113

Анонимен

преди 11 години

o6te edna nagla figura iska6ta i ta da brakne v praznia job na naroda i da se oade s pari4ki i vlast.

112

Анонимен

преди 11 години

пожелавам на всеки една Кунева да ви опрая до пропукване

111

Анонимен

преди 11 години

Аз не мога да разбера - тази собствена политическа формация ли прави или е говорителка на БСП?

110

Анонимен

преди 11 години

На тази снимка не ви ли прилича на изключително доволна дружинна ръководителка, току що изрекла "Рапорт даден, рапорт приет", вперила кариеристичен поглед към светлото бъдеще, начертано от партията майка?

109

Анонимен

преди 11 години

Кунева и Ферхойген излъгаха за 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй.Президента на Световната ядрена асоциация,запознал се на място с реакторите в Козлодуй излиза с заключение-Няма техническа причина 3 и 4 блок да не работят още 10 години.Политиците от Брюксел никога не са посещавали АЕЦ Козлодуй.В същото време Кунева лобира за АЕЦ Черна вода в Румъния- на 35 км от Вранча-силно земетръсна зона.Реакторите са канадски остарял модел и на са изчислени за земетресение от висока степен.

108

Анонимен

преди 11 години

Ку кунева - аут!

107

Анонимен

преди 11 години

таз *** я виждам само за едно - да прави конкуренция на овчарчето Станишко в разлайването на кучетата!

106

ДЖОКО

преди 11 години

Кунева-Пръмова е омъжена за Андрей Пръмов - виден номенклатурчик и червен милионер, син на секретаря на ЦК на БКП Иван Пръмов. Оттогава датира и прякора й - Снахата. Нито има идеи,само лъжи слушам от нея, а и хората й са крадени, т.е. са предатели. Та тя няма и платформа, дясна ли е, лява ли е, център ли е! За какво говорим вообще! От всички Кунева е най- умела в изкуството на клишираното нищоказване.

105

Анонимен

преди 11 години

Другарката Пръмово-кунева е гоце...в женски дрехи! Колкото говорят - толкова НИЩО не казват ...Те говорят предимно за "СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ" на народа.Такава им е школата от 100-летницата бкп(бсп)дс...))

104

Анонимен

преди 11 години

Как пък един журналист не й зададе въпрос за това,какво е правила от лятото на 1988 г. в едно формирование, което е част от структурата на ДС? В този казионен комитет за правата на човека секретар е полковникът от ДС Юрий Бахнев, член на комитета е бил ортодоксалният комунист Велко Вълканов. Забележете кой друг е бил в този комитет, това за пръв път го споменавам Става дума за един човек, на които тя дължи кариерата си в НДСВ това е Огнян Герджиков, шефа на парламента след 2001 г., който лично я кани да влезе в листите на НДСВ.

103

Анонимен

преди 11 години

Движение България на гражданите е пълно с куки на ДС и бандити!

102

do #123

преди 11 години

Що не ходиш да се снимаш,а после да се върнеш в лудницата,а? *** ***!

101

Анонимен

преди 11 години

бАБА пАРЪМОВИЦА ВСЕКИ ДЕН СЕ ИЗКАЗВА И ТАКА ЩЕ Е ДО ИЗБОРИТЕ,СЛЕД ТЯХ ЗАТИШИЕ,ЗАЩОТО НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА-ВСИЧКО Е ЗАРАДИ ПАРТИЙНИТЕ СУБСИДИИ.НЯКОИ ХОРА КАТО УСЕТЯТ ВКУСА НА ПАРИТЕ И СЕ УВЪЛЧВАТ ОЩЕ ПО ВЕЧЕ.

100

Анонимен

преди 11 години

ДругарЕ, гнидите и мръсните *** ЗАМЪРСЯВАЩИ нормална БЪЛГАРИЯ вече над 68 гдини са фамилийте :тодор живкови,бокови, станишеви,Пръмови..., филипови, пирински, гагауз-червени, начо .пеко-такови, и тано, велчеви , дойнови и луканови,семерджиеви, маркови и сие ))и ТЕХНИТЕ СЛУГИ А всичките заедно - изметът-СЪВЕТСКИТЕ агенти..заради всички тях , България загуби -68години от РАЗВИТИЕТО си А ако сте по- прогресивните- комунисти -КАКВО ТЪРСИТЕ в ГНИЛИЯ капитализъм ??:: )) Няма по- голяма *** в Българската история -от червената проказа, блато,мръсотия, ***,гнилочФАКТ.. )) НЕГОДНИ сте - за НИЩО..Историята го показа .. )

99

leleee

преди 11 години

Дъртата ГАБОНСКА аферистка Куневица от ЦК на БКП/ДС...отново се изцъкли на трибуната!

98

Анонимен

преди 11 години

Меглена Кунева-ПРЪМОВА е отгледана и откърмена с цел запазване на комунистическо-социалистическото статукво в България с по-меки средства...)) Не чрез Народен съд, масови убийства по села и градове, Белене, Слънчев бряг и подобни, а чрез "демократични" средства...)) С ДВЕ ДУМИ КАЗАНО...ЧЕРВЕН ***!

97

anonimen

преди 11 години

много ви моля господа..не ни разваляйте настроението поне през почивните дни ...и то с тая бита политическа карта..повръща ми се от нея..и искам да и се даде наказателен вот за продажната политика която води срещу българите..като главен преговарящ за приемането ни в ЕС..нищо не е забравено...

96

Емил

преди 11 години

Тази съвсем зацикли :)

95

Кака недоклатка

преди 11 години

На кунка и трябва един латексов партньор и хардкор съветник за да и начешат краставицата и да млъкне за известно време

94

ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ 111

преди 11 години

ПРАВ Е ГОЦЕ! БАБА КУНА ОСВЕН НЕГАТИВНИЯ ВОТ ША ОБЕРЕ КРАСТАВИЦИТЕ.... ЗА ИЗБОРИТЕ ГОВОРИМ!