171

Бисмарк

преди 11 години

Като го гледам Борисов как се пеняви се сещам за яката фраза на Ото фон Бисмарк:"Най-много се лъже преди избори, по време на война и след лов"

170

Анонимен

преди 11 години

Точно ,но другаря Борисов пропуска дребният факт ,че при предишното правителство пенсиите се индексираха не един път преди изборите а няколко пъти плюс коледни добавки по 150 лв на пенсионер.Ето лесна сметка-2 000 000 пенсионери по 150 лв прави 300 милиона-дадени на най-бедните и завъртяни в държавата.Толкова му е магистралата ,барабар със залата-верно ,че и двете ги започнаха предишните и той само довършва но ако го слушаме държава имаме не от 681г а от 2009г

169

Анонимен

преди 11 години

tova e nai dobria premier koito sme imali sled 90 g

168

Анонимен

преди 11 години

Ква опозиция всички сте една шайка бандити

167

Мирно !!!

преди 11 години

И старшината в казармата беше *** дразнител, но Бойко далеч го превъзхожда :)

166

Karkich

преди 11 години

BATE BOIKO SUPERMEN

165

Тиква

преди 11 години

Тиква зряла се търкулиСред градини със марулиЧетри дена се въртялаИ пред парламента спряла !

164

На дали

преди 11 години

ВЗЕМЕТЕ МУ НОЖИЦАТА!!!И ГО ВЪРНЕТЕ В ПОЖАРНАТА!!!Ама преди това питайте ПОЖАРНИКАРИТЕ!!!

163

до 194

преди 11 години

Не смей да пишеш от името на НАРОДА, бе нискочело БСПинозно подобие на човек!

162

Аристокотка

преди 11 години

Бойко явно започва да си изпуска нервите и губи почва под краката си. Самата мисъл, че може да не спечели изборите му действа като разхлабително. Изглежда вече е изгубил връзка с действителността и не вижда, че на хората им е писнало от *** му лафчета и позьорското му поведение. Освен това, предизборното вдигане на заплати и пенсии е ход, който българина добре познава и е наясно, че Бойко го прави не заради хората, а за да може още няколко години да си вилнее на воля.

161

Анонимен

преди 11 години

EVALA BATE BOIKO - VELIK SI

160

Гошето

преди 11 години

Бойко е Велик ! Вижте,колко професионално държи ножицата ! Все едно,че с нея се е родил!

159

Анонимен

преди 11 години

Тука всички са артисти в бг

158

Анонимен

преди 11 години

Другари комунисти, бързо забравихте, как при Лукановата зима и Виденовата криза, когато БСП управляваше България, същата на 2 пъти фалира! За това тази зима Бат Бойко ще ви направи една огромна ледена пързалка пред Позитано и като засили всички комунисти, та право в Северна Корея при другарите ви! Да се отърве България веднъж завинаги от тези продажни червени интернационалисти, които се предлагаха на СССР да станем 16-та им република-срам и вечен позор за предателите комунисти. Те се опитаха да затрият напълно страната ни, като преди това избиха цялата ни интелигенция. По-предателска и безродна партия от БКП-БСП няма никъде по света.Факт! Няма никъде такъв случай в света, управляващата партия /БКП/ официално да предложи и то на два пъти на чужда държава, България да стане част от СССР и на практика да престане да съществува. Вечен срам и вечен позор за предателите комунисти от БКП-БСП! Те се изплюха по най-гадния начин на паметта на хилядите загинали знайни и незнайни герои, паднали за свободата на България! Те се изплюха и на паметта на най-великите българи Ботев и Левки, дали живота си за България! Комунистите никога не са били и никога няма да бъдат българи, те са долни предатели, които винаги са се поставяли в услуга на чужди интереси, но никога на България. Най-пресния пример е АЕЦ Белене, а такива примери за тяхното предателство са стотици в нашата история!

157

Гласувай АнтиГЕРБ

преди 11 години

Спаси България!

156

До 171

преди 11 години

Гледай НАПРЕД ТИКВО,стига си се връщал 100 години назад!Гледай *** ти,за има няма 4 години какво направи!Това,което комунистите не можаха да направят за 80 години!

155

Анонимен

преди 11 години

Ако знете колко сте жалки! Хванали сте се като удавници за сламка и срещу жълти стотинки се плюете взаимно - БСП срешу ГЕРБ и обратно.А реално погледнато всички сме цъфнали, та вързали - мизерниците на света. За разумни коментари на мислещи хора няма място в Днес.бг. Това е запазената плювалня на социалисти и гербери!

154

Анонимен

преди 11 години

И БСП И ГЕРБ вън от парламента!!!! Иначе няма оправия. Омръзна ми всички медии да показват само унищожителите ни.

153

Анонимен

преди 11 години

българина пропящя вече

152

Анонимен

преди 11 години

несигуността за утрешния ден плаши българина иначе нищо друго няма значение дали ще ни управлява иван или стоян или драган