123

Анонимен

преди 11 години

ami to i pevicite sa *** pevici kato GALENA

122

БЪЛГАРИ

преди 11 години

В момента слушам ,,хубава си моя горо,,прекрасно изпълнение и музика чувствам се горда българка малкото хубаво нещо което рядко може да се случи в очуканата ни Родина.

121

Анонимен

преди 11 години

Ами вижте по колко почитатели имат и така пишете глупости.Немогат всички да са интилигентни като вас.

120

До мимето

преди 11 години

Миме,явно за теб смисъла на живота е да се натряскаш с ракия, да се дереш на някоя песен на Азис пък след туй ако има и някой да те тресне - върхът...Само за сведение - арията на Тоска се слуша в стотици страни по света, а чалга - само в България и част от Сърбия - ама тяхната е по-рафинирана.. Не очаквам да разбереш кво ти казвам , щото сигурно вече си на половинка шльокавица...

119

ФАШИСТ

преди 11 години

до 141 - нямам против да си слушате чалгите НО ! НЕ НИ НАТРАПВАЙТЕ СЪС СИЛЕН ЗВУК МУЧЕНЕТО и БЛЕЕНЕТО !!!

118

galena

преди 11 години

na mn lubimi sa mi GALENA, ANELIA I ANDREA super qki sa andrea ima 50 000 000 gledniq v youtube tapaciiiii ........... :********* moje da mi cunete G*Za!!!!

117

Почитателка

преди 11 години

До Костинброд!То е ясно,баба ти е от село.Класическата музика не е за ***.

116

Анонимен

преди 11 години

az sushto mislq che chalgata si e mn gotina muzika, hora razberete nemoje da obvinqvate opredelen stil muzika za tova che ste tlusti nedovolni ot jivota si horica ... :D

115

ФАШИСТ

преди 11 години

до 135 "съвременен"- казва се ОПЕРНА АРТИСТКА ! чалгарките са кръчмарски стриптизьорки

114

поп-фолк, не чалга!!

преди 11 години

*** тази певица "Райна Кабаиванска" за първи път я чувам. Истинската Райна си е по готина, тази е на 70години. Ние сме юнашко българско племе и си идваме от Азия, затова си се кефим на ориенталска музика. Тази какво иска от нас???? Да си бега у Италия. Имаме големи изпълнители със страхотни гласове като - Азис, Коцето, Ивана, Илиян, Анелия, Глория и много, много други. Те носят истинска радост за душата! Кой слуша опера... НИКОЙ Нашата музика е поп-фолка! На който не му изнася да д.а супата :)

113

една

преди 11 години

Госпожо Кабаиванска, та вие им правите комплимент на чалгаджиите. За тях порното е нещо хубаво и е на почит. Те друго не знаят, за тях това е върхът.

112

galena

преди 11 години

chalgata si e supeeeeeeeeeeeer bee ;pp :****** :D

111

до 61

преди 11 години

Хич не я болиТо е ясно, че си ***, съмения не си оставил и у мухите виненки.....

110

съвременен

преди 11 години

Е какво като е оперна певица? Да не би операта да не е била пълна скандална порнография в дрехи за времето си, целяща да задоволи по извратените вкусове на определени членове и кръгове от обществото на отминалите вече векове!

109

Мима

преди 11 години

По света няма наште трапези на които си разпускаш душата и запяваш тъй наречената "чалга" кАто си си пийнал две ракии как да пееш ария от "Тоска" или друга ария от друга опера. Оставете чалгата на мира, а композиторите да напишаг хитове които да грабнан "Българското сърце" и да се пее навсякъде!!

108

ФАШИСТ

преди 11 години

кратко и ясно , ЧАЛГАТА е НЕ ЧОВЕШКО БЛЕЕНЕ НА получовеците - *** !

107

Жена

преди 11 години

Като чуя за Азис тъпите Златки ,Николетки и разни кръчмарски к-ви ме втриса .Вечно пияни ли са чалгарите,че толкоз харесват тази помия,това не е изкуство а бизнес печелбарство.

106

ДО 123

преди 11 години

На теб нищо не може да ти се натрапи, щото главата ти до такава степен е набита с чалга, че ни предава ни приема...

105

има разлика

преди 11 години

Е, все пак порното може и да е добро...

104

Whitesnake

преди 11 години

До Костинброд. Вие *** ли сте?