19

Анонимен

преди 11 години

Никога не съм харесвал Дянков, но ако им ореже тия привилегии, остатъци още от комунистическо, ще бъде запомнен завинаги-20 брутни заплати при пенсиониране на 45 г, най-високите заплати за държавни служители, осигуровки, безплатен транспорт, храна, дрехи, най-големите отпуски и какви ли не глезотии. Къде го има това чудо.

18

неизвестен

преди 11 години

До Анонимен ти май не си ходил в казармата ако беше щеше да знаеш защо МО единственото министерство в което има някакъв ред аи няма държава без армия така че няма какво да коментираме .Тя си върши работата в парламента не я вършата хапете прокуратура,съд и администрация не МВР,МО,ДАНС И ЛЕКАРИТЕ !!!

17

Анонимен

преди 11 години

Никое правителство след 10.11.1989 г. до сега не посмя да извърши така необходимите реформи в държавния сектор. За това проблемът с липсата на достатъчно финансиране ще продължи да съществува и да се изостря!!! Време е да се премахнат всички привилегии на държавния чиновник /а държавните чиновници заемат 30% от заетите в тая държава!/ - премии, 13-а заплата, пари на куп при пенсиониране, неплащането на осигуровки, пари за облекло, отпуски и др. допълнителни плащания..........

16

Ben

преди 11 години

Ами като им е ниска заплатата от 1000 лева -нека да дойдат в частния сектор и да чакат тая заплата, пари за дрехи, манджа, отпуска от един месец, или да се пенсионира на 45 г. с 20 брутни заплати. Да си хвърлят шапките и да заповядат.

15

Анонимен

преди 11 години

Дянков заминавай си при лорлик!

14

Анонимен

преди 11 години

Ако Дянков им вземе привилегиите при пенсиониране,ще настане огромна паника при тези ,,патриоти,, (полиция и армия) и разбира се масово напускане при старите условия...Напусналите ще отидат в часния сектор(нали искат да работят ,,на частно,,) и готово..Ако Дянков направи това,трябва да му се вдигне паметник приживе и да се постави пред НОИ...

13

старшинка

преди 11 години

До 123$ ако си бил в казармата ще разбереш защо взимат повече приятел

12

Анонимен

преди 11 години

Винаги ще е това дереджето в системата, докато не се премахне уравниловката. Не може трудът на един старшина със средно образование да се оценява с този на юриста, тесния специалист, експерт и с тези, които пряко са ангажирани с престъпността и нямат време да стачки. На ръководни длъжности са още 50-60 годишни милиционери, бивши комунисти, които по цял ден търкат бюрата си и си пресмятат труда в първа категория и заплатките, които ще вземат на куп при пенсиониране.

11

до 13

преди 11 години

За армията никой не е против. Гонорим за Народни представители, полиция и администразия.

10

неизвестен

преди 11 години

пичове само да ви кажа,че ако не храним своя армия ще храним чужда и ако един български войник работи за 700-800лв. един американски взима 3500-4000 долара сами си направете сметката кое е по-добре ,ащо се отнася до полицията разбира се че ще взимат рушвети никой нормален и уважаващ себе си човек не си рискува живота и семейството за 650-700лв.единствено сте прави за хародните представители !!!

9

Анонимен

преди 11 години

Толкова много полиция, вреди на обществото, а не работи в негова полза. Това е факт, пример обитото момиче от полицая. Когато тези 60 000 полицай нямат какво да правят, вършат само щуротии, за последните месеци във всяко престъпление е намесен полицай. Трябва да се съкратят половината. И това можем да го направим само ние. Защото Цеко, само ги увеличава.

8

Анонимен

преди 11 години

работата е много проста ,който му не харесва работата я напуска,не мрънка като дърта вдовица за ....

7

123$

преди 11 години

Защо военните вземат със 100 лв.повече от мвр,защо в правосъдието вземат по 20 заплати накуп при пенсионинане защо всяка година вземат 13 и 14 заплата защо имат най-голям бюджет работят в най-добрите условия затварят за лятна ваканция заплатите им са по-големи от служители във финансово министерство където работят хора с по 3-4 висши, колко е бюджета на нсо и какви доходи си докарват с вечните командировки

6

Гошо Тъпото

преди 11 години

Преди...привилегии имаха само армията,защото имахме...армия.Милиционерите тогава...ревяха че са...онеправдани.Сега пак те...реват,макар че ги изравниха с остатъчната ни...войска.Искат да им...разрешат да заработват и...частно;дайте им и това,че дано тогава да...вършат нещо.

5

До 4

преди 11 години

Ами като ти чета написаното си мисля,че ти си голям работар

4

Анонимен

преди 11 години

Съкръщаване на администрацията, народните представител и полиция на половина. Не ни трябват "хрантутници", на толкова малко народ. 240 народни представители?! Кой представляват?! Бай Иван от с. Долно нагорнище, който е на 100 години и единствен жител на селото. Стига, в тази държава трябва да се направят огромни промени и да се тръгне напред и нагоре!

3

Анонимен

преди 11 години

Тези фабрики за изпражнения пък какво искат?Не стига,че взимат заплати за кибичене само,ами и ще протестират????Я да ги опънат да работят в някоя фирма та да видят как се изкарват пари!Освен това, я има за заплата, я не.Не стига,че е криза,ами и администрацията вместо да помага на бизнеса,го спъва и се ослушва за рушвети.А и тези пандури и те пречат.Поне на половина трябва да ги намалят,за да спрат да спират коли и да си търсят за какво да се хванат,докато не им бутне човек.

2

Анонимен

преди 11 години

Кибиците ще протестират.Истинските и честни полицаи стискат зъби и не мрънкат!Нека да ги съкратят на половина!На всеки трима души в България един е полицай или военен или ДАНС или пожарникар или чиновник с куфарче в което има закуска.Писна ми от кияци и чантаджии!!!!Кой ще работи?Кой да ги издържа тия?Не стигат пенсионерите и ***,ами и тия са се размножили повече от тях.

1

Анонимен

преди 11 години

Трябва да се реформира НС като от 240 дупетати останат най-много 180.