223

Djavolsko delo !

преди 11 години

Tazi lelja e 4UDOVI6TE ! Nai- malkoto nakazanie za neja bi bilo pone tova, koeto e pri4inilla na bednoto momi4e !

222

Анонимен

преди 11 години

Къде са били родителите не момичето,та 75 удара с нож да не чуят и да се притекат на помощ?? Тия хора ме озадачават! Отделно извергът и най-вече лелята,заслужават смърт!!

221

да. вичко е просто

преди 11 години

През 80-те години една стюардеса накара приятеля си да убие леля и заради апартамента. около централна баня. Убиха я, хванаха ги и ги осъдиха и просто след това бяха разстреляни.

220

тодорова

преди 11 години

моят брат казва на децата ми, деца, да знаете вуйчото е най-голямата роднина и си е така,как може думи нямам, не проговори ли кръвта в тази жена1 или не тя е само подобие на човек, бог да прости момичето, а за тези двамата до живот в зандана, лъч светлина да не видят.

219

Анонимен

преди 11 години

Сега 21 годишния да заколя лелята публично така, както закла момичето и после да го вържат една каруца да го влачи по магистралата до София, а там да бъде забучен ба кол докато го изкълват гаргите,

218

1

преди 11 години

Една кратуна отива срещу 2000 лв. да коля!?!?!За това едно време имаше лагери, а сега - демокрация.Ама защо не отиде да заколя дете на някой депутат, съдия, "бизнесмен"????

217

Анонимен

преди 11 години

Изверга -на площада,и да виси докато се мумифицира,а не с доживотна-да му плащаме храна,дрехи,кабелна и тн.

216

Анонимен

преди 11 години

Най-невероятното в целия случай е, че полицаите го разрешиха.

215

Анонимен

преди 11 години

Edva li ima druga darjava na sveta ,koqto za 23 godini da dokara naroda si do takav hal.Ako znaeh, 4e takava izvratena demokraciq 6te imame,to prav be6e g-n Mladenov koito na vremeto kaza:"Po dobre e da doidat tankovete".Me4taq ve4e v tazi darjava da imame voenna hunta.Bih podkrepil vseki i vsi4ki koito q napravqt.Tozi obor trqbva da se iz4isti po nqkakav na4in.

214

Анонимен

преди 11 години

Освен зверското деяние, мен и друго ме ужаси- 15 годишна с приятел на 21 години и то с благословията на майката!!! Къде е "закрила" на детето!?!?

213

Анонимен

преди 11 години

Сигурен съм, че сега камара адвокати се натискат да защитават двамата ***, за да трупат известност на фона на тази страшна трагедия. Ако бяхме нормална държава с нормално правосъдие, нито един уважаващ себе си адвокат не би си помислил да защитава доказани ***. Честен съд би им назначи най-смотания служебен защитник и би ги осъдил на най-тежкото наказание. И това във всяка нормална държава би станало за кратък срок. За съжаление съм силно скептичен, че ще се случи нещо такова у нас.

212

Анонимен

преди 11 години

Жалко за горкото невинно момиче, което до последно се е борило за живота си и нямало кой да му помогне. Съболезнования за родителите на които живота им със смисъл явно е до тук. Прословутата къща явно става излишна и омразна за всички живяли там. Съдба, достойна за пример за много алчни роднини, които ламтят за имоти и пари, като чели човек не си отива само с един кат дрехи от този свят.

211

Анонимен

преди 11 години

Не ме учудва случилото се. Живея в панелен блок и бърз поглед на нашият и съседния вход показва каква е картинката: няколко луди, няколко наркомани, няколко ***, няколко алкохолика, няколко гангстерчета, много пенсионери, много безработни и само десетина от онези които наричаме нормални. Тези два входа са като представителна извадка за обществото в което живеем. България върви на зле! Болно ми е!

210

Виртуален Палячо

преди 11 години

Това е една от най-гадните новини, които някога съм чел!! Призовавам всички хора (независимо от етноса и живеещи в България), които не се смятат за лош материял, могат да мисля самостоятелно и независимо от така наречената Матрица. Правете нещо за България-всеки каквото може, дори и за момента да ви изглежда малко и незначително (още по-добре ако не ви изглежда така :) ако всеки направи по нещо в крайна сметка ще стане нещо голямо. Капка по-капка вир.. Иначе от света изчезва хилядолетна държава!

209

lollipop

преди 11 години

И аз имам една алчна леля. По-добре сам на този свят , отколкото заобиколен от хора, които те мразят и те не знаят защо. Винаги са ни мразили двете с дъщеря си, сега искат да вземат дела на майка ми от наследствената къща, леля ми също има дял, но забравят тя и дъщеря й, че майка ми не е умряла нито пък аз, но те си правят някакви планове да я подарят на мързеливата и потресаващо не амбициозна дъщеря.

208

Анонимен

преди 11 години

А аз съм за публичен линч на лелята и на дрогата

207

WWf

преди 11 години

Няма да се изненадам, ако защитник на двамата убийци стане Марковски и накрая получат оправдателна присъда (или най-много условна). Законите са безумни, съдиите корумпирани... Целият апарат не функционира правилно.А най-лошото е, че липсва гражданско общество. Да почива в мир момичето... Лелята и гаджето на братовчедката ще си получат заслуженото някой ден. Ако не на този, то поне на оня свят...

206

Анонимен

преди 11 години

Българите тотално оскотяха за пари и имоти. На фона на надигащия се ислямски радикализъм ние все повече ставаме атеисти, не и без помощта на църквата. Убиецът и подбудителката на убийството Господ ще ги съди, а се надявам съдът да произнесе най-тежкото наказание-доживотен без право на замяна. И Бог да прости мъченически убитото момиче.

205

Анонимен

преди 11 години

21 godi6en ima gadje maloletna na 15 godini i stava ubiec psihopat za 2000 leva.Totalno e**hme mamata na tazi darjava!!! Kakto e pisal navreme poeta"......svestnite u nas s4itat za ludi......".Jalko za momi4eto i roditelite mu.

204

Темерут

преди 11 години

Да не говорим, че така нареченото гадже на щерка и всъщност е педофил, а вече е педофил-убиец... А, древните закони са били по-справедливи! Който причини смърт да се накаже със смърт, а който подбуди друг към убийство да се накаже, като убиеца - със смърт! А, ние тук, някакви си 20 години! Мъкаааааа!!!