163

orlinpetkov

преди 11 години

До АнонименАлилуя точно така стоят нещата - законите са за всички

162

orlinpetkov

преди 11 години

До НЕВИНЕНеваларка мъжкар :)е така обичам, с ясна позиция без криене, аман от ......

161

Анонимен

преди 11 години

ИЛИ ЗАКОНИТЕ СА РАВНИ ЗА ВСИЧКИ ИЛИ ИСКАМ ДА ПОМИЛВАТ ОСАМА БИН ЛАДЕН!!!Докато вие *** прости булгаристански не разберете че ЗАКОНИТЕ СА ЗА ВСИЧКИще ядете ГЪРБАВИЯ!!!

160

orlinpetkov

преди 11 години

До Анонимен 167Това за което ми говориш е чиста проба опит да си купиш индулгенция за да безчинстваш. Казах вече ако ти стиска и можеш и стига да не те хванат можеш всичко. Да трепеш ***, ***, наркомани и прочее, комшии дето ти пречат и кого ли не. Веднъж човек отпусне ли се намира начин да си разшири обхвата и да намери подходяща