222

Анонимен

преди 11 години

АРАБИТЕ ПРЕДИ ВРЕМЕ ТРЪГНАХА НА ИЗТОК ОТ ТЯХ И БЯХА СПРЯНИ ОТ ИНДИЙЦИТЕ(ВЪПРЕКИ ЧЕ ИСЛЯМИЗИРАХА ДОСТА ИНДИЙЦИ) ВИДЯХА ЧЕ НОМЕРА ИМ НЯМА ДА МИНЕ НА ИЗТОК ОТ ТЯХ И ТРЪГНАХА НА ЗАПАД.... В ИЗТОЧНАТА ЧАСТ НА АЗИЯ(НАЙ ВЕЧЕ В КИТАЙ) ИСЛЯМА НЯМА КАК ДА ВИРЕЕ ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ ВИДЯХТЕ КАК ОНЕЗИ НАГЛИ УЙГУРИ БЯХА СЕ НАХЪСАЛИ СРЕЩУ КИТАЙЦИТЕ И ИЗЯДОХА ШАМАРИТЕ.... А КИТАЙЦИТЕ ДОРИ НЕ БЯХА АКТИВИЗИРАЛИ АРМИЯТА СИ АМИ БЯХА ПРАТИЛИ ЕДИН СКРОМЕН ОТРЯД ДА УКРОТИ УЙГУРСКИТЕ ДИВАНЕТА

221

Анонимен

преди 11 години

До 447 само едно малко допълнение, ако наблизо няма друговерци с които да се дърлят се делят помежду си на сюнити, шиити и други разни *** и почват да се колят

220

Анонимен

преди 11 години

Стига с тия евреи!! Войната се води между мюсулманите и целия останал свят. Те воюват срещу християни, евреи, будисти и прочее. Генерално са им сбъркани представите. Религията им повелява, че правата вяра е исляма, а всичко останало е недопустимо. Аз не съм вярващ, но това не пречи да съм им враг , защото не вярвам в Алах. Добре дошли в 3тата световна война, вече започна!Поне ние си имаме огромна, добре обучена армия :), малко ни сварват неподготвени ...

219

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен НАУЧИ ГО ЧЕ ЩЕ ТИ ТРЯБВА ЗА ВАЗЕЛИН!

218

Анонимен

преди 11 години

До439 Нещо не си добре с главата

217

Анонимен

преди 11 години

Някой пише на Арабучакалски!

216

do 442

преди 11 години

Много ти благодаря! Не бях чувал тази гръцка мъдрост, направо ще си я запиша :)))

215

До 438

преди 11 години

Правилно!А старите гърци казват:Отвори си очите-да не ти ги отвори някой друг!

214

Анонимен

преди 11 години

SOKAYIM GOTUNUZE!

213

Анонимен

преди 11 години

ЕКСПЛОАТИРАНИТЕ ДЪРЖАВИ ЩЕ СТАНАТ ЕКСПЛОАТАТОРИ!АЗИЯ Е НОВИЯ ВЛАСТВАЩ КОНТИНЕНТ НА ЗЕМЯТА.ТАКА СЕ ОРИЕНТИРАЙТЕ.

212

Анонимен

преди 11 години

ЯВНО НЯМА МЯСТО ЗА ЕВРЕИТЕ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ.... ТЕ ИЗОБЩО ДАВАТ ЛИ СИ СМЕТКА ЧЕ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА ГИ ТРЕТИРАТ КАТО ***(КАКВИТО И СА!!) КЪДЕТО И ДА ИДАТ ЩЕ БЪДАТ МРАЗЕНИ И ГОНЕНИ(И ИМА ЗАЩО) ЗАЩО СИ МИСЛИТЕ ХИТЛЕР Е НАПИСАЛ В КНИГАТА СИ:ЕДИН ЧОВЕК МНОГО ЯСНО ТРЯБВА ДА ПРАВИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ЧОВЕК И ЕВРЕИН..... ПО УМНИТЕ ЩЕ РАЗБЕРАТ КАКВО Е ИМАЛ ПРЕДВИД

211

до 434

преди 11 години

Мечката обикновено подгонва този, дето я раздразнил.Евреите я раздразниха и сега искат да го прикачат на християните.Май мечките се усетиха. Да му мислят пребиваващите у нас евреи. Те да плащат. Защо ние, християните.

