321

Анонимен

преди 11 години

Тъподател ти си много смешен :). Казваш:А ти:"Google сам си е виновен, че Apple не му ползва вече картите :-)"*** Кук казва:"Докато подобряваме Apple Maps, можете да опитате алтернативи чрез изтеглянето на картографски приложения от App Store като Bing, MapQuest и Waze, или да използвате Google или Nokia Maps като отидете на техните интернет страници и създадете икона на вашия начален екран за тяхното уеб приложение"*** Кук казва да ползваме Гугъл, а ти ръсиш тонове простотии :))

320

Анонимен

преди 11 години

всеки като седне на кафе си слага телефона на масата с екрана на горе за да види ако има нотификация, само собствениците на IPhone с гърба на горе за да се вижда огризката

319

Анонимен

преди 11 години

99 % от хората си купуват скъпи телефони просто заради фалшивия имидж, който поддържат. Живеят си в света, в който се правят на баровци и изплащат телефон за по две години и едва връзват двата края. А същите тези 99% не използват и не знаят за почти всички приложения и възможности, които им предлага телефонът.

318

Анонимен

преди 11 години

Да призна си грешките, след като те лъснаха благодарение на потребителите :). Първо обяви картите за нещо мега яко иновативно, 5 милиона се набутаха да го купят благодарение на което се счупиха рекордите за продажби и после им се извини, че ги излъгал :))). Никой в екипа на епъл не забеляза, че картите са гола вода, но *** кук разбра от потребителите по форумите :)). Смяяяяхх смяяяхх Така действат корпорациите целящи зомбиране, очевадно го постигат успешно :).

317

До 401

преди 11 години

Я кажи умнико на Google колко годинки им отне да усъвършенстват картите си, и помниш ли преди колко проблеми имаха и те докато стигнат днешното ниво, мислещите хора разбират че е възможно когато правиш нещо ново да имаш определени трудности в началото което е съвсем нормално, сигурен съм че след няколко години услугата на Apple ще е на по-високо ниво от Google. А пък аз предпочитам по-добрата iOS пред ментето Android които и в момента имат огромни проблеми със сигурността и стабилността но..

316

до 401

преди 11 години

Човече не бъди тесногръд, тук никой не оспорва качествата на картите и интернет търсачката на Google, всички знаем, че в това е силата на тази компания, проблема е че операционната им система не е на същото ниво, а е откровено копие на iOS, с много крадени патенти и съмнително качество което ни се рекламира като премиум такова. Все едно да опаковаш китайски менте маратонки в кутия адидас и да ги продаваш с 10% по-ниска цена, не благодаря аз предпочитам оригинала.

315

Анонимен

преди 11 години

Естествено болния мозъчно осъкатен прецаквател, ще обясни, че *** Кук е *** и не е казал това което е казал, а всъшност бла бла бла глупости и лъжи на квадрат :)))с което само ще събуди у мен още по голямо съжаление

314

Анонимен

преди 11 години

Да прав си:"Докато подобряваме Apple Maps, можете да опитате алтернативи чрез изтеглянето на картографски приложения от App Store като Bing, MapQuest и Waze, или да използвате Google или Nokia Maps като отидете на техните интернет страници и създадете икона на вашия начален екран за тяхното уеб приложение", казва той в писмото.Човека Ви казва докато чакате да ползвате конкурентите :). Ония конкуренти с китайската пластмаска и калпавата ОС хахаха

313

до 399

преди 11 години

Е и какво от това, че има проблем с картите това е само едно приложение,което скоро ще бъде ъпгрейтнато и проблема ще бъде забравен,едно проблемно приложение не прави iPhone по-лош продукт, който иска може да си ползва каквото му харесва като навигация

312

Анонимен

преди 11 години

По темата:"Изключително много съжаляваме за разочарованието, което това причини нашите клиенти и правим всичко възможно, за да подобрим картите", се казва в писмото до клиентите, което публикува на страницата на компанията *** Кук, добавяйки, че Apple не е успяла в ангажимента си да предостави "възможно най-доброто изживяване" на клиентите си.Шефът на Apple препоръча на потребителите на iPhone и iPad да изтеглят картографски услуги на техните конкуренти, налични в App Store.хаххахаха

311

До 395

преди 11 години

Ей главанак ти на мозъчни промивки в Google иSamsung ли ходиш:-) , ако в Smsung'а ти има дърво и *** в което не се съмнявам:-) , тоiPhone е изработен от алуминий и стъкло но не като на прозорците е твоята къща в случай,че въобще имаш прозорци :-) ,а специално... няма да ти обяснявам какво означава премиум материали и качество:-)

310

До 395

преди 11 години

Абе, ти си *** но упорит, сигурно си парче китаец :-)

309

До359

преди 11 години

Абе, ти си *** но упорит, сигурно си парче китаец :-)

308

Анонимен

преди 11 години

Проектиран в САЩ, но от инженери китайци и индиици :), типично по Хамерикански. С материали от Китай включително и стъклото дървото и чугуна :))Като добавим сифон операционната система, при която всичко е заключено и просто нямаш свобода, картинката става много "демократична". Като сложим десетките сайтове и медии които са на договор при епъл, тия от опашките са наистина тъжната картинка. Недостатък в главите на асйфон феновете заплашва света от интелектуално пропадане :)

307

Анонимен

преди 11 години

Недостатък в "Андроид" заплашва смартфоните:-)))

306

Анонимен

преди 11 години

Прецаквател, аз да не съм ти от зомбираните служителите, че да правя каквото ми казваш :). То се вижда колко ти е акъла.

305

Анонимен

преди 11 години

Смартфона ми е китайски като твоя айсифон :).Ако ти си работодател това обяснява, защо икономиката на САЩ нещо забуксува и позадлъжня :).Не ти се пеня, напротив радвам се и се смея с глас на всеки твой пост, после те и съжалявам, но по форумите важиш де :).Един безплатен съвет. Насочи се към създадените от за айсифона форуми, там ще имаш по голям успех в зомбирането даже може *** кук да те забележи :).

304

Анонимен

преди 11 години

Прецаквател, ако ти си работодател макар и в болния си зомбиран мозък, то твоите служители са още по болни и зомбирани. Пък точно САЩ да ми навиращ за статистика е смешно и жалко, всички знаем средното интелектуално ниво на американеца, гледам само в америка се вият опашки за айсифони :). Не знам дали знаеш, но в америка и вс телешоп стоки можеш да продаваш като луд стига да ги навиеш, че са мега гига яко иновативни нещо което наблюдаваме ние с повече от три мозъчни клетки :).

303

Анонимен

преди 11 години

Кои са тия половината дето имали пари ползвали айсифона :).това, че имали пари ти от къде го знаеш или си им искал данъчните декларации направо от опашката :).Това, че имат пари прави ли ги разбиращи от телефони или си купуват това което се води най стилно и гъзарско (както се води и макдоналдс ).Това, че е е най стилното и гъзарско според зомбитата ли е или според масата медии които се изхарнват от епъл на база договори за платени публикации. Това че вадят пари ще им подобри ли картите :)

302

Анонимен

преди 11 години

Всеки трети в САЩ е с айфон, но всеки втори Хамериканец е зомбиран до припадък. Затова в Хамерика вървят продукги като кфс, макдоналдс, айфон даже опашки се вият за подобни продукти :)