26

Анонимен

преди 11 години

КОГО ИЗДЪРЖА ГЕРМАНИЯ БЕ БОЛНИ МОЗЪЦИ ???.ВИЕ СЛЕПИ ЛИ СТЕ ЧЕ ГОСПОДАРИТЕ ОТ САЩ ПОДЧИНИХА ЕВРОПА СЪС ДЪЛГОВЕ ? ГЕРМАНИЯ Е ЧАСТ ОТ ИГРАТА,МЕРКЕЛ ПОДОБНИ РЕШЕНИЯ НА САМА ГЛАВА НЕ МОЖЕ ДА ВЗЕМЕ ,АЙДЕ НАЙ ПОСЛЕ МИСЛЕТЕ САМИИИИИИ

25

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

ЕС в никакъв случай не трябва да се разпада ,а само да се премахнат просещите държави ! Да останат Германия ,Англия ,Франция ,Белгия ,Холандия и още 1-2 стабилни държави !!! ЕС трябва да има ,трябва да има единна икономика и армия ,за да може да се противопоставя на световните гиганти и експлоататори като САЩ и Русия !!!

24

1

преди 11 години

pa dano se razpadne celia evropeiski saiz. deistvat mnogo hitro susipvate i posle ti se pravat na mnogo shtedri s nevki programi za studenti ili s pari koito si gi zimat obratno shot im kupuvame boklucite

23

Анонимен

преди 11 години

Номер 8 ви е написал нещо много умно, но вие, без да се замислите, сте му нацвъкали минусите!Размърдайте си малко мозъка!

22

Анонимен

преди 11 години

Тъй като съм лаик по темата, но съм любопитен, бих искал да разбера ще има ли полза за България ако Германия излезе от евро зоната, тя самата се разпадне и родната валута бъде прикрепена отново към дойче маркта. Какви ще са плюсовете за България и какви минусите? Ако някой знае, може да внесе яснота сред нас незнаещите :)

21

681

преди 11 години

Как няма да загуби бе г-жо Меркел. Губите един сигурен и надежден партньор в лицето България. Губите и съветите на Банкянския Мозък!

20

Анонимен

преди 11 години

Аман от пишман анализатори и измислени преподаватели, дето си съчиняват разни небивалици.

19

Анонимен

преди 11 години

en.wikipedia.org/wiki/EuroМного се глупави. Германия е била пред фалит преди тази финансова акция. А световните банки и ФЕД използват ЕВРОТО като мярка за долара - с което подсилват доларът - като изкупуват евро на дълги позиции и когато трябва да подсилят доларът продават евро срещу долари на къси позиции. Далавера. Едното укрепва другото и обратно, а другите валути кучета ги яли.

18

Анонимен

преди 11 години

Усещам че скоро ще вържат лева към немската марка, както беше едно време...

17

Анонимен

преди 11 години

Нормално...Германия и без Еврозоната ще е добре...Да му мислят гърци, португалци, испанци...българи...

16

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Ако се разпадне ЕС ще спечелят само САЩ и Русия !!!!!!!!!!!

15

Анонимен

преди 11 години

Колко отпечатани лева има? Достатъчно ли са? Дори Милтън Фридман казва че парите трябва да се увеличават с 5-6% на година. А изобщо икономистите казват че парите в кеш трябва да се увеличават(печатат) според инфлацията и растежа на икономиката. Но колко процента от БВП трябва да е паричната база.?Иван Митев да се яви!

14

Апис

преди 11 години

Меркел, разкарвай Германия т тоя валутен съюз в който плащате масрафа на всички :)))Добре е Германия, добре ще бъдем и ние!

13

На бас

преди 11 години

Aко се разпадне ЕС след 24 часа България ще фалира.

12

Анонимен

преди 11 години

Еврозоната е като Титаник - знае се че е обречена. Въпрос на време кога ще потъне и колко държави ще завлече. Предвидливите са си приготвили лодките, а други като Великобритания следват кораба ама на лодки.

11

Анонимен

преди 11 години

Чудесно :-) Айде и ние барабат Петко с мъжете, пак ще смятаме в Дойче марки :-)

10

Анонимен

преди 11 години

Целият световен паричен резерв в марки е бил преобразуван в евро. Паричният резерв е ДЪЛГ. Значи германия печата марки които след като се натрупаха прекалено много - те ги направиха в евро. Това също е мечта на САЩ. И ко се га .. Германия ще излезе и ще печати отново марки..

9

Анонимен

преди 11 години

В закона за валутния борд е записано ,че българският лев е вързан в съотношение 1:1 към официалната германска валута. Ако Германия се дръпне от еврото ,дърпаме се и ние..... или приключваме с валутния борд и си спомняме за Жан !В началото ще имаме проблем по пласирането на скъпите български стоки, но това ще ни накара да бачкаме както трябва. И заплатите ни ще се повишат.

8

Pimp C

преди 11 години

Тия работи ги знаят няколко души, и няма да го кажат на Вас читателите на ДНЕС.БГ

7

Анонимен

преди 11 години

И ние ще спреме да им дояждаме премлените и стари колбаси, дрехи и т.н.