210

до 433

преди 11 години

Прав си братче, ама много.Ето утре пак по линия на някое еврейско НПО, в София ще преподават съшата толерантност, Да изтрием омразата, или подобно. Няма лошо, така трябва. Само дето Някой се възползва от това и се опитва да накара малцинствата да се качат на главата на мнозинството, Което е твърде недемократично. Очакванията са, малцинствата да се съобразяват с всички правила и закони, наложени от мнозинството. каквато е реалната демокрация.

209

Анонимен

преди 11 години

Е ЧЕ ТО НАРОДИТЕ КОИТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ СА БОГОИЗБРАНИ МНОГО СТАНАХА... ТЕ И КИТАЙЦИТЕ МОГАТ ДА ТРОПНАТ ПО МАСАТА И ДА КАЖАТ ЧЕ СА БОГОИЗБРАНИ(ОТ БУДА),ИНДИЙЦИТЕ ПО СЪЩАТА ПРИЧИНА..... ИСТИНАТА Е ЧЕ НИЕ ХОРАТА СМЕ НАЙ ГОЛЕМИТЕ *** ПО ПЪРВОБИТНИ ДОРИ И ОТ ЖИВОТНИТЕ... В ЖИВОТИНСКИЯ СВЯТ ИМА НЯКАКЪВ РЕСПЕКТ НО В ЧОВЕШКИЯ НЕ..... КОЛКО НАИВЕН ТРЯБВА ДА СИ ДА МИСЛИШ ЧЕ НЯМА ИЗВЪНЗЕМНИ.... ИЗВЪНЗЕМНИ ИМА И СЕ СМЕЯТ НА ЧОВЕШКАТА НИ ПРОСТОТИЯ!!!!

208

Анонимен

преди 11 години

Мечката вече играе в съседния двор!!!

207

Анонимен

преди 11 години

Радио Ерусалим до тъпите българи, спира излъчването. Лекцията, да научим тъпанарите да мислят както ние искаме, се спира.Очакваме българите да са си взели поука и от утре да почнат да бият мюсюлманите.Радиото очаква българи-доброволци да се бият в Газа, в Сирия и срещу Иран.Има един записал се вече, Никито Младеов.

206

Българин

преди 11 години

Евреите искат да запалят света с тоя филм! Как така съвсем "случайно" се появи в арабските държави,някак "услужливо" в киносалоните им и в интернет??? Истината драги читатели е че,еврейчетата искат да влязат в реката да я пресекат,но да излязат сухи от нея. Християни и мюсюлмани се бият,а евреите гледат отстрани и се кискат ехидно как гоите намаляват ,а те "богоизбраните" ги командват с лъжливи лозунги. Евреите пропагандират за толерантност в Европа,ето я толерантността докъде доведе!!!

205

Анонимен

преди 11 години

АЙДЕ ДЕЦА ЛЯГАЙТЕ СИ ВЕЧЕ ЧЕ УТРЕ ЗАПОЧВАТЕ УЧИЛИЩЕ....

204

до 423

преди 11 години

И аз това от кога ти обяснява. Отиди си в някой израелски сайт и си пишете на иврит, колко е лош Иран и всички други. Как единствено добрите са евреите. Какво търсиш тук.Абе в отдела по пропаганда значи изучавате и сайтовете в Саудитска Арабия. Ако и тези са се възмутили от вас, просто в Близкия изток не ви чака нищо добро.Но място за вас в България няма. Трябва да се махате, дошло ви е вече времето. Продавайте имотите докато е време, че после цените ще са рязко надолу.

203

до 416

преди 11 години

Хахаха стига си лъгал бе евреин, както по-долу. Исус е живял и е възпитан в арамейско семейство. Няма нищо общо с евреите. Между другото евреи са били пристигнали от Египет, като избягали роби. Местният им статус е бил нещо като ***. И пак са създавали главоболия на местните.Въобще, където и да идат по света, само злини са правели. Хората ги потърпят малко, после ги избият и изгонят.А ти еврей, какво търсиш в български сайт, махай се в Израел.