ГФР да види строежа. Бучали камиони и машини, работници щъкали насам натам. Немецът се хванал за главата и викнал:-Какъв голям хаус !/ на немски хаус-къща/-А,а , не съм виновен аз, дъщеря ми го създаде./ Хаоса в центъра на София, демек./

304

САНДОКАН

преди 11 години

Глупави българи.КОМУНИЗМА ГИ НАПРАВИ ХОРА.

303

Глас от миналото

преди 11 години

А тази мумия от снимката с плаката при кой режим е получила образованието си? Човек който отрича миналото си,няма бъдеще.

302

Visoko zastani

преди 11 години

NAI_ DOSTOINATA JENA JIVIALA v BG v BLISKOTO MINALO. GORD SAM.

301

jan

преди 11 години

През 81-ва на втори юни,дори и вмъкнаха името между тези на героите от национално-освободителните борби. Пълна отврат.

300

Анонимен

преди 11 години

До Suvi Do N16частно посещение в лувъра :)бая държавни пари е успяла да изхарчи... друго не се сещам :)

299

Анонимен

преди 11 години

Впрочем сега четейки коментарите се сетих за Лувъра. Вярно, че за цялата му история и един петролен шейх и нашата татина принцеса людмилчето са го посещавали частно!Повръща ми се от такива *** като нея! То и затова господ рано я е прибрал!

298

Анонимен

преди 11 години

***, в 21 век ще провеждат подобна конференция... ама публикувайте ги тия неща по-отрано и аз примерно исках да се включа в протеста. Някакъв откровен некадърник, чието татенце и управлява държавата, изхарчило куп пари за глупости и без да има ясна мисъл в главата да се възхвалява... това просто няма да стане! Като и гледам биографията... местните кръчми са допринесли повече за развитието на културата от нея! Срамувам се, че някой възхвалява такива *** като бай тошовата щерка! Позор!

297

Анонимен

преди 11 години

хайде, които са живели по онова време да не се правят, че не си спомнят - тогава никой не се възхищаваше от Людмила, че "правела много за културата". напротив, хората под сурдинка се възмущаваха от щедрото пилеене на държавни пари за безсмислени проекти и непрекъснатите екскурзии в чужбина и й се подиграваха, че не можеше да каже едно изречение, ако някой не й го беше написал предварително. имаше една банда придворни снобеещи псевдо-интелектуалци, които дълго време се облажваха покрай нея.

296

anonimen

преди 11 години

DOKATO NI UPRAVLQVA KOMUNISTI4ESKATA MAFIQ OTRAVKA NQMA 23 MAFIQ BASTA ZAGIVA BALGARIQ XORA

295

До 334

преди 11 години

Може би трябва да се изпишат срнаици за милиардите похарчени народна пара: 1. Асамблеята - най-големия безмислен детски лагер! за монумента - друга тема!2. за детският център Знаме на мира - до Приморско - също друга тема! недовършените риуни са нещо като паметник на глупостта! По голям от този в Белене, защото са в природно защитена местност! 3. За това че даваха луди пари на т.нар. хора на изкуството - също друга тема! паметни на това е, че никога вече не трябва да се повтаря!!!!!!!!!

294

Анонимен

преди 11 години

Ама то комунизма много си прилича с фашизма но е по-долен.

293

имигрант

преди 11 години

Самият факт, че се правят опити за реставрация на комунизма е ужасяващ!!!Людмила Живкова видите ли, била много културна, не била проста *** като баща си!Само за сравнение: По време на Третия Райх, министърът на пропагандата - доктор Йозеф Гьобелс е не какъв да е доктор, а доктор по романтична германска литература!Неслучайно много германци с фамилии "Гьобелс" са се прекръстили на "Гьобел" след войната!Все едно сега да го възхваляват и да му посвещават конференции в Германия!

292

Анонимен

преди 11 години

"Вторият златен век" - пенсии 50 лв.Заплати 150 лв.Опашки за всичко, дефицит на всичко.Липса на елементарни неща.Като пуснат "Престъпление и наказание" на Достоевски и книгата се е изчерпала още преди да е пусната за продажба.А м/у другото Достоевски в "Престъпление и наказание" много хубаво се е изгаврил с комунистите.Даже ми беше странно как я пускат *** за продаване тази книга.Ама те нали са с пилешки акъл и или не разбират гаврата, или пък са се уплашили, че ако забранят и Достоевски ще станат за смях.

291

Анонимен

преди 11 години

Тая беше много културна.От култура си и замина горката.Занимаваше се с неща, които са опасни за живота.

290

дяков

преди 11 години

Прав е декана на ИФ каза ,че 23 години явно не са достатъчни за някои хора да им уврат тиквите на раменете,че сега е демокрация.Всъщност протестиращите отрекоха това,за което митингуваха на Орлов мост.Има такъв исторически израз"нИЩО НОВО НЕ СА НАУЧИЛИ И НИЩО СТАРО НЕ СА ЗАБРАВИЛИ".А на студентите не бива да се сърдим.ТЕ НЕ СА СЪВРЕМЕННИЦИ на епохата Людмила Живкова. Това наистина беше втори златен век на българската култура.За делото и трябва да се изпишат стотици страници

289

Анонимен

преди 11 години

Комунистите са като лаиците, разбират от всичко.

288

Анонимен

преди 11 години

Браво на хората.Стига вече комунизъм.23 г. се опитват да ни докажат, че е било хубаво по времето на комунизма.23 г. ни управляват само ченгета и комунисти.