41

Анонимен

преди 11 години

Почивай в мир, Жени! Всяко престъпление има наказание, ако не в този живот в другия. Лошото е, че и наказанието не може да върне един неизживян живот. Какво ти е на теб, че те са наказани, когато страданието ти е било нечовешко. Мир на душата ти!

40

...

преди 11 години

До МаринерТакива хора не живеят само във Вн,това е лицето на българския народ като цяло-злобен,алчен,завистлив,промит мозък.Цъкайте минуси на воля,но за съжаление това е реалността!

39

МАРИНЕР

преди 11 години

Вижте във Варна какви хора живеят! Иначе са с големи претенции.

38

Анонимен

преди 11 години

В тъз Варна няма ли погребални агенции?!Сложили са ковчега на трапезната маса, всякаш е прасето на село!

37

Анонимен

преди 11 години

"Аман от ***, които се опитват да политизират всяка една новина! И ние сме живели по това време и знаем перфектно, че и тогава ги имаше такива случаи."Хайде стига лъгал, льольо. Как ще е имало такива случаи като лелята не би могла да отвори нито механа, нито магазин, нито нищо с тия 30 квадрата?Съвсем нагло е от теб да сравняваш днешната престъпнст с престъпността от преди 30тина години. Разликата е огромна.

36

Руми

преди 11 години

Да почива в мир това съкровище неизживяло младостта си съболезнования към родителите .Тук не е място да коментирам но ето какво ни доведе ДЕМОКРАЦИЯТА свободия и безнаказност дано тия злосторници никога да не излязат от затвора

35

BYANOV

преди 11 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

DA Q BE6E IZNASILIL PREDI TOVA TA DA I E PALEN HAIRA .

34

Калашников

преди 11 години

прости и глупави...

33

Бай Тошо

преди 11 години

Да почива в мир момичето, жалко!

32

реалист

преди 11 години

В нормалните държави няма да излязат от затвора до края на живота си тия ***...ами ако при нас законодателството било такова ми да го променят, главния прокурор от години все законодатвлството му виновно а никакви законодателни промени не инициира, лицемери.

31

Не иска да повярва

преди 11 години

Нямам думи просто. Мозъка не ми го побира това. Момчето е мой набор и не мога да повярвам някой да дойде и да ми предложи 2000 лв да убия някой и аз да се съглася. Това е направоо......Също как собствената и леля , какъв човек трябва да си ? Вече всички се караме за умищество , но не това е решението. Сега и нейните деца ще патят заради идиотската и постъпка. Бесен съм и в същия момент тъжен... Мразя хората , ние не заслужаваме този живот.

30

Анонимен

преди 11 години

в България за 2 лева трепат

29

Анонимен

преди 11 години

Наистина такова чудо не е било и през турско, убеден съм. Но това е законодателството, когато управляват бивши комунисти и милиционери. Докараха ни до пълна мизерия, неконтролируем бандитизъм и адекватно законодателство, което да ти даде възможност да защитиш живота си, честта и собствеността си. Това ще е дереджето винаги в Бг, докато се редуват да управляват комунисти, независимо под какъв цвят.

28

онбашията

преди 11 години

женските като стане въпрос за имот изперкват. инстинкта за бърлога е много силен и е на милиони години, не бива да се подценява. затова дълг на мъжа е да държи дъщерите/жена си на къса каишка, за да не се стига до такива безумия.

27

Анонимен

преди 11 години

ТУЙ варненци много са оскотели!!!

26

Анонимен

преди 11 години

DO CHORBADJIA!!! AKO STAVASHE DUMA ZA TVOIA DUSHTERIA,SESTRA ILI MAIKA VEROIATNO SHTESHE DA SI NA SUSHTOTO MNENIE! ?!!! BOLNI MOZUCI! MNOGO E LESNO DA SE PLIAMPA,TOGAVA KOGATO OGUNIA GORI DALECH OT TEB!

25

Анонимен

преди 11 години

От заглавието да се чуди човек какви са тия квадрати. Аман от неща*тни пишман-*** винаги търсещи сензация от трагедията на хората...

24

BYANOV

преди 11 години

PRIRODNI ZAKONI. PO SILNIQT IZQJDA PO SLABIQT. AKO NE Q BEHA PREBILI TEQ TO DRUG 6TE6E DA Q SMU6I.

23

Анонимен

преди 11 години

И на турците не им е било 500 години да управляват. На края им е писнало навярно.

22

Т.Жив.

преди 11 години

а при мене немаше такива щуротлъци,е а да ви е честита демокрацията и Европейскио съюз