85

optimist

преди 11 години

Със заплати от 500 евро и с тая покупателна способност ще ми задържите да не казвам какво ;)

84

Питагор

преди 11 години

Празнословие, изхвърляне, поредният министър, който не в час, а в междучасие! За какви пари по европейски програми говори, като те се изгълтват на горните нива, а една мижава част остава при ония, които наистина ги изпълняват и не могат да си вършат пълноценно преките задължения в учебната работа от претовареност. Имаме все още образование въпреки всичко,въпреки чиновниците, които са далеч от истината за действителното положение в училищата, неадекватните им иновации, , които творят..

83

ъъъъ

преди 11 години

и как ще стане.. ,как ще плащат по 4 000 евро месечна заплата и обученията на дъщеря ми в най-големите германски клиники,а те дори оборудване за имплантолози нямат ...смешници-говоря за завършили в Германия стоматология и медицина,***..

82

6 6 6

преди 11 години

Няма да стане господин Игнатов,защо ли.Защото това е поредния киор фишек на вашия премиер и защото никои от тях не иска да има знаещи хора в България.Това означава да няма простаци като него в политиката и да нямат 2 лв.И да не могат да си въртят синджира.На ли знаете сентенцията Богат и умен човек не търпи простаци около себе си.

81

Анонимен

преди 11 години

Ако не беше жалък щеше да е смешен

80

Анонимен

преди 11 години

Обещаваме това,което другите са постигнали за един век,ние да постигнем за...НЕ ПОМНЯ ВЕЧЕ :ЕДИН ДЕН ЛИ БЕШЕ ИЛИ ЕДНА ПЕТИЛЕТКА.Тези обещания ми напомнят за едно уж отминало време.

79

Анонимен

преди 11 години

Ще "протече таванът" и на това обещание.

78

Учителка

преди 11 години

През последните години всички умни деца заминават да учат в чужбина. За нашите унивеститети останаха да кандидатстват посредствените. Ако продължаваме в същия дух до двадесет години тук ще останат само най-глупавите.

77

lyka

преди 11 години

1 az glasyvah za gerb i se izvinavam na vsi4ki balgari za tova 2 zenami napyska balgaria do mesec i az sled neia po zle prez celia saznatelen zivot po zle ne sam bil gerb se okaza nai dolnata i kradliva partia koiato raboti protiv nas az ne sam gord 4e sam balgarin

76

Анонимен

преди 11 години

В Европа има данък на лихвите по депозитите,ама в Европа стандарта на живот на ХОРАТА,ЧОВЕЦИТЕ, е 5-8 пъти по-висок от нас.Все ни тикат в очите "там е така,там е онака",ама само за това ,което им е изгодно.Почти всички в България имат собствено жилище-ТРЪН В ОЧИТЕ,много пари стоят неизползувани,като депозити-ТРЪН В ОЧИТЕ,тия имат много привилегии-ТРЪН В ОЧИТЕ,отпуските,заплатите и т.н. на ония са много големи-ТРЪН В ОЧИТЕ.А инак - ние това,ние онова и думкане по гърдите.

75

WhatTheЦвък

преди 11 години

Хахахаха ... това звъчи като "Няма да крадеме повече!" или като "След втория мандат на ГЕРБ ... ще цъфнете и ще вържете!"

74

2

преди 11 години

първо вземете мерки отличните студенти да получават стипендии без да се интересувате от дохода на родителите и тогава те сами ще останат тук

73

Анонимен

преди 11 години

. Става ясно, че бирената фабрика работила, въпреки че лицензът й бил отнет. Танов се оправдава пред премиера, че Симеон Дянков назначил акцията. Шефът на митниците успокоява премиера като му казва, че се обадил на Мишо Бирата и му казал Тази бира, която е налична, бутилирай я, докато оправим нещата. Борисов му отвръща: Хайде, прибирай ги оттам, нали поехме ангажимент да не Аз не съм Първанов. Като съм му обещал, че няма да го закачам, няма да го закачам. - Бойко Борисов

72

Анонимен

преди 11 години

Всеки от властниците,поотделно,обещава големи работи,но в колектив,заедно,нищо не могат да направят.Първо трябва да има лидер,компетентен,кадърен.Да умее не само да вижда,ами и да предвижда.После колектива трябва да умее да взема решения,които трябва да се изпълняват без уговорки и компромиси.Финансиста е първият,който ще ги наруши.Сега се е нагледал на спестяванията на гражданите.Като трън в очите са на цялото правителство.Ще сложи данък на лихвите по депозитите "защото така е в Европа"

71

Анонимен

преди 11 години

Как така да не се заниманаме к него бе , той съкипа държавата и народа, пък ние да не се занимаване с него, ще ти се. Той се е посрал от страх, че след изборите ще му търсят сметка. :))))

70

до 85

преди 11 години

Бойко спрял корупцията в митниците ахахахахах... брато как може да има такива слепи офци като теб не знам.. да ти напомням ли за СРС-то между Боко и Танев - шефа на митницте.. ти си слепия *** ако си мислиш,че Бойко е спрял корупцията.. Няма бивша мутра ето го и СРС-то

69

до 89

преди 11 години

Щото Боко-тиквата има най-вече акъл :)))))))))))))) Аххахахахах, смях в залата :)))))

68

до 85

преди 11 години

Мале, няма смисъл, да ти обяснявам! 10 000 работни места за 30 км. магистрала и 6 милиона на км магистрала. Няма такава цена за километър в света, но няма смисъл, ти си *** и с глава като на комунист, неувира.

67

АЛОО,ПОЛИТИЦИТЕ...

преди 11 години

Къде бяхте ,че ЧАК сега се сетихте ,........за образованието в Бг?

66

stefy

преди 11 години

щом все още консултанти са ви "изтъкнатите" педагози от бившата комсомолска и партийна номенклатура нищо добро не чака българското образование....горко им на децата ни, чиито учители се учат от комуноприятелските групировки....