113

Анонимен

преди 11 години

Ясно, сега разбрах че тока ще струва толкова колкото ще струва. Еми тва баце, е за тва ние простите гербери трябва да се учим от такива умни и икономически грамотни хора като теб ! Сполай ти баце че ме светна, язе рупам салама с обелките и такива работи ич ги не отбирам.

112

127

преди 11 години

И те попитах колко ще струва тока от другите източници! Тези, на Цветито, нали се сещаш!:))) Дето само за май ГЕРБ са подписали 2 000 договорчета!:))

111

127

преди 11 години

Нико не може да пребори природата! Тя така ви е обидила вас, герберите, то никой не може да го направи повече! На въпроса ти отговорих, но ниската ти икономическа култура не ти позволява да го асимилираш:)))

110

Анонимен

преди 11 години

БЪЛГАРИЙО, ЗАТОВА ЛИ ТЕ УМРЯХА, ЗА ТАЗИ ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА !!!! СРАМУВАМ СЕ, ЧЕ ЖИВЕЯ В ТЕЗИ ВРЕМЕНА И СЪМ СВИДЕТЕЛ НА ТОВА !!!!

109

Анонимен

преди 11 години

Що Бойко има пари да си докара *** електорат от Швеция на държавни разноски и да кара тигрите със самолетчето, то и пари за централа има!

108

до 125

преди 11 години

Обидата е последният аргумент на *** приятел, очевидно не можеш да отговориш на въпроса който ти зададох.

107

Анонимен

преди 11 години

Въпроса на подписката беше - искате ли нов мерцедес ? Естествено всички отговарят че искат, имах си хас. А правилният въпрос е - можете ли да си позволите нов мерцедес ? И вторият въпрос е- имаме ли нужда от нов мерцедес при положение че и сега близо половината ток го изнасяме за държава която тепърва си строи свои централи ! Мислете хора, става въпрос за много пара която ще се изплаща много години подред !

106

118

преди 11 години

Тока ще струва толкова, колкото му е себестойността и печалбата, но тези две понятия не са за проста герберска глава! Добре, че 70-те не са те питали дали да се строи Козлодуй, защото сега нейната цена е най-ниска! А ти можеш ли да ми кажеш колко ще струва тока от другите източници след 10 години! И защо не питаш хората дали са съгласни да плащат вредните емисии на тецовете! И защо ДКВЕР ми вдига цената като няма нужда от нови мощности, а *** гербер! :)

105

Анонимен

преди 11 години

Сега тока ни не е ли от АЕЦ? А защо не е евтин ? И как така в момента тока от Козлодуй /която вече е изплатена/ е скъп а тока от Белене /която тепърва ще се изплаща/ ще е евтин ?! И не ми обяснявайте за фотоволтаиците, и преди тях тока от Козлодуй си ни беше скъп !

104

УРА<УРА<УРАААА

преди 11 години

96, не знаеш колко си прав. Всички, начело с баш комуниста Бойко Методиев Борисов. Да върви вдън земя. Да се пръждоса завинаги.

103

Кире

преди 11 години

"По смисъла на закона, който приехте , референдумът е противокоституционен" - Искра Фидосова...започвам сериозно да се замислям наистина ли в България има толкова *** хора да им вярват на тия?

102

nemam nervi

преди 11 години

Въпроса трябва да е : Искате ли съседа ви да си купи нов мерцедес и вие да му помагате да го изплаща?

101

Анонимен

преди 11 години

ВСИЧКИ *** ВЪН ОТ РОДИНАТА НИ !!!!!

100

Анонимен

преди 11 години

До наиниците: ЕВТИН ТОК !!! ЗАБРАВЕТЕ !

99

Анонимен

преди 11 години

Баце не ме учи на правопис ами ми обясни колко ще струва тока и колко ще изплащаме централата ? Не ми се прави на интересен, имате още малко време до референдума и все повече хора се питаме това нещо. А не виждам смислен отговор освен да ми обясняваш че съм гербер- не, не съм, просто задавам въпрос . И така мож ли отговир или да продължавам да си питам ?

98

Анонимен

преди 11 години

киловатчас- ти да не си завършил специалност ядрена енергетика в АОНСУ бе ? Я ми обясни как тока от Белене ще е по ефтин при положение че ще имаме да изплащаме един самосвал пара 20 години наред ?!

97

Анонимен

преди 11 години

Гледам, че един *** гербер, държи да ни убеди, че тока нямало да бъда "ефтин"! Хайде да иде да си доучи тази Бокова Калинка, че вече взеха да дотягат с некадърността и необразоваността си!:)

96

Анонимен

преди 11 години

По-вярно е : Да се развива ли ядрената енергетика в Република България чрез изграждане на СТАРА ядрена електроцентрала?

95

киловатчас

преди 11 години

ДО 112: Е няма как да има по-скъп ток от тоя който ни натресе И.Костов с американските Марици, или от тоя дето ГЕРБ ни натресе с ВЕИтата! Колкото и да струва тока от Белене , пак ще е по-евтин! Тъй , че продължавай да рупаш и не се обаждай от коневръза!

94

Анонимен

преди 11 години

Хахаха! Снимката е трепач, като олицетворение на същността на гербера във физически план! А това Искра Кюри направо поразява в интелектуален план!:)