66

бивш клиент

преди 11 години

И регистър на банките които лъжат своите клиенти .... и твоята банка ще е най-отгоре !

65

Анонимен

преди 11 години

Както всеки вложил пари на депозит в банка поема риска от евентуален фалит и загуба, така би трябвало и банката да поеме риска от фалит на физически лица. Още повече, че банката винаги се подсигурява- ипотека, поръчители, застраховки. Така че не вижда причини за недовослство от тяхна страна. Все пак ръкостискането е двустранно.

64

защо,защо,..?

преди 11 години

Защо в Бг ВСИЧКО Е ----МЕНТЕ?

63

Анонимен

преди 11 години

When the people rob banks, they get to the jail . When banks rob the people, they get bonuses.

62

uk адвокат

преди 11 години

при второ подобно 'изпълнение' през периода на 6тте години, може да те глобят жестоко, в затвор се стига ако го направиш умишлено. Въпросът е, че след 6тте години, животът ти почва наново и не се водиш банкрутирал! И в затвора се влиза, ако УМИШЛЕНО излъжеш, че не си банкрутирал през 6тте години, теглиш нов кредит и нарочно не плащаш нито една вноска. За твое сведение тук може да влезеш в затвора още в началото на първия кредит, дори и да не е умишлено. Ние сме по-зле от Занзибар!!

61

банкер

преди 11 години

До 57, заплатата на Левон е 200 000 лв. на месец чисто+ премии (около 10% от годишната заплата, ако постигне дадени показатели) , а той ги постига, защото записва ниски параметри, +осигуровки на тази сума+телефон, храна и кола за сметка на италиянците. Има няколко имота на морето и планината, само едното обзавеждане е неговата месечна заплата. Той е най големия привърженик да падне тавана на пенсиите, защото скоро се пенсионира. Не завиждам, да е жив и здрав - уредил се човека с чупки в кръста.

60

Анонимен

преди 11 години

оф да му го тури слон та тоя *** . видяха че хората вече не са толкова глупави да се набутват с кредитите им и сега банките са пълни с пари , които не могат да въртят . а защо в Америка давността е 2 години , защото на американците се гледа като на юридическо лице, и ако фалира му се дава възможност отново да се изправи на крака. а тука гледат да те изцедят и да те смажат като муха.

59

Краси

преди 11 години

Видиш ли банкер пребий го с камъни,направи добро дело.................

58

Анонимен

преди 11 години

Бг банките са точно копие на булгаристанската държава - наказват те само заради бг гражданството ти. Къде по света ти взимат 4 лв. такса, за да платиш 50 ст. на институция? Внесох по бюджетна сметка 28ст. за ксерокопия през 2003г. в ДСК, комисионна беше 2,50лв. взеха ми всички лични данни. Преди 2 месеца се наложи да правя някакво др. подобно плащане - за някакво удостоверение от община и ДСК само питаха - още ли ви е същия телефона? А никога не съм имал сметка там. За какво говорим въобще?

57

p

преди 11 години

Време е и банките в България да понесат загуби от световната криза а не само длъжниците.както е в момента да плащат луди лихви за да покриват загубите на банките от лоши кредити за които сами са си виновни.Назначиха разни келемета с икономическо образование и без да мислят раздадоха кредити на тоя и ония и после ние ще ги спасяваме банките като че ли върху тях се крепи икономиката на страната.

56

do UK advokat

преди 11 години

само, че при второ подобно изпълнение отиваш в затвора май :)

55

банкер

преди 11 години

Левон, знаеш че всички знаем че не си банкер, даже образованието ти не е подходящо за поста. Завършил си някакво си минно или нещо такова, я си бил на лекции я не, пропуснал си лекциите по смятане, да не говорим за икономика. На този пост те сложи Костов, и ти знаеш защо, но няма да го коментирам. Не говори глупости пред журналистите, че ставаш за смях. КОЙ И КОГА ТИ Е КАЗАЛ ЧЕ СЕ ОСКЪПЯВАТ КРЕДИТИТЕ, КОГАТО ИМАШ НЕПОГАСЕН ЗАЕМ. НАЛИ ИМА ТОЗИ ЗАЕМ ОБЕЗПЕЧЕНИЕ, това се учи в първи курс.

54

ЩАСТЛИВ ДЕН!

преди 11 години

Идва момент ,когато и българинът се ---"УСЕЩА"!

53

kukoto

преди 11 години

До защо ,....Защо заплатата на този "банкер" е 200 000 на месец плюс представителни и ням кво си още?

52

uk адвокат

преди 11 години

в Бг има незаконни регистри: моб.оператори държат данните ти над 5г., даже и да е изтекла давността; банките са длъжни да унищожават всички данни след 5г.,, но пазят над 10г. (уж за себе си); вкарват те в затвора за кражба на ток, но не вкарват в затвора ел. служител, начислил по-голяма сметка. 80% от фалитите в Бг не са заради лоши длъжници, а заради непредвидимо едностранно увеличение на лихвите от банките. На техните служители няма ли също да се забрани за 10г. да са банкери след банкрут?

51

uk адвокат

преди 11 години

в 1 от най-развитите икономики в ЕС: личен банкрут е възможен, 1 година протича производството; 6 години нямаш право на кредити и бизнес, а управител на фирма не може да си за 10 години; на края на 1та година всички дългове ти се отписват; след 6тата година все едно че никога не си банкрутирал. В Бг - доживот, вкл. и за децата ти, а мазнярите искат 10 г. давност и доживот да не можеш да ползваш кредит! За да е справедливо, трябва на банка, вдигаща лихвите, да й се забрани дейност за 10 години!

50

...!

преди 11 години

Винаги --безхаберието води до лош край,...ФАЛИТ!

49

до 46

преди 11 години

--Прав си ,че "ТОЙ" е прав ,....докато има ---Бг-БАЛЪЦИ!БЪЛГАРИНО ,КОГАТО ИМАШ КИНТИ ---ПАЗАРУВАЙ ,НО КОГАТО НЯМАШ ,НЕ СЕ ----ЗАРОБВАЙ С БАНКИ!

48

Анонимен

преди 11 години

"He razumno e zial zivot. V drugi strani e 7 godini I credita ti e chist."Ха. Продават ти цялото имущество и ако не е достатъчно, отиваш в затвора където да биеш камък и да гасиш вар докато изплатиш дълга със затворническата заплата.

47

Миро

преди 11 години

ако се приеме този закона Банките ще станат доста по предпазливи... Защото с лесният достъп до кредити те са също отговорни за проблемите ни сега. Мисля, че е време и те да платят своята цена