329

394

преди 11 години

Не знаеш ли кой или какво, финансира ГЕРБ! Агент СИМО от ЦРУ го каза:)

328

ДО 389

преди 11 години

Нещо не си ме разбрал ...?

327

питане

преди 11 години

д-рю електорат,след като разгледах внимателно приложеното доказателство , кой "финансира" г-жа Кунева,взех решение да гласувам за нея. Поне съм наясно кой я финансира.Ама не разбрах кой финансира ГЕРБ.Някаква информация по въпроса?`

326

392

преди 11 години

Споко! Ясновидството ти може да се окаже обикновено шарлатанство и пророкуването за бъдещето Боково не толкова розово!

325

до 384

преди 11 години

На приказки ,сте...направени ,но на практика е все ---обратно !Колкото и избори да има ,....до като останалите партии извън ГЕРБ ,.....са с ДПС ---нямат НИКАКЪВ шанс!Всичките полит. партии, са свързани с Доган .....!Защо МУ СЛУГУВАТЕ ,БЕ ---РОБИ?

324

387

преди 11 години

Хихихихи! То Бойко не е част от властта! дори част от БСП не е бил! И не се е присмивал! Питай родителите на убитата Мирославка какво мислят за хумора му, дали са се извинила на МВР, че имат убита дъщеря, и кученцето дали е сито!!

323

!

преди 11 години

Скрий са у лево *** квачко..

322

387

преди 11 години

Що бе! Ти млада муцуна ли си! Ако си млада, значи нищо не знаеш за прехода, а ако си стара, значи си същия тротил като нея:)

321

Анонимен

преди 11 години

Тая се разсипа да им казва истината! Ненапразно Боко като я види и слага памперса!

320

егати?

преди 11 години

Егати държавата ,опряхме до Кунева ,....СТАРА МУЦУНА ,СЪЩО ВИНОВНА ,....ЗА ПРЕХОДА в Бг!Какво да се прави ,при това положение ,....си остава Бойко !Предишните КРАДЦИ на ПРЕХОДА ---ДА ЗАБРАВЯТ ПОВЕЧЕ ЗА ---ВЛАСТ ,23г.,ни играха по нервите и ни се присмиваха ,особено ---Станишев и Доган !

319

Анонимен

преди 11 години

КАКВОТО И ДА КАЖЕ ТАЯ ЕВРЕЙСКА ***, НЕ Й ВЯРВАМ

318

Анонимен

преди 11 години

Хахахаха! Вярно мутрагена разправяше за нулевата инфлация! Толкова скапани мутри нямат и в долнопробната мафия:)))

317

Анонимен

преди 11 години

Кунева е с класи над мутрата! Това герберите не могат да и го простят и плюят като за последно! Плюйте, защото си отивате!

316

Анонимен

преди 11 години

В едно е права! Вижда са краят на режима! Лошота новина е, че съсипаха всичко тези милиционери от ГЕРБ!

315

lilava_duga

преди 11 години

Кунева беше мадам "Yes" при затварянето на блоковете в Козлодуй, а после стана член на борда на директорите на френска банка, лобирала за това. Тя договори заробващи условия в договора за присъединяване към ЕС, тя излъга избирателите си за европарламента, но плещи сладки приказки за гражданите на България. Само че тя утре ще се сговори с когото й е удобно, а "люспите" напуснали партиите си, ще са барабар с нея.

314

електорат

преди 11 години

Куневица е патерицата на Боко - вижте само кой я финансира бе - Иво Прокопиев , сол таша.а на Борисов! Ще обере гласовете срещу ГЕРБ и след изборите ще се прегърнат с Тиквата и ще му ги поднесе тия хора на тепсия... Да не би за пръв път да ги прави тия номера! Щом е за кокал, тая жена няма нито принципи нито скрупули - готова е на всичко...

313

Най-точен коментар

преди 11 години

Другарко Кунева/Пръмова оливаш се . Най-малкото ти имаш правото да даваш съвети и да критикуваш. Ама на власт си и по тоталитарно време и по времето на двадесетгодишният преход. Точно такива комунистически мекерета нямат право да дават съвети,защото те са най-големите виновници за разграбването на България. Я да си припомним по кое време закриха блоковете на АЕЦ Козлодуй,кога се разпродаоха и съсипаха БТК,Електроразпределителните дружества, кога Доган,Станишев и Симеон си разпределяха порциите?

312

АЗ

преди 11 години

Няма ли нито един свободен човек в този форум. Всички плюят по едни или по други. Няма никакъв дебат - нищо. Странно обаче всички претендирате,че сте демократи, а не приемате никакво мнение различно от вашето. Това е репресивно, а не демократично поведение. Обиждате се на комунисти, но дори идея си нямате що е то комунизъм. Всички тези политици, които обвинявате, че били комунисти нямат и грам комунизъм в поведението си - по-скоро феодализъм. С плюене нищо не се постига, само с дискусия и работа

311

Анонимен

преди 11 години

Права е Кунева! Бойко си е престъпник!

310

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ крадат като за световно, а разни милиционери и платени комунистически гербероиди, взели да твърдят, че не крадат! Че и с големи букви го пишат. Ами хайде де, като го твърдите това, къде са ви доказателствата? Държавният резерв е окраден, висшите чиновници си раздават огромни бонуси, върху и без друго издъхващия данъкоплатец се сипят все нови и нови данъци, такси и глоби, а токът го вдигнаха ударно с 13%, за да обслужват интересите на приятелчетата си, олигарсите. Краде се много яко!