516

ПРИВЕЕЕЕТ

преди 11 години

уважаеми недъгави гърбави гербалъци- чакам отговор на въпроса ми?631 пост-айде дайте ги тия червени богаташи,че да идем да ги оберем !

515

до 635 и сие ГЛУПАЦИ

преди 11 години

нещо не си наясно-това са МЕЖДУНАРОДНИ консорциуми с РУСКО участие,израелско и щатско участие също има,ваш тиквичко също като вас,не знаеше,ЩОТ си е глупав,боже прости ми че ругая,и се напъна,да гони лукойл,ама се чу едно яко пръъъъъъъъъъц,щото от Ес и САЩ му размахаха пръст,та така *** ми гербалъко-дай една РУСКА фирма в БГ?

514

Анонимен

преди 11 години

няма банка, която да ми даде такъв кредит-------------------- Няма и да има, бате... Само като те чуят какъв си мрънкалник, никой няма да ти даде пари. Не ги заслужаваш и никога няма да можеш да си върнеш кредита. Такива като тебе самостоятелно не могат да направят нищо.

513

Анонимен

преди 11 години

миналия месец докарах на шефа приходи от 12 700 лева, и то в областа на услугите, където шефа не дава и 1 лев инвестиция...за заплата от 650 лева и осигуровки на 350. ------------------------- Ела да ми работиш на мене, ще ти давам 2000 лева заплата ако всеки месец ми докарваш по 10 000 лева приходи.

512

сопол

преди 11 години

аз пък искам да ме управлява ей тоя тук във форума, дето на всичко минус цъка. това е баш българин.

511

do 639

преди 11 години

АБЕ ТИ ВЯРВАШ ЛИ СИ ИЛИ СИ ЛУД! ПО ВРЕМЕТО НА ЖАН ВИДЕНОВ ЗАПЛАТИТЕ СТАНАХА 3 ДОЛАРА. ***!

510

ОЛИГОФРЕН

преди 11 години

Бате Бойко ми даде сандалки,да тичат обути краченцата малки!Бате Бойко ми даде геврече-Яж!-мило Бате Бойко ми рече!

509

Анонимен

преди 11 години

Никога до идването на ГЕРБ на власт доходите ми не са имали по-ниска покупателност, дори и при управленшето на Жан Виденов. Престанете с хвалбите по адрез на ББ. ГЕРБ да се маха. Колкото по-скоро - толкова по-добре.

508

сопол

преди 11 години

другари и другарки народа се управлява така все едно е назаем. Все едно ора с чуждо магаре, бий, бий

507

Гербераст

преди 11 години

Лукойл-Нефтохим...Овергаз

506

Георги

преди 11 години

Ох, анонимен-разсмиваш ме! Разходите на фирмата/ включително ДДС и осигуровки, мобилни телефони, интернет и реклама/ са около 8 000 лева на месец, отделен е въпроса, че голяма част от дейността е в сивия сектор. Лесно е да се каже почни и ти, обаче няма банка, която да ми даде такъв кредит, и освен това при конкуренция се пускат мутри, данъчни, полиция и т.н.т.Това е положението в България, и за това страни с подобен Брутен вътрешен продукт като Румъния например, имат 50-60%по-високи заплати.

505

привеееееет

преди 11 години

Здравейте ГЕЪРБАВИ недъгави ***!Каква е днес директивата-да хвалим Турция,или да плюем Русия?А -тема червени милиардери!ОК.Кажете ми един червен милиардер-нещо ми се губят,милионери също.Кажете ся един Цоциалист ,с повече пари и апартаменти от Цоче,с повече мафиотски изпълнения,и ПАРИ от боче,от крадлив дедо,от Милен Велчев,от Доганя,От Цветка борисова-пърдон Бориславова,от Хампарцумян,айде ,чЕкаме.И ако има що ТИКВУН не ги конфискува,а крадците -в затвора?Аха,ПРЕЧАТ-на калпавия к..р вълна

504

работодател

преди 11 години

И този Стойнев откри най-после топлата вода и Америка на географската карта. Имало експлоатация, печалбите били неприлично големи...Що така бе Драго, що ги стигнахме африканците? Защо няма почасово заплащане, защо не се заплаща седмично трудът на хората? Защо печалбите на бизнеса са 300 процента, а данъкът 10% - за всички? Защо няма справедливост? Къде е социалната ни държава, къде са ни българолюбците -държавници? Какво е това КОНСТИТУЦИЯ ? Как се наричат тези, които системно нарушават конституцията, и къде им е мястото на престъпниците? Ще дойде Видов ден, той винаги идва, и народната любов ще потече, ще ви прегърне, ще ви облее ...

503

Анонимен

преди 11 години

гЕОРГИ ЗА ВСЯКА ДЕЙНОСТ СЕ ИСКАТ ОСНОВНИ СРЕДСТВА, КОЛИ, МАШИНИ, РАЗХОДИ ЗА БЕНЗИН, МАРКЕТИНГ И РЕКЛАМА И Т.Н. И Т.Н. тИ СИ МУ НАПРАВИЛ 12000 ПРИХОДИ, НО КОЛКО ОСТАВАТ ЗА НЕГО ТОЙ СИ ЗНАЕ. аКО Е ПУСНАЛ БРОШУРИ ЗА 2000, ПЛАщА ЛИЗИНГ НА КОЛА ИЛИ МАШИНА И Т.Н. И Т.Н. МОЖЕ И ДА Е НА ЗАГУБА!

502

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен Жан Виденов каза и още нещо: че е немислимо един социалист - визираше Станишев- да въведе и да подкрепя плоския данък.

501

Анонимен

преди 11 години

АБЕ СТИГА С ТАЯ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА БЕ! КОЙ РАБОТИ ЗА МИНИМАЛНА ТУКА! И СРЕДНАТА Е ЕДНА ИЗМИСЛИЦА - АЗ ВЗИМАМ 2000 А СЕ ОСИГУРЯВАМ НА 450. И ПОСЛЕ - ЛЕЛЕ КОЛКО НИСКА НИ Е СРЕДНАТА ЗАПЛАТА. СРЕДНАТА ЗАПЛАТА В БГ Е 400 ЕВРО. НЕ Е МНОГО - НО Е МНООООГО ПОВЕЧЕ ОТ 90% ОТ АФРИКА И 80% ОТ СВЕТА!

500

Георги

преди 11 години

Не мога, защото не съм мутра!

499

Анонимен

преди 11 години

Георги щом е толкова лесно направи го и ти, а?

498

Георги

преди 11 години

"Той отбеляза сред причините за ниското заплащане у нас на труда прекалено голямата по думите му норма на печалба 35-40 процента."-нищо подобно, г-н Стойнев! Само миналия месец докарах на шефа приходи от 12 700 лева, и то в областа на услугите, където шефа не дава и 1 лев инвестиция...за заплата от 650 лева и осигуровки на 350.

497

Анонимен

преди 11 години

Мамо викат ме е чак вкъщи за да стана Ай ти специалист.. "Глупости.. Това е новата мантра на Сороските кучета, за да внушат на хората че за ниските заплати са си виновни те. Да но как така има толкова безработни ай.ти специалисти? В обявите пише търся в не предлагам. И кога надминахме силиконовата долина и Китай по такива производства? Та в българия на десет човека се пада един компютър и при това 70% от тях стоят за окраса. А всички институции работят с компютри от 1992-ра и със софтуер от тогава.