223

Анонимен

преди 11 години

Принуждаването да се служи в казарма е недемократично.Да не говорим за реда вътре. И не ми излизайте с номера че казармата създавала мъже. Баща ми,дядо ми и куп други,които са ходили на казарма са пияндета,дебелаци,простаци...И с кво тия ще опазят държавата,те се люлеят и две не видят,пък ще пазят държавата...

222

до кретена 283

преди 11 години

каква 1923 година те клати,бе *** топан?каква 450 хилядна армия ве?в това време са били кланетата на арменците,а тука е било септемврийското въстание!аре сички дрогери-към градските *** и площад Македония,където им е местото!

221

до 282

преди 11 години

На Ястреба толкова му е изтънчено чувството за хумори и така удачно борави с думите, че слон в стъкларски магазин не може да го надмине :))) А като го настъпиш по мазола и няма какво да каже, се прави на луд :))) Тук е с единствената цел да работи против българското самочувствие и в прослава на великите турски интереси. То ни е милото лешоядче, иначе ни е скучничко без него, да продължава да пише.

220

хахахаха

преди 11 години

о,кокош,пак ли се появи?аре млъквай,с тъите си агитации за велико турско съществувание,всички знаем,че ако не ви подпираха евреите,нямаше да ви има като държава,и че ВСИЧКИ управляващи в турция не са турци още от времето на илдъръма,а потурчени мешета и избягали западноевропейски престъпници ,и всички знаят,какво е в големите градове-административните центрове,и какво в останалата част,и накрая за гитти,отур сикием ,бак истанбул,кюлхане-ааа що в шуменко има паметник на терористите,от Козница?

219

ЯстреПичка

преди 11 години

И какви лъжи е казал? Поне доколкото виждам тука, бих се съгласила че ползва остър език, но лъжи не виждам. Обичам да му чета коментарите, защото има много изтънчено чувство за хумор и играе с българските думи по-много интересен начин. С едно изречени казва нещо, което друг не може да го изрази с една страница. Не знам, дали е турчин, но със сигурност е много интелигентен и културен, за разлика от мнозина други съфорумници.

218

до 279

преди 11 години

Прав си - османската империя е била в дълбока криза още в началото на 18 век. По-интересно е обаче как е успяла от най-силната държава в познатия свят да се срине до такава степен.

217

Шахрадин

преди 11 години

Псевдотурци и *** да не пишат тук.

216

Кубер

преди 11 години

До япичка, нищо геройско няма в ръсенето на лъжи и подбуждането на междусъседска връжда. Това стихче за прабългарина и славянката е на Радой Ралин мисля и писано на майтап, за забавление. Историческата истина е, че така наречените прабългари са разположени северно от дунав тракийски племена, изтласкани от Александър Велики и преминали отново Дунава. като обединяватвсички под името Богари. Което, ще рече божий хора.

215

Ангел

преди 11 години

До *Ястреб*Ами войник бях преди 31:-)Брой си пръстите и смятай!Верно на *** акъла ви е колкота аспирин.До чертата де...

214

ЯстреПичка

преди 11 години

Откъдето мине Ястреба, след себе си оставя димяща яма и българи, катерещи се на прави стени! Слава богу, че е само един! Голям съм ти фен бе бате! :)))

213

НЕ ПЛЯМПАЙТЕ

преди 11 години

По време на балканската война Османската империя е била в голяма криза още не съвзела се от Руско -Турската война ! Цялата турска армия се е състояла от 240 000 аскера и не е могла дори да мобилизира цялата си армия и въпреки това се е изправила срещу 5 балкански държави плюс помощ от Русия ! В Одрин срещу 90 000 турска армия се изправя 350 000 българска армия ! Но това е капка в морето в историите на Бг. и Осм. империя!!! Я вижте коя от двете държави има повече победи една срещу друга !

212

борис

преди 11 години

Ne пиши за Гърците, те не са критерий за нищо обективно. Познаваме ги добре по-добре и от тях самите. Сега вече и в Стара Европа ги познават. Е верно, че малко скъпо им излезе има няма 300 милярда евро, за сега. Българите на бойното поле са равни на Гернани и Руси, това е доказан факт. И никога не са избождали очи или пък да са клали за да променят вярата на съседите си, даже напротив не един път са пускали пленените войници.

211

Анонимен

преди 11 години

Почнах да чета за грубите прабългари и славяните спрях дотук. Не ми се четат глупости. Ние не сме славяни, а "прабългарин" е друго изкуствено понятие, целящо да пробута грешна теория. Просто вижте какво казва генетиката и тогава пишете глупости. Днешните българи са потомци на старо население, живяло на днешната територия от хиляди години. Една част от това население бива изтласкано след голям потоп преди 6000 г. към Азия и след много време се завръща, обогатено генетично, но носещо и старите ген

210

Анонимен

преди 11 години

Той и на български пише и чета и то добре, но не смята, че е българин. Аз имах предвид друго: дори в Р.Турция потомците на тюрки са не повече от 15 процента. Понятието "турчин" е изкуствено създадено и натрапено. Османската имаперия е наследник на Източната римска империя, с тази различа, че религията е друга. Това е една религиозно-милитаристична държава, а не национална. Откъде, отгава, се взе турската нация. Тази държава винаги е била подпомагана и ползвана против източните християни и Русия.

209

*Ястреб*

преди 11 години

263 - Случайно да знаеш корена на думата "вулгар", навлязла в световните езици от гръцкия, със значения - вулгарен, циничен, ***, недодялан.И случайно да знаеш как се наричат българите на гръцки език!

208

до 262

преди 11 години

Направо, буквално, счупи глупомера !!!

207

Анонимен

преди 11 години

така ли аз пък останах с впечетлението, че един турчин, прави гаргара с още 200 българи в българския форум и никой не може да му опонира...Това твърдение издава слабо владеене и познаване на българския език. От този израз става ясно, доколкот е ясно, че 201 човека заедно правят гаргара и един от тях прави повече балончета от другите. А колкото до това, че той бил "турчин" може много да се спори.

206

до 262

преди 11 години

думата turk (турчин), се използва в две значения като наименование на тюркменските села и като обидна дума, означаваща ***, празноглав.

205

*Ястреб*

преди 11 години

255 - "Срещнали се на полянка,прабългарин и славянка,цуни-гуни, вади-тури,народили чукундури,хем ебливи, хем крадливи,но най-вече - злобливи!"Това е разширената история на великите българи! ;-)

204

Анонимен

преди 11 години

"Днешна Турция е държава, в която хората живеят в страх и са разделени на политически, икономически и социален принцип. Демокрацията ни регресира по отношение на разделянето на властите, основните човешки права и свободи и социалното развитие и правосъдието. Гражданите се притесняват сериозно за бъдещето си. Тези неща са отразени от повечето по-големи международни организации, като Хюман райтс уоч, която постави Турция сравнително ниско по отношение на човешките права" - Кемал Калъчдароглу