104

ОЛЕЛЕ

преди 11 години

СЪщАТА ТАЯ ЛЕЛКА дрънкаше "като няма хлаб яжте пасти" докато беше европейски комисар по безопасност на стоките....Това го казваше като "не купувайте евтини играчки на децата защото може да са опасни" Ами ако хората имаха пари дали щяха а? Това ми звучи "като няма хляб яжте пасти"

103

ПИНОКИО

преди 11 години

ПИСМО до СТАНИШЕВ , КУНЕВА ПРЕДАЙ МУ ГО:Ей , червен ПЕДЕРУНГЕЛООБРАЗЕН КЪСОПИШЛЕНИК , няма нито с Кунева нито без Кунева да вземете някога властта.. стига маневри , даже и Първанов е по добър политик от тебе.. смахнат комсомолец.. защо насъска руснаците да съдят България за 1 милиард Евро , че после да се щвиш като Спасител.. *** продажен, по жалък си и от Царя..

102

Реалист

преди 11 години

Нещата да се решават в съд в ЕС, а и май дойде време някой да се сети, че има и дела за геноцид срещу собствения му народ...

101

не син

преди 11 години

Тоя Ванко е от боклучетата ! Не може да пише,ама нареди минусите !

100

Ванко

преди 11 години

Колко много анти-коментари - и то не по случая-а ми по човекът, който раздухва проблемът...Явно доста хора ги е страх, щом са наели платени драскачи по новинарските форуми!!!

99

Пешо

преди 11 години

Пръмова, я по-кротко, кого плашиш, гарги.... ще сигнализараш Кремъл

98

Анонимен

преди 11 години

И как ще ги сигнализира? Тя е никой в Европа от много години, крайно време е да спре да се държи все едно е комисар - отдавна не е, хубаво е да си го набие в кухата кратуна. Имаме друг комисар, доста по-добър и популярен. Аз не се учудвам, че ще се опита да направи доноси пред европейците, комунистите друго не могат. Само да не стане така, че те да и се изсмеят.

97

РЕАЛИСТ

преди 11 години

КУНЕВА/ПРЪМОВА/-НАГЛОСТ,ЦИНИЗЪМ.

96

Анонимен

преди 11 години

ЩЕ ПРЕЖИВЕЕМ И ТОЗИ ЧЕРВЕН ВАМПИР И СЛЕД НЕЯ ИДВАТ ГРОБАРИТЕ ОТ ОФ=НФСБ.

95

Анонимен

преди 11 години

колко много отличия е получила и всичките извън България ,а тук само е плюем ,срам и позор за нацията ни

94

Анонимен

преди 11 години

Типичните комунистически номера на ГЕРБ. Тяхната Партия-майка БКП и бившата ДС са ги обучили добре. А днес премиерчето дори го нарекоха "другарю Борисов", той доволно се хилеше и очевидно беше съгласен :)

93

гербери-глъмари

преди 11 години

Абе, *** герберасти! То е ясно, че щом Вожда е прочел ЕДНА книга вие под него по-малко, но чак пък толкова простотия не съм очаквал /освен от милиционера цв./. Нали искаМЕ/те интеграция. СТО деца!!! пет автобуса - пет шофьора с горива и части е равно на осем класа с осем учители!?! - ЗАЩО!!! за инспектората е ясно - щом не е *** гербер да мре, но те зи по форумите?!?! Това ще рефлектира и върху вас - утре НЕХОДЕЩИЯ на училище тинейджър от село е ... готов крадец и убиец ако го "обработ" в мвр

92

Гласоподавател

преди 11 години

Там където живея са уседнали хора. От гласувалите за герб - само на снахата на този, който лепеше плакатите и беше председател в СИК й намериха работа за 350 лв. в Общината, а другите в БТ /бюрото по труда/ - последните три години затвориха врати 3 фабрики от 7 в района. В това време подкрепилите ги ромски фамилии направиха "ремонт" на общ. учи-ща. Всички са възмутени. С удоволствие чакам изборите. Българина няма да допусне нов болшевизъм, макар и от герберски тип. А към симп-те - вижте цените?!

91

xaxa

преди 11 години

A ще съобщиш ли, че вече почна да купуваш гласове?

90

до Пръмова

преди 11 години

Булка България винаги е страдала от предатели,не енужно да информираш никого.Те много добре знаят какво става тук

89

Спонги

преди 11 години

До Стига беНали социолозите ти обясниха, че телевизорът избира политиците. Колкото по-често ги показват, толкова повече гласове събират. Те си плащат да ги показват.

88

pooooo

преди 11 години

DRYGARKO PRIMOVA NIAMA LI DA ZAMALCHITE CHE NI PISNA OT VAS

87

До жоро

преди 11 години

Мълчи малко!

86

Анонимен

преди 11 години

ЩЕ ПРЕЖИВЕЕМ И ТОЗИ ЧЕРВЕН ВАМПИР И СЛЕД НЕЯ ИДВАТ ГРОБАРИТЕ ОТ ОФ=НФСБ.

85

жоро

преди 11 години

ако искате да ядете асфалт още 4 год моля гласувайте за ГЕРБ и децата да не ви учат а да вдигат заплатите точно на учителите гласувайте за тях.