289

Светия Дух

преди 11 години

Хора какво ви пука кои колко знае края идва 21.12.2012 тогава дали зная каде е Лондон или Ню Йорк "дървото" ще го папат всички! НАЗДРАВЕ...........................

288

Коста

преди 11 години

защо медиите не се занимават с някои хирург например, направил животоспасяваща операция, ами някаква п....ка вече е на такъв пиедестал, че такова внимание и отделят. Тази Златка си е чиста ку...ва, какво очаквате от тази *** жена, тя сигурно книга през живота си не е прочела. Какво да и гледам на тази св*ркаджийка. То предаването може да стане интересно, но такива па*аври нямат работа там.

287

Всичко е пари и шоу

преди 11 години

Тези дето си мислят, че Златка верно не знае са ***.Ето сега тя ще си прибере паричките по договор, а нова тв ще си дигне рейтинга на умрялото предаване.Хората ще плюят и ще мислят, че са страшно умни.

286

Бррр..

преди 11 години

до 329Няма българска дума, която да завършва на "Ъ"! Щом според теб критерий за Велик ум е "опазването" от забременяване, то тежко ни тогава, ако повече хора мислят като теб!!!

285

ЗЛАТЮ

преди 11 години

До bbbОбърках го от бързане ама получаваш плюсче май само ти го забеляза:)

284

Slava

преди 11 години

Napylno normalno e da se vyzmoti6 ot neznanie i prostotiq. Bravo na dnes .bg, ne otmina i sloji naricatelno na poly4ilite obrazovanie bez znaniq.Kakvo da kajem, ta edno dete na 8 godini znae poso4enite stolici........

283

Анонимен

преди 11 години

Има доста Червени Златки във форумите... Добре, че САМО във форумите са мнозинство, че от кухи *** и червени, бетонни кратуни тази държава не може да изплува вече 70 години...

282

Анонимен

преди 11 години

Златка е известна сред останалите Златки.Нормалните хора не са чували за Златка, която била според някои много известна.

281

Анонимен

преди 11 години

Златка е върхъ. Иначе едва ли е толкова *** колкото я изкарвате. Все пак с тази си професия и занимания би трябвало да има вече няколко деца но тя се опазва. Значи все пак знае нещо.

280

Анонимен

преди 11 години

Много добре написана статия,а що се отнася до Златка тя отразява напълно нещата,които се случват в България.Дали ни харесва или не...такава е действителността.Не само Златка не може да отговори на тези въпроси,сигурна съм ,че и доста други момичета ще се затруднят:(((

279

DDD

преди 11 години

Освен всичко, префесията на Злтака, не изисква да има богата обща култура. Професията и изисква да мълчи и да се усмихва :) Но затова пък неграмотността на политици и журналисти е недопустима...Въпреки, че те никога не са се радвали на такова внимание като сегашното.... :)

278

Аз

преди 11 години

Вие я правите "звиздъ" като само и коментирате простотията. В една нормална държава, само ненормалните (а те са малцинство за разлика от нас) ще се впуснат в дълбоки разсъждения, статии и коментари за неква пикла, която и е вързало в живота и в циците.. аййййй

277

пора

преди 11 години

На златка трябва да и се прилага следната практика - атрибута в устата до край, за да не плямпа гпупости! Със сигурност в гълтането е по-добра в сравнение с географията...

276

bbb

преди 11 години

До ЗЛАТЮ backa pishe se БАГДАД nauchi pravopisa i togava davai opredeleniq koi e *** i koi ne

275

Анонимен

преди 11 години

Щом Златка е тема 1 в държавата (според описанието де), да ти ... и населението.

274

:)

преди 11 години

До 2971. - мъж съм :) 2. - не се впрягам, а изразявам мнение. 3. - няма дребни и едри "душици", има неразвит интелект и различен набор комплекси :)4. - кое ти дава самочувствие да знаеш кой кога се напраяга или излива злоба или каквото и да било? (не отговаряй наистина, не е нужно)5. пожелавам приятна вечер :):)

273

До 316

преди 11 години

И ти май си поредната Златка,щом не разбираш за какво става въпрос.

272

силвия

преди 11 години

Ако приемем написаното в Днес БГ, че цяла България потъва в образование, което се надявам да е вярно, защо коментираме едно шоу толкова на сериозно? Всеки живее там, където пожелае. Не втълпявайте на децата едно или друго-излезте малко от селянията . Къде го видяхте туй моме освен тиражирано от медиите? Златка?! Ако има недоучили журналисти, Златки, Батмани и др. сега му е времето. Учете се деца, науката е СЛЪНЦЕ!

271

Анонимен

преди 11 години

Да се открият учителите, дали диплома/вероятно има средно образование/на тази особа и да бъдат дисциплинарно уволнени.Покажете ни родителите,отгледали толкова неграмотно дете.А министъра на образованието да каже на обществото защо има толкова занижени критерии към подготовката на самите учители,защо липсва контрол по отношение на тяхната компетентност и изискванията им към учениците.Защото Златка не е единствената.Като нея има много неграмотници.Затова заплатите и пенсиите ще останат ниски.

270

???

преди 11 години

По глупава и нищо не казваща статия трудно да се намери.