72

До 78

преди 11 години

Те и гърците бяха така със социалните помощи. А ГБ дой ЕС с две ръце но мандалото хлопна и сега ще ядат шнура (както беше писал един колега по долу).

71

Кирил

преди 11 години

До "Икономист" (75):кажи ми, как да имам доверие на хора, които се представят за "икономисти" и пишат "даржава"?Да се смееш ли, да плачеш ли...

70

Анонимен

преди 11 години

абе ако отговаряше, колко руснаците са "велики" щеше да си хапеш г.за от кеф, но щом е за британците веднага има антируски заговор в сайта. айде....

69

Анонимен

преди 11 години

Единствените които са твърдо за Туркията в ЕС са Бритите. Като си идат и Туркито губи всякакви шансове, което си е + за БГ отвсякъде. ЕС ще дръпне веднага ако изгони бритите, тези дърпат повече пари от ЕС от колкото внасят. Сега вече май кранчето се затяга и немогат, демек няма далавера вече. Та за това искат да бягат, ... един *** по малко, ще ни олекне малко.

68

Само един пример

преди 11 години

Социална политика във Великобритания.Безработен под 25 годишна възраст получава 56.25 паунда на седмица. Над 25 години-71.00 паунда на седмица.Минималната държавна пенсия на пенсионер е 107.45 паунда на седмица.Ако си безработен или пенсионер наемът се плаща изцяло от държавата, така също и кметски данък. Лекарствата са напълно безплатни както лекар и зъболекар.Пенсионерите получават безплатна карта за пътуване в градският транспорт.В по-сурови зимни условия на пенсионерите се изпращат допълнителни чекове за помощ към сметките за газ и ток.КОЛКОТО ЗА ДДСВав Великобританя ДДС или както се казва VAT няма при:Хранителни продуктиЛекарствени продуктиДетски дрехи и обувкиВестнитси,списаня и книги

67

Анонимен

преди 11 години

Ха-ха-ха Чета и виждам, че тук има психопат на всяко мение отговаря колко Британците са велики и цъка минуси на другите от различни IP-та.Моля, никой да не пише , защото психара опорочава всичко.

66

обективен

преди 11 години

*** всичко знае, разбира и панимае допълнително от "разбирането", от користна журналистика и медийно въздействие не отбирате ли? В бъдеща Федерална Европа всеки ще си знае мястото и сега големите в ЕС водят "борба" за това кой къде ще се намира в каютата на капитана. Обаче *** писател, *** не читател...

65

Икономист

преди 11 години

Ако коментарите идваха от някоя средно развита европейска страна както и да е. Но,хора от най-бедната даржава в Европа да коментират една от най-големите икономически сили в света е просто смешно. Във Великобритания средните доходи са около 15-20 пъти повече от тези в България, така че спокойно.

64

обективен

преди 11 години

Стой си тука 73 и бачкай за 300 лв. месечно, никой не те кара да им чистиш

63

Пабло

преди 11 години

Бях в Лондон 4 месеца,преди това си мислех,че тука е ***,но там е 5 пъти по голяма.Арабите и индийците не барат тежка работа,само търговия въртят,*** не барат работа хептен,карат на помощи и се множат като въшки заради детските,а такива *** като нас,които си мислят,че там е рая чистят кенефите на същите тези *** за 40 паунда на ден.Хайде сега ми кажете,ако не сме ние там,евтините роби от източна европа,кой аджеба ще бачка и ще храни всичката тая *** събрала се там?

62

Анонимен

преди 11 години

България до идването на ГЕРБ си беше троянски кон на Русия в ЕС- БелеНЕ, мелене, нефтохим, енергийни руски проекти и т.н. Самият ГЕРб всъщност не промени кой знае колко нещата, но поне имат куража да вървят срещу конюнктурата!

61

обективен

преди 11 години

Великобритания е най- мощната армия в ЕС, икономиката и е нужна на Европа, подобни статии са инсинуация и конюнктурна журналистика. На мразещите Европа с московско "мислене" тукашни лальовци- пишман "коментатори", ще им остане благинката от изтеклите им слюнки по повод подобни статии, нищо повече.

60

Лондон колинг

преди 11 години

64 "е са пълноценни граждани, образовани,културни и чистоплътни. "Абе пич (ко) къде ги видя тези образовани културни и т.н. граждани .Днес в автобъс 18 до юстън бях тръгнал от килбърн едно негро повърна в количката на бебе и каза на майката че ял бадеми и му се догадило .... на връщане един по черен с черен анцуг тръскаше енергиина напитка и я отвори и изкъпа половината автобусКЪДЕ Я ВИДЯ ТАЗИ КУЛТУРА БЕ ... да те питам аз!!!

59

.........

преди 11 години

Шнур за европейския съюз , шнур за НАТО , шнур за световния банков картел ,шнур за кралицата , шнур за НСР !(шн)* да се чете като (к)

58

Анонимен

преди 11 години

Те невинаги казват НЕ, казаха НЕ на финансовите регулации защото ще им отнемат и последното предимство на което се крепи държавата. Те нямат много ресурси, Лондон е финансов център и те не искат да рискуват това негово първо място. Всякакви нови финансови регулации са срещу свободния пазар а те са много чувствителни по този въпрос. Също никога не биха приели еврото. Противоречията започнаха с кризата в Еврозоната, иначе преди това нещата не бяха такива.

57

Анонимен

преди 11 години

Държавата се поддържа горе-долу колкото САЩ ( с манипулации, преместване на пари от единия джоб в другия, с печатане на пари с една дума ). Дефицита тази година е като на бананова република. И подобно на САЩ ги чакат големи икономии в близките 5-10 години. Това, че населението си е насочило негативната енергия към ЕС е друг въпрос. Политиците много добре знаят какво ще стане ако излязат от ЕС. Те вярно са близки със САЩ по почти всичко, но не могат да не са близки и с ЕС.

56

ТО Е ЯСНО

преди 11 години

Ако позицията ще е на този, който постоянно казва не, Лондон ще се окаже излишен в този съюз

55

До Меркел

преди 11 години

Хайде стига с тези едни и същи глупави коментари. Тези които наричате маймуни и разни други са трето,четвърто и дори пето поколение на емигранти и са родени в тези страни. Мощни икономии в развити държави като Великобритания,Германия,Франция, Италия и други дължат успехите си на много от тях. Те са пълноценни граждани, образовани,културни и чистоплътни. А вие вместо да плюете погледнете положението в България. От 7 милиона население почти 3 милиона са *** които българите хранят и им плащат сметките с техните данъци.Та вместо да се вълнувате кой с какъв цвят е в Европа вижте какво може да се направи със смрадливата *** *** в България.

54

Анонимен

преди 11 години

То няма да има Великобритания от 2013та, защото за тогава се очаква Референдум за отцепване на Шотландия!

53

Анонимен

преди 11 години

Великобритания ще става все по-зле и по-обикновенна страна - вярно. Никога няма да излезе от ЕС - вярно ( това е зле и за тях, и за ЕС ). Колкото и зле да стане, няма да стане като нас или региона, просто няма да са така добре колкото бяха. Населението наистина е против ЕС, защото не са особено умни ( мислят си, че още са империя, че само дават и т.н.... глупости с една дума ). Те нямат ресурси какро преди, опитват се с иновации и с финансовия сектор да се крепят, доколко успяват се вижда.