236

Темерут

преди 11 години

А, нали за да бъдат внесени в банките спестяванията на хората са обложени веднъж с данък, тая държава е абсолютно ***, поради липсата на всякакъв друг приход, заради абсолютно мъртвата икономика, ГЕРБ взимат и на босия цървулите! И, естествено... правят го само за да закърпят създалото се положение заради некадърните правителства преди тях... удобно, но тъпо! За всичко на тия са им виновни предишните правителства, мерките които уж взимат са вече абсурдни!

235

До 259

преди 11 години

Съгласно закона баба ти Гица или както там се казва трябва да подава данъчна декларация ако има доходи/приходи вкл. и от наличието на банков влог/депозит и това, че досега тя не го е правила си е в неин ущър, тъй като държавата може да си ги изиска със задна дата предвид, че баба ти Гица е укрила доходи, т.е. става автоматически престъпник както се изказа един прокурор при една от йекшън МйеВйеРйе акциите. Разберете всички вие/ние сме престъпници в собствената си страна.

234

Анонимен

преди 11 години

Не мога да разбера какво се правят на алтави тия кратуни! Много ясно, че парите в банките дойдоха от гърците, които масово си вкараха парите в България! За кви пари, какви спестявания бе тиквоооо, от къде да ги вземе българина, бе мутрооо?

233

почти банкер

преди 11 години

В крайна сметка банките ще увеличат лихвите по влоговете/депозитите за да компенсират новият данък на вложителите си, което е хубаво, но ще се вдигнат лихвите по кредитите, а те в момента са не само повечето несъбираеми, но и все повече хора попадат в категория "лоши длъжници" и обменната информационна система между банките ги вади на бял свят и тези хора, не стига, че не могат да си погасяват кредитите, а и ще имат голяма тежест впоследствие поради увеличеният им лихвен процент.

232

До 259

преди 11 години

Определено вие не сте наясно, нито с финансите. Данъкът е 10% върху лихвите!!! Данъкът е валиден както за депозити, така и за влогове (разбирай всички спестявания). Единствените, които не попадат под ударите на новият данък са тези, които са изнелси капиталите си в офшорни зони където въпросният данък (депозити и влогове) е 0.25%. Capisci.Под офщорни зони имам предивд, най вече малки островни държави и такива определени, като данъчен рай, а Швейцария вече НЕ попада в тази категория!

231

Granatomet

преди 11 години

Само не х пред скоба!

230

Анонимен

преди 11 години

До 259Няма подобен данък в Ирландия, а още повече 30 %, а написаното от теб означава, че въобще не си наясно със закона за облагане доходите на физическите лица и със сигурност ще си една от първите жертви на новия данък :)

229

Анонимен

преди 11 години

Следващият данък на Крадянков ще бъде "Данък Ресто"- ще се начислява върху рестото, което се връща при заплащане на стока или услуга в брой. По този начин ще се намалят стотинките и дребните банкноти в обращение- за благото на гражданите! Да живей ГЕРБ!

228

:(

преди 11 години

'' Няма такова нещо като добър данък " ЧърчилДянков и сие опомнете се !

227

Анонимен

преди 11 години

255,не си разбрал,баба ти Гица няма да плаща нищо,а банките ще изпращат накрая на годината до НАП,че баба ти Гица е платила 6 лева данък на 60 лева лихва,при 1000 лева депозит,ако са биле на депозит,защото ако са преведени от Унук на баба му,те не са депозит и не се олихвяват.В Ирландия данъкът е 30%,в далечна Австралия и там има.

226

Мат'рял

преди 11 години

Браво,Бойко!!!! Мачкай мат'ряла щом си траят! Стъпи им на врата,бръкни им в ***-те пак ще си траят! За тях не е важно,че ще плащат без да има защо,а е важно,че и комшията ще плаща...Мачкай,Бойко!Кради ,Бойко!Мат'ряла пак за теб ще гласува

225

невена

преди 11 години

очаквам днес или утре нарцисът асфалт паша да напляска дянков и да отмени данъка,за да си вдигне рейтинга ;))))

224

Анонимен

преди 11 години

Имам ипотека на апартамента. Лихвата за 10г е в размер на 50 000Е. С новия закон на Дянков съм си на чиста далавера. Ако приходите от лихви увеличават данъчната тежест, то разходите за лихви би трябвало да я намаляват. С други думи от тези 50 000Е лихви по кредита съм напред с 10 000лв.Благодарим министър Дянков! Благодарим!

223

Аз

преди 11 години

До коментарАми пич, аз не твърдя никъде че ГЕРБ са идеални, няма идеални хора никъде по света. Просто лично за мен те се представиха задоволително добре във времето на криза, отвориха еврофондовете и се опитват да осигурят среда за развитие на бизнеса. Стремят се да привлекат инвеститори, ето до Август тази година има 200% увеличение на чуждите инвестиции, от 350млн. миналата година, до 870мнл. тази година. Това не са толкова големи цифри, но все пак е начало на нещо според мен.

222

Аз

преди 11 години

Я да попитам аз като толкова цъкате тия минуси, кое от изброеното от мен не е вярно, че ги слагате тия минуси? Айде чакам адекватна защита на тезата ви. Защото аз моята си я защитих, а вие нямате теза, просто си цъкате минуси цял ден по форумите и ревете, че са ви малки заплатите, ама киснете цял ден на комповете.

221

Анонимен

преди 11 години

Живееш ли със тиква - животът е чудесен,до тебе крачи тиква в петмезената есен.Ако със тебе тиква добро и зло споделя,животът се протяга и става на неделя.

220

коментар

преди 11 години

аз,извинявай , ама ме поставяш пред изборът ,КОй Е ПО МАЛКО ЛОШИЯТ?Наистина е жалко за такъв избор, но при всики случаи ,ако не доброто , ще избера кой е най малкото зло за България.Тъжно, много тъжно,а?

219

Анонимен

преди 11 години

Май отвсякъде ни бият управляващите дуспата, не щат вече да се съобразяват с реакцията на хората. Работата е сериозна и значи има много пари за пълнене на дупки в бюджета. Идват избори и ми е интересно защо са толкова сигурни, че ще спечелят, че са станали толкова арогантни.

218

МОЛБА

преди 11 години

Уважаеми управляващи,Моля да възстановите ергенския данък незабавно.Моля да въведете данък килограми за наднормените като мен.Моля да въведете данък килограми за поднормените, че им къркорят червата.Моля да въведете данък за живеещите след средната възраст за умиране. Моля да въведете данък за много красивите като мен и за много грозните като ...Надявам се, че молбата ми ще бъде приета и изпълнена преди изборите.С Уважение /ПоДАНник/

217

Един Българин

преди 11 години

Бойко, нали се готвеше да управляваш 20 години? Аз сега се замислям държавата или "Витоша Бистрица"?? Как ще стане с нещо, от което загубите ще са повече от ползите в следващите поне 2г, а всичко слагаш на гърба на избирателите? Или може би ти разчиташ само на избиратели, които купуваш с по 50лв?