108

Кредитополучател

преди 11 години

Чакам да взема 100 000 лева кредит и заминавам за Латинска Америка. Нека *** хванат за долуподписания

107

До 116

преди 11 години

Според мен ,ако държавата желае може да събере всичко,кето и се дължи ! Въпросът е да иска ! Защото аз не смятам ,че съм по-глупав от нагляра в Боровец с джипката,да плащам данъци заради такива , като него ! Тоя *** и готованец тежи на нашите джобове !Дянков вместо да иска да шляпаа Русия,Цецо да не говори глупости,ами да вземат и двамата да измислят нещо по въпроса !

106

Анонимен

преди 11 години

До ЧиновникВъпроса не е в четенето, а в законовото право банката да реализира ипотекираното имущество на всяка цена, доста често под реалната, като в същото време длъжникът продължава да дължи остатъка по ипотечния кредит.В много страни, след реализациа на ипотеката, банката няма право на бъдещи искове по съответния ипотечен кредит към кредитополучателя.Това прави банките много по отговорни при оценка и продажба на ипотекирано имущество, а не като тук да се продават апартаменти на 30-40%

105

Анонимен

преди 11 години

глупости - по добре решете как по бързо да събирате задълженията. Примерно на оня пич с Жипката на рилските езера - 100 000 лв глоби.ТЕх как ще ги съберете.Ако не можете, по добре не хабете хартия за актове.

104

Lo_Ridah

преди 11 години

До ентъртейнърПрекрасно знам какво е, ама върви и го доказвай. И ходи си събери разплатеното после...А за другото - за една бройка да почнеш на чисто. Нямаш право на кредитна карта, нямаш право на един куп привилегии. В голяма част от държавите тока и вода ги плащаш без дискаунт, и то предплащаш за напред доста. Има санкции които да те накарат да си помислиш мнооооооооого хубаво рпеди да се обявиш за удавен.Тука няма такива. И докато не заима, фалита е само бягане от задължение и нищо друго.

103

Анонимен

преди 11 години

е кои не са си плащали безнаказано борчовете десет години,ех тия роми,ех тоя твърд гръбав електорат

102

Банкеръ

преди 11 години

10 години са кратък срок. Давността трябва да е вечна и да се прехвърля на следващото поколение.

101

Чиновник

преди 11 години

До Анонимен 94Никой не ви е виновен, че сте глупави и ви мързи да четете договорите, които сключвате. Затова не само жилищата, ами и гащите от *** ще ви вземат скоро. Така става като не гледате какво подписвате.

100

aaaa

преди 11 години

много лесно бе.теглил 3 кредита от по 100 000лв със съдлъжници родители,говорим за ипотечен кредит,сега апартаментите реално обявени на втори търг от съдия изпълнител покриват само 100 000 лв от тегленият кредит 300 000 лв и след 10 години невинен като херувимче,а като ходеше по Америка и екз.екскурзии с трите си приятелки и третата си по ред жена кой ще поема неизплатените задължения към банката -МОЖЕ БИ АЗ СЪС МОЯТ ДЕПОЗИТ ИЛИ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ *** ДЪРЖАЩИ ПАРИТЕ СИ В БАНКИТЕ...

99

Анонимен

преди 11 години

До 105Ама в щатите ипотечния кредит се погасява в момента на конфискация на ипотекираното имущество, независимо от цената, на която банката го е продала

98

ХемКрадемХемПерем

преди 11 години

Мафията взема парите. За да е законно казват, че взимат заем. Но никога не връщзат тези пари заради промяна в закона.

97

До 103

преди 11 години

...па защо любимимата ти партия не го въведе тоя закон....

96

Бирник

преди 11 години

Върнете държавата на българския народ! Веднага!

95

.

преди 11 години

2136 год. централните всекидневници в България излизат със заглавие: "Комунистите са виновни за сегашната ситуация в държавата ни."

94

Анонимен

преди 11 години

В щатите е 15 , това съм 100% сигурен

93

Чиновник

преди 11 години

Народа ще бучи по форумите ден-два и пак ще плати.

92

КОМУНИСТИТЕ ОТ ГЕРБ

преди 11 години

в целия свят е 5 ГОДИНИ Бе *** от ГЕРБ

91

???????

преди 11 години

Значи така, а?? Обирам някоя банка с голям кредит, живея 10 години в Африка с парите и се връщам ни лук ял, ни лук мирисал???

90

Анонимен

преди 11 години

- ПАРТИИ С УЧАСТИЕТО НА КОМУНИСТИ, ДЕЦА НА КОМУНИСТИ И ВНУЦИ НА КОМУНИСТИ СА НЕЗАКОННИ- ИЗБОРИ С УЧАСТИЕТО НА КОМУНИСТИ, ДЕЦА НА КОМУНИСТИ И ВНУЦИ НА КОМУНИСТИ СА НЕЗАКОННИ- ВЛАСТ ПРИДОБИТА ОТ НЕЗАКОННИ ПАРТИИ ЧРЕЗ НЕЗАКОННИ ИЗБОРИ Е НЕЗАКОННА- НЯМА ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ***- НЯМА ДА РАБОТИТЕ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ***- НЯМА ДА ПОДАВАТЕ ДАНЪЧНИ ДЕКЛАРАЦИИ И ДА ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ***

89

Гошето

преди 11 години

Напънала се планината,пък родила мишка,видяла жабата ,че посковават ....................и т,поговорки , приказки и прочее,колкото щеш ! Освен за Демокрацията , българинът се оказа неподготвен и и за финансовите отношения в новото време ! Седна ли някой да си направи сметката,как и по какъв начин ще си връща борчовете,с какво и на каква цена ги е обезпечил и мн.др. важни въпросчета по отношение на кредитите ! Защото не връщането на време ми го набива и на мене - по високи лихви,гаранции и мн. др.