174

Жоро

преди 11 години

"Сънди Таймс".... !? *** вия сериозно ли ?

173

А така!

преди 11 години

Само пълен контрол за тези крадливи тракийски мишоци!

172

Уточнение

преди 11 години

До 215:Абсолютно прав си друже!Поздравления,че ни напомняш за нашето славно минало!Аз ще добавя и друго-в Британския музей се съхранява войнишка куртка на български войник защитник на Дойран!А пък извода е един:БИЙ ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ!А ПЪК НИЕ СМЕ СЕ НАУПИЛИ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ И КОЙ ДЕТО МИНЕ ЗАМИНЕ НИ РАБОТИ ЗДРАВО(ОТЗАД)!

171

Анонимен

преди 11 години

в миризливата англия има 100.000 българи, които ще загубят работата си при визови ограничения, но тук има 100.000 англичани с имоти, които ще загубят доста повече. ние работа лесно ще си намерим в другите ес държави, ама *** от острова как ще си върнат парите и тухлите обратно? защото визи означава визи - и за тях. да видим с проформа фирмите им също какво ще стане..а да не говорим ако сложат визи за испанци и гърци, какво ги очаква ***..

170

Перко Наумов

преди 11 години

Всъшност БГ е една бъдеща държава на *** а те всъшност от 1945 насам доста са намалели тъй като са се българизирали в по-голямата си част!Та погледнете Тончо Токмакчиев и Иван Костов.......

169

д.Данчо

преди 11 години

До чел историята-До чел историята:За завладяване на Индия,ингилизите губят 8000 войника!При Дойран само 80000/ОСЕМДЕСЕТ ХИЛЯДИ/!Единственно пред генерал Вазов са сведени бойните знамена на Кралството!!!Чърчил до смърта си ненавижда БЪЛГАРИЯ!Какво да очакваме от хибритата?

168

ROMAN EMPIRE

преди 11 години

DO ROMELIECA TRAKIEC / VSI4KITE DA SI HODYAT TAM OT KADETO SA DOCHLI , ATI DIREKTNO ZA KARLUKOVO .

167

Анонимен

преди 11 години

Не е вярно, че не ни искат, ние сме много незначителни, за да имат мнение за нас. Работата е там, че заради разни престъпници и джепчии ни излезе нарицателно име, и те флиртуват с част от избирателите ( по-*** ) чрез такива идеи, в Холандия е същото, както и в доста други страни. По време на криза е лесно да обвиниш чуждите работници за скапания си живот, вместо да работиш и да не се оплакваш че помощите не стигали. Даже Камерън каза да се хващат да работа, ама те не искат.

166

Анонимен

преди 11 години

206, и какво ще направят? края на 2013 мандалото лопва, досега закона им дава право и те го ползват в максимална степен, а после? Нямат право да удължат срока, както и другите 10държави. ЕС си има ясни правила. От Брюксел не са смешници, затова казах че момента е решаващ - да, могат да въведат визи, могат да ни забранят да работим там, само че ако те са извън тази общост. Правилата са за всички. Виждам, че искат да подложат на гласуване това, нека го направят. (аз съм в UK между другото).

165

Анонимен

преди 11 години

Язък, само дето ходи да им се слага Боко. И сега какво? Не ни искат никъде- нито САЩ, нито Англия, нито ЕС?? За Турция поне има ли визи за работа?

164

До 198

преди 11 години

Драги не особено разумний, ако се позачетеш из нета или из вестниците, ще установиш, че за последните 10 години английските правителства изобщо не се съобразяват с брюкселските смешници. Не е нужно дори да се дават примери. Така, че т.нар. директиви се спазват от "слабите" в ЕС, а "силните" си гледат интересите.

163

Анонимен

преди 11 години

Нищо - тъкмо там няма да ходят белите и образовани хора от България и Румъния, ами ще си останат само с черните индийци и бангладешци мухахах. Никой в Европа не ги бръсне за слива - добре че са на скалисто неплодородно островче, та никой не е и искал да ги владее. Сега *** ще сложат край на хилядолетните им кръвосмешения и скоро страната ще се казва Пакистанглия - хахахахах!

162

Анонимен

преди 11 години

Другото нереално нещо, освен заплахите на UK, е това, че ще има вълна от нас към тях. От Румъния по съм съгласен, те имат голямо население, ама от нас каква вълна очакват? Ние сме неколцина. Извадете тези които не знаят английски, тези които нямат квалификация... ние не ставаме за техния пазар и всички добре го знаят. Работата е там, че идват избори и трябва да се печелят гласовете на простите избиратели, които вярвят, че емигрантите са им виновни са скапания живот, а не техния мързел.

161

Glezen

преди 11 години

Az pak imam evropeisko grajdanstvo i moga da hodia i rabotia kadeto si poiskam bez visa :) I vapreki tova ne bih otishal v Anglia, drazni me accenta, pak i mnogo vali...

160

Анонимен

преди 11 години

Черната Злата е виновна ! Ядоса англичаните и кралицата,като не можа да познае , коя им е столицата ! И тоя Камерън изведнъж-шат на патката главата !

159

Наблюдател

преди 11 години

Камерън явно добре се е запознал с проблемите на Франция с *** катуни около Лил и Марсилия и като разумен политик се старае да вземе мерки докато е време. Така постъпват политици които са наясно как се защитава национален интерес. Няма да е лошо някой от родните *** да си направи някакви изводи.

158

Анонимен

преди 11 години

Тези глупости може и да печелят избиратели, но няма как да станат реалност. Или UK трябва да излезе от ЕС, или 2013г. българите и румънците ще могат да работят там. Правилата са за всички, те имаха 7 години да пречат на нашите работници, но идва края и те нищо не могат да направят. Освен това, кое кара Камерън да мисли, че ще спечели пак на изборите? И докато види резултатите, докато направи коалиция, докато направи референдум и види резултата... отдавна ще е края на 2013г.

157

Анонимен

преди 11 години

Външното министърче да не се дръгне по дисагите , ами да отива да оправя бакиите,щот ми загина бизнеса !

156

чел историята

преди 11 години

И генерал Владимир Вазов с 9-та плевенска дивизия не е пуснал 50 000 англичани без визи в България. Пренасочил ги е към ония свят.

155

viktor

преди 11 години

До abda hahahaha vsi4ko hubavo ima6 si dokumenti otska4ai si,ama ot men da se nau4i6 ne se pi6e АС а АЗ :) s tova zapo4ni kato za na4alo