28

да бе!

преди 11 години

След като няма какво да ядеш ,и си ----заминаваш ,на кой ли му пука за това?

27

:)

преди 11 години

Е мноо ясно - тва е пазар. Колко хора на световният пазар говорят български и латвийски и колко говорят английски и испански....*** новината, *** драмата

26

Анонимен

преди 11 години

27 - тиймбилдинг да не е на български ленински съботник?:)))

25

Анонимен

преди 11 години

27 , кои са тия думи на български?

24

Анонимен

преди 11 години

Българският език е прекрасен език, но много хора не го знаят. Боравят с много малко думи, а той е много богат. Вкарват чуждици защото глупаците не разбирали когато е казано на български и вече става смешно. Примерно референция, тимбилдинг и куп простотии за които си има български думи, но не звучи познато на чичо Джон. Учители и журналисти са хората които трябва да поддържат езика, а не да се европейчат и да стават жалки.

23

Анонимен

преди 11 години

до 25 - Ти за ирония чувал ли си, или още де си добутал до 8-ми клас?

22

Ацета

преди 11 години

Шо ми се тревожете бе ***? Научете македонски за цел свет да ве разуме мама му...

21

тинейджър

преди 11 години

4e kakwo mu e na bulgarkiq ezik? 6e se promeni spored horata, koito go polzwat, a te stawat wse po-prosti i negramotni. Vijte me men. Are 4ao

20

Анонимен

преди 11 години

Аз нямам нищо против английският. Хубав език е.Доста по-красив от българският.Например думата *** off е доста по миролюбива и негрозна от балканското "Ходи се ***" или нещо подобно. Освен това уважителната думичка "вие" все още *** по софията и други села и паланки в цяла България когато им говориш с "Вие" почват да отговарят в множествено число... Мъка ,мъка...или пък си мислят,че ги виждаш двойно.Мъка и скръб.На английски е просто ""you" ако искаш го разбирай на ти или вие.И още и още..

19

Mr. Jack

преди 11 години

Как ми се доспа.Искам да легна гол до някоя мацка, да я хвана за гардата и да я прегърна. Бих поспал доста време така :)

18

Анонимен

преди 11 години

Може да ви си види нереално,но гръцкия език е един от най-богатите езици на света.Просто казано, с малко думи можеш да обрисуваш цялостна цветна картина.Относно тоновете и ударенията ,несравнимо богат е този език .

17

..

преди 11 години

До Анонимен To и латинския е в основата на латиницата ама не пречи да е умрял език...

16

--

преди 11 години

Поредната статия с куп глупости, извадени от контекста...Само преди 10 години едни немски учени обясняваха как кирилицата била неудобна и трябвало да преминем на латиница, за да не изпуснем влака за високите технологии.Бумът на тази идеология дойде къмто 25 години след като кирилицата и българския отдавна бяха факт в компютрите :)))

15

Анонимен

преди 11 години

Бъдете спокойни за нашия едиз докато го има между 66 езика на преводачката Гъгълка.

14

до 3

преди 11 години

Какво общо имат пък политиците с това, че примерно ти си неграмотен ? Неграмотен е човек, който не е залягал навремето над книгите, това става или по собствено желание или ако родителите му не са го били достатъчно, за да учи. Политиците нямат абсолютно нищо общо с неграмотността, ама нали на българина все някои друг трябва да му е виновен...

13

трий модераторе

преди 11 години

Може ли да разкарате всевъзможните подскачащи и изкачащи реклами и банери, страшно дразнещо е.Няма да фалирате, то бива печалбарство ама чак пък толкова...

12

gostenkata s kosata

преди 11 години

До Турчин с фесКаква турция бе резан *** такъв.....останали сте само безродна и безформена маса от анадолска ***...не виждаш ли че сами се избивате:)))

11

Анонимен

преди 11 години

До 1000rrЗащото дори в природата унифицирането води до регрес. В човешката история също, доказателство за това е комунизмът.

10

Анонимен

преди 11 години

По глупава статия не можахте ли да преведете?

9

Анонимен

преди 11 години

na toia sviat malkite dyrjavi i esika im rano ili kysno 6te is4esnat niama kakvo da se peniavime.