59

Анонимен

преди 11 години

Аз пък си мисля,че Шамара си е платил за тази постановка, която всъщност се явява огромна реклама!

58

Шишо Мамара

преди 11 години

"Във главата имам акооо и за кинти д*хам якооо, и това, което виждаш по устата ми не е млякооо..." (powered by Шишо Мамара). Откъде пак изпълзяхте през последната годиха бе, български псевдо рапърчета. Тъкмо бяхте изчезнали и си мислехме, че ни остава само с чалгата да се преборим и вие като *** пак изскочихте от ***, в който сте се крили...

57

Дудущ

преди 11 години

"Подобно нещо, за да оправдае използването на наказателна репресия, трябва да има висока степен на обществена опасност."Ей, ляйнярино Велчев! Няма по-голяма обществена опасност от това младите поколения, подражаващи на тея пишмап-рапъри и чуващи тази лайнярщина, да приемат гаврата за нормална. Това ще разруши държавата в бъдеще, когато младите поемат България, защото флагът е основна спойка в инентифицирането с нацията. Явно не го разбираш, щото си пълно ***. Аз съм се клел и целувал това зн

56

Анонимен

преди 11 години

То не е безвкусица,а си е чиста простотия.Вижте и походката им!Ще си помислиш,че светът е техен и мускули,мускули...Що не вземе някой да им бие по няколко шамара,няколко пъти и то всеки ден?!

55

нн

преди 11 години

Борис Велчев най -накрая излезе с някаква твърда позиция по някакъв проблем.безспорно много умен и начетен,ама винаги без позиция и присъствие

54

Мариновани на квадра

преди 11 години

А представяте ли си, какъв фурор ще има дуетът Веско Маринов Софи Маринова. Мариновани на квадрат, така да се каже. Шамарът и Сарафа ще си подадат оставката!

53

по пътя на своя идол

преди 11 години

Другарят Борисов сляпо е тръгнал по пътя на своя идол Адолф! Първо строи магистрали, а след това ще построи и концлагери, към които да водят магистралите. В тези концлагери ще напъха рапърите, Станишев и останалия лош мат'рял. Знаем какво стана с Хитлер. Същото ще се случи и с пожарникаря!

52

Анонимен

преди 11 години

Преди няколко месеца една *** като влезе в парламента и пя на *** и гербераси подгряваха това не е ли обида?

51

Мишо Ритника

преди 11 години

Рапърите станаха същата тъпня като ши*аните чалгари.... Пълна безвкусица и простотия!!!... Правят ми се тука на Американските генгста рапъри.... но разбира се не могат да им стъпят на малкия пръст и стават хем супер смешни хем изпростяват до нивото на чалгаджиите и "златките" :) :) :).... Честно казано и на мен никак не ми хареса... че сравняват цветовете на знамето на Майка България със хард наркотици?!? После със трева?!? И накрая със некав менструален цикъл... Пълна тъпотия!

50

Анонимен

преди 11 години

Я да видим сег кой ще стане главен прокурор. Дали няма да е някой от тия прокурори, които повдигат такива тъпанарски обвинения.

49

Жоро

преди 11 години

СТРАНДЖАТА написа песен за възхвала на Вожда и Великата Партия Майка ГРОБ. Така му се искаше другарят Борисов да каже нещо и за него и за неговата несравнима творба. Всяка сутринта с нетърпение четеше пресата, след задължителната молитва пред портретите на Лидерите - Бо и Цв. За съжаление, те така и не обърнаха внимание на твореца от 4-ти километър. Затова, СТРАНДЖАТА реши да пише по новинарските. Реши да обясни на всички, колко велик е Вожда и как Партията ни води към светло бъдеще. Амин.

48

Анонимен

преди 11 години

А гербарестите не се ли опитаха един подобен рапър да го набутат директно в парламента? Бум мада фака ли беше или нещо такова...

47

до 51

преди 11 години

И що го обръщаш на политика?!? Тия *** използват гавра със знамето за "умната" си песен... Недодяланици!

46

до 51

преди 11 години

Не ги слушам, ако не им бяха направили реклама нямаше и да чуя за тия мамини звездици. А относно ГЕРБ и унищожението на държавата - всяка партия на власт го прави :) Или вярваш в святата кауза на "царя", гоце и останалите "добронамерени" спасители?

45

А сега де......

преди 11 години

Някой някъде нещо си изпял......а някой каза ....ЧЕ СМЕ КОФТИ МАТЕРИАЛ......е кое е по по НАЙ.....

44

Анонимен

преди 11 години

В Франция имаше такъв случай един французин си беше пуснал снимка как си бърше *** с френския флаг и го тикнаха зад решетките.Българското знаме е символ на свободна България и всички Българи а не на една или друга партия, камо ли някви си псевдо рапари да се подиграват с него, зад тоя флаг са умрели хиляди наши предци сега някъв мишок се подиграва с него.Смятам ,че трябва да бъде наказан.

43

Жоро

преди 11 години

Не ми пука за псевдо-певци, като двамата световно-безизвестни "рапъра" - така или иначе, никой нормален и порастнал не ги слуша. Обаче е показателно завръщането към комунистическите ценности и идеала на ДС агента. Несъгласните с властта се репресират (тия двама нещастници не са първите, надали ще са и последните), доносниците са на почит и работят с пълна сила (в случая - "другарите" от СЕМ), дупеблизците и, нека ги нарека духови музиканти, се показват и рекламират пред обществото за пример.

42

Защо......

преди 11 години

Разбира се че няма да изберем Станишев и Доган а може би по голямата простотия тази на ВОЖДА...Боже защо наказваш Балгария така... та си избира все по голямата прототия и по голямата....А тази в момента няма равна....

41

Анонимен

преди 11 години

На Гошо от Почивка това не може да му се случи никога, но той играе по ***... по правилата :)

40

Анонимен

преди 11 години

От всичко намаза варненския цървуляк който се изживява като генкста под името митьо шамшала. Станишев му направи безплатен пиар а пича си пее че знамето ни се състои от кока, трева и мензис.