17

Анонимен

преди 11 години

Понеже Бербатов вече е бита карта и няма с каква простотия да влезе в медиите, нека брат му го замести достойно!

16

Анонимен

преди 11 години

Е нищо ново,тук е рая гаранция и потъва след месец в забрава това е хора ..........практиката у нас!!!

15

леля

преди 11 години

ОКЛОНЯВАТ НИ ВНИМАНИЕТО ОТ МИЗЕРИЯТА И ГЛАДА НА КОЙТО Е ОБРЕ4ЕН НАРОДА - 20 ГРАМА - ТЕ ПУСНАХА ОНИЯ С 4 ТОНА - ЗА 20 ГРАМА ТОЛКОВА ШУМ.

14

ШИБАНЯК

преди 11 години

И КАКВО ОТ ТОВА ЧЕ СА НАМЕРИЛИ НАРКОТИЦИ В КОЛАТА,КАВО ОТ ТУЙ,ДА НЕ СА НАМЕРИЛИ ОБОГАТЕН УРАН БЕ МАА МУ СТАРА ААААААА СМЕШНИЦИ

13

Съгражданин на Берба

преди 11 години

И на края, само ще добавя- писна ми от избирателната дейност на Родната полиция, писна ми от това да има Богопомазани, писна ми да ме правят на ***.Защо не попитате футболиста на Ботев Пловдив, а преди на Левски София- Иван Цветков, защо така внезапно зимата се прибра от лагера на Левски в Турция и с кой завари съпругата си да пуши трева в Тях! Разбира се- с чистия от наркотици Асен Бербатов !Да сте ми живи и здрави всички!

12

Анонимен

преди 11 години

Има нещо много гнило в тази новина. Спират те, изтарашват ти цялата кола, просто така? И понеже на Бербо нищо не могат да му направят и той категорично отказва да изкарва парите на БФС....Все си мисля, че някой пак се опитва да окаже давление на Бербатов, но чрез роднините му.

11

Анонимен

преди 11 години

В фондацията на бербатов ги учат как да правят линии и да ги шмъркат... защо набират дарения мислите? ми за бяло..

10

съгражданин на Берба

преди 11 години

Цял Бл-град знае ,че и Асен и съпругата му употребяват наркотици, може и само трева да пушат, но употребяват!Цяла България и цял СВЯТ ЗНАЕ като каква работи Майката на Митко и Асен- медецинска сестра, защо днес си е взела отпуск! Може ли да поиска от своите колеги да изкарат чиста проба от сина й, или да я подменят с нечия друга!Защо не направят тест на синчето Асен и съпругат му пред журналисти- да може да се види дали наистина им е чиста пробата от наркотични вещества!

9

Съгражданин на Берба

преди 11 години

Мили журналисти, защо ни правите на ***- или може би полицията прави Вас на такива! Асен Бербатов, лично аз го видях тази седмица да си кара сам колата в Благоевград, а до него се возеше съпругата му! Как така нямал право да шофира!Или може би извън Бл-град, го е старах да шофира- защото родната полиция извън нашия град не го пази!Как така се вози в собствения си автомобил-има гонка с полицията, и след като е невинен ще бяга, нали този до него е карал неговата кола!!!

8

Анонимен

преди 11 години

ПАК ЩЕ СЕ ИЗДЪНЯТ НАШТЕ ЧЕНГЕТА. ПОВДИГАТ ИМ ОБВИНЕНИЕ ЗА ПРИТЕЖАНИЕ НА ДРОГА. ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ КОЛАТА НЕ Е НЕГОВА, ТОЙ ЩЕ ТВЪРДИ , ЧЕ НЕ ЗНАЕ И.. ДОТАМ. ДА ГО БЯХА ИЗХВАЩАЛИ В МОМЕНТ НА ИЗДАЖДАНЕ НА ДРОГАТА. ИНАЧЕ Е ЯСНО ЧЕ СА ЗНАЕЛИ, ИНАЧЕ ЗАЩО ЩЕ БЯГАТ ОТ ЧЕНГЕТАТА

7

Анонимен

преди 11 години

явно трудно се живее в сянката на бате Митко, ама пък терен за простотии колкото искаш - Бербатов ли си, над закона си!

6

topsersem

преди 11 години

abe toa izgorel ama mnogo dreben

5

Пенчо Питанката

преди 11 години

Какъв е този Бербатов че е в новините? В днешно време много хора ползват кокаин и то не само 20 грама. Какво толкова е станало? Да не е защото е с турско име?

4

Маргарита

преди 11 години

Майка му не спи,как няма да е чист.

3

А,бе

преди 11 години

кви са тия циркове,не мога,да разбера......

2

!

преди 11 години

Super! Sledvasthiq put shte kara drogiran i shte otneme nechii jivot... nqma taka korupciq nikude drugade.

1

Батко

преди 11 години

Батко ще плати за Братко, а кокаина ще стане "сухо мляко" за кафето в термоса, който ченгетата са намерили при втория оглед.