12

цената на тока))

преди 11 години

дигайте цената на тока пък говорете за енергина ефективност))))))))))))

11

Николай

преди 11 години

Аха... и статията е неподписана. А нещо за административните спънки няма ли да се спомене? Освен това не подценявайте правеното на парче - някои хора предпочитат по-качествени материали - в обществени сгради ремонтирани изцяло съм се нагледал на дограма огъваща се като трева от вятъра и отлепяща се топлоизолация... за липса на нискоемисионно стъкло или изолация на подменените щрангове въобще няма да споменавам

10

Анонимен

преди 11 години

Ако вместо 10 милиарда евро в АЕЦ Белене се вложат 10 милиарда евро в саниране на сгради в България не само АЕЦ Белене, но и някои други електроцентрали могат да станат излични!България е номер 1 в целия ЕС по разход на енергия на глава от населението. Не случайно сме и най-бедните, защото пилеем парите си във въздуха! Най-евтината енергия не е от АЕЦ, а е неизразходваната!

9

до 7

преди 11 години

......ха искат да ни гушнат жилищата и после да ни ги дават под наем ---------------------------------------------------------------------------------------------------------....... който няма да можеш да плащаш. Мисли в правилната посока - This is Spartaaaaaaaa.......

8

НИЕ ЗНАЕМ

преди 11 години

НИЕ ЗНАЕМ КАКВО ЗНАЧИ САНИРАНЕ И В КАКЪВ ОБЕМ ДА СЕ ИЗВЪРШИ ТО. ВЪПРОСА Е ОТ КЪДЕ ДА СЕ НАМЕРЯТ ПАРИ ЗА ЦЯЛОСТНО ИЗПЪЛНЕНИЕ. ТОВА КОЕТО ПРЕДЛАГАТ БАНКИТЕ Е ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ И ЗАРОБВАНЕ. ДЪРЖАВАТА И БАНКИТЕ НИ НАТРАПВАТ ИДЕИТЕ СИ ЗА САНИРАНЕ , НО В КРАЙНА СМЕТКА ТОВА СИ Е ЗАРИБЯВАНЕ. ВСИЧКИТЕ ПСЕВДО ОТСТЪПКИ , КОИТО НИ СЕ ПРЕДЛАГАТ ЩЕ ПЛАТИМ С МНОГО ВИСОКИ ЛИХВИ. ЗАТОВА ЗАСЕГА ВСЕКИ КЪРПИ СТЕНИТЕ И СМЕНЯ ДОГРАМАТА СПОРЕД ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ.

7

Анонимен

преди 11 години

ха искат да ни гушнат жилищата и после да ни ги дават под наем

6

Яким Вълев Донев

преди 11 години

Ха ха ха.... Поредният "проект" ,чиято цел е някой или някои да се нагушат със "лесни парички" дошли от Европа или директно от нашия джоб..... Същата "ДАЛАВЕРА" като найлоновите торбички.... тока.... парното.... олиото.... бензина.... Още има ли смисъл да изброявам ?!?! После НЕ СЕ ЧУДЕТЕ като видите редом до имената на могъщи руски олигарси и известни спортни и кино "звезди" БЪЛГАРСКИ ИМЕНА като собственици на имения по Френската Ривиера или Швейцарските Алпи.... :( :( :( !!!!!

5

Анонимен

преди 11 години

Увеличете доходите или намалете цените на ток,газ, вода и ще стане икономията Смешници

4

Кофражист

преди 11 години

Под саниране се разбира пълна рехабилитация на всички системи на сградата - електричество, вода,канализация и отопление) и най-накрая топлоизолиране. Докато тук се набляга на нискокачествено топлоизолиране с кредит. Следователно далаверата е вземане на кредит и заробване.

3

нервна

преди 11 години

Тази статия мома Лиляна ли я поръча? До момента са подадени едва 110 заявления за саниране.Мнооого ги стяга чепикът управляващите,че не могат да гушнат жилищата на българите през заеми за саниране.

2

дрън дрън

преди 11 години

Да си съкратят чиновническото стадо наполовина / и ще стигне бюджета/ вместо по цял ден да се чудят как да ни оберат и да ни разправят врели некипели !!!!

1

Потърпевш

преди 11 години

*** го разправяй на тъпия селянин, който ти се води съсед...