80

Анонимен

преди 11 години

Малейййй, тя тази леля и господ я утепал. На 38 г. да има такъв бабешки вид. Гнусна, долна жена която не трябва да излиза никога от затвора.

79

до 85

преди 11 години

78

Анонимен

преди 11 години

до 85 а сега какво има достойни наркоманчена , товали харесваш и бедноста ,

77

Майстор

преди 11 години

Петър е бил на марикуана и ***.А полицията и съдът който трябва да премахва дрогата за да не се случват убийства са на чисто гомно!

76

кибик

преди 11 години

Ало,"наблюдателя"-73. Щом ти харесва Тато, трябва да ти харесва и Бойко! И тези глупости дето си ги писал изобщо нямат нищо общо с демокрацията! България още не е имала, а като гледам и скоро няма да види какво е истинска демокрация!

75

Анонимен

преди 11 години

Горките родители! Каквито и присъди да им дадат на тези изверги, няма да върнат детето им.А тази мераклийка за наследство заслужава родителите да си осиновят друго детенце и пак да не получи нищо.

74

AK 47

преди 11 години

Пак марихуаната обвиниха, ейййй.... стига сте настройвали мнението на хората против тревата.... ще се пуши яко... проблемите идват от липса на пари, а не от това, че някой е изпушил една ганджа...

73

do N38

преди 11 години

72

Анонимен

преди 11 години

И сега, по закон тази подбудителка на убийството въпреки всичко ще стане наследник на къщата, така ли?!

71

Анонимен

преди 11 години

а бе лелята че е зла и луда безспорно, обаче все пак какви са тия баба и дядо, които ще препишат целия имот на едното си внуче, а другите 3 ще оставят на улицата ? все пак е много по лесно да се грижиш за едно дете, отколкото за цели 3 . и какъв кандидат зет бе, като дъщеря й е малолетна ? я чу лепнете сега едно дело и за педофилия.

70

Анонимен

преди 11 години

Тази женица е отнела млад човешки живот,подтикнала друг към убийство и разсипала живота на трите си малки деца,които вече са настанени в дом. Какво чудовище!

69

Анонимен

преди 11 години

Референдум за временно връщане на смъртното наказание за особено тежки и жестоки случаи на умишлено убийство! Какво пречи успоредно с този за Белене да се проведе и за това?! Докога *** и убийци ще отнемат живота на нормалните българи?!

68

Анонимен

преди 11 години

До ЛУД С АВТОМАТ"Все повече се убеждавам,че Диктатурата е единственото спасение за Държавата."Трябва да си доволен, в момента сме в режим на Бойкова диктатура.Май това не оправя нещата а?

67

Оп-са

преди 11 години

Този процес трябва да се следи много внимателно! Как ще се справим като общество с наказанията за това зверско убийство ще е много показателно!!!!! Ако отя 21-годишен *** и лелята получат под максималните присъди, ако прокуратурата пак не си свърши както трябва работата, ако съдиите пак се изгаврят с нас, то или трябва да има чудовищни протести, или всеки с малко мозък да си чупи личната карта и да се маха от тук!!!

66

Наблюдател

преди 11 години

Някой питаше какво получихме от демокрацията, от Европа и САЩ?какво ли? Прочетете новините!БЕДНОСТ!НАРКОМАНИЯ!БЕЗИЗХОДНОСТ!СРИНАТА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА!АЛЧНОСТ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЧОВЕК ОТ ЧОВЕКА!НЕПОСИЛНИ ЦЕНИ И НИСКИ ДОХОДИ!УНИЗЕНИ РОДИТЕЛИ И ПРОКУДЕНИ ДЕЦА!...Да ви е честита ДЕМОКРАЦИЯТА "Народе????"Натресоха ви я дори и без да ви питат дали сте съгласни или не.А СЕГА СИ СПОМНЕТЕ ЗА ЕДНИ ПО-ХУБАВИ ВРЕМЕНА - за ТАТО, за социализма, за социалната, здравната, ценностната и човешка система!

65

РРР

преди 11 години

Това "долнопробно БЪЛГАРСКО" творение както казваш за ***-то хич не е българско!!! Това е кристалмет или первитин или метамфетамин както му казват...

64

Анонимен

преди 11 години

А казват, че кръвта вода не става. Вече и това не е вярно.Народа оскотя от алчност и злоба.

63

ЛУД С АВТОМАТ

преди 11 години

до maledicted За съжаление ДА !Страхът от смърта е единственето,което би спряло подобни скотове

62

Анонимен

преди 11 години

Стига само жълти новини! Защо се мълчи по въпроса с торбичките, който е много по-съществен. Отдавна торбичките се исползват масово за сухранение и изхвърляне на ***. Откак ги има изчезнаха смрадливите кофи! Просто някой пак иска да ни ограбва и да печели на наш гръб!

61

поля

преди 11 години

Хората станаха много лоши..Мир на душата на момичето!