69

Анонимен

преди 11 години

Maйко мила

68

Да последваме подвиг

преди 11 години

Да последваме подвига на руските бунтуващи се пунди! Да изпеем в храм-паметника Александър Невски песента "Света Богородице изгони пожарникаря!" А след това, в клип, да изгорим портретите на пожарникаря и на Цецо Лажецо!

67

Анонимен

преди 11 години

Гошо от почивка е ***.

66

нямаше да го има!

преди 11 години

Ако Господ пазеше България, пожарникарят отдавна нямаше да го има!

65

Анонимен

преди 11 години

Тоя е бил пиян като талпа бе. А може да си е *** по рождение.

64

Анонимен

преди 11 години

По-скоро от БСП са му платили на Гошо от Почивка, защото тази "песен" само компроментира Бойко.

63

И народът отговорил:

преди 11 години

Гошко попитал -Здравей, България! Как са всички?НародътСупер сме, Благодарение на майката.Ние посвещаваме следващата песен на неяПромяната е видна ....Тя оправи всички .По терлички...Пореден факт, от Господа е знак.За нея посветих този трак, със мерак, ТЯ е най-доброто, брат.

62

мартин от германия

преди 11 години

трагичното е, че на много българи този мусикален *** ще подейства като реклама . . . и между другото @#50 - в пове4ето случаи българите в чужбина (и такива с двойно гражданство) не се поддават на на такива мухльовци, точно защото са видяли 2 и 200, а не са подложени на ежедневното миене на мозъка с чалга, бтв, простотия и хегемония на мутри, ченгета и стари *** . . . не че всички в бг са така ограничени - но са прекалено много ! ! за това и в близко време нищо няма да се промени . . .

61

CNN

преди 11 години

Северно корейският лидер Ким Чен Ун е наредил основно почистване и измиване на улиците в Пхенян по повод посещението на българският му колега Бо Тик Вун идната Сряда. Двамата ще прережат лентата на първия в страната плод и зеленчук , а след това ще се обсъди светлото бъдеще на двата братски народа ! Припомняме ви , че вчера Бо Тик Вун заяви , че ще направи всичко възможно България да достигне по скоро северно корейският златен стандарт !

60

eлекторат

преди 11 години

А бе ***,колко ти платиха герберастите?

59

Луди хора !

преди 11 години

Лудите, чалгарите и тъпите селяци обичат Бойко. За съжаление тези три категории са болшенство в България и може би ГЕРБ пак ще се докопа до властта. Ако не стане, ще се гушнат със Столетницата и ще направят Коалицийка "в името на България". Няма оттърване от милиционери и комунисти. Всичко върви по плана на ДС.

58

Обикновен Българин

преди 11 години

Ейй Хора, оставете го тоя *** с *** му парче.РАДВАЙТЕ СЕ,че има надежда, че първите протести са вече факт.Бях се отчаял, че всичко човешко вече в нас е погубено, че сме вече неспособни да се възпротивим на унизенията и геноцида който ни се налага.Иде зима. Бойковата зима, и дано се събудим, дано им потърсиме сметка за изтърваните цени, за прокудените ни деца и за унизените ни родители.Дано!

57

ПЕТКОВ

преди 11 години

Видно е че от Герб са му платили.Досега всички тракове на Гошето са мега зле като микс и запис,а тук си лични че всичко е пипнато и балансирано.С 2 думи Герберчета много сте смешни хахаха докъде паднахте да ви *** пич.... матерна

56

читател1

преди 11 години

До Ф.С.В Що му се сърдиш на човека? Толкоз може - толкоз прави! Хора грешни - пера немощни, в резултат - глупости натворил, лишени и от поезия, и от смисъл... Но не е за сърдене, а за съжаление.

55

Анонимен

преди 11 години

Който и да е тоз Гошо, определено му трябва почивка и лекарства! В това болно време изперкахме всички ,а някои в повече...

54

Анонимен

преди 11 години

И аз ще го възпея.Ода за Рапоня:Мене викат ми РапоняИ съм в тарикатскка броняНо под бронята коравакрие се мърда лукаваИ в чугунената главаИмам мания за славаЕх ти главо, главопразно си, но си коравоВикат че съм зеленчукАма аз ей тъй напукНяма да си го признамИ без чувство за срамЩот си знам, щот си знамЩе ги пратя всички тамЧе да хващат терминалаИли по мойта магистралаДа напускат към чужбинаАмин, Българийо, Рапоня мина.

53

gogo

преди 11 години

От доста време държавата е занемарила грижите за психично болните, те плъзнаха навсякъде и постоянно се зъбят зад всеки ъгъл - станаха творци, премиери, не желаят да се лекуват, а ние работим да им плащаме масрафа. Ама те лудите, не са луди заради изядения зелник...

52

Ф.С.В

преди 11 години

Този Гошо от Почивка ако го хвана такава почивка ще му дам че поне 10 г ще е в гипс -продажни к*****

51

до НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

преди 11 години

Ах ти палавник ! ...

50

Анонимен

преди 11 години

Гошо от Почивка възпя Боко от Уширазтривка."Господ да пази България, Господ да пази Бойко Борисов". Е то не може едновременно и двете. Получава се някакъв конфликт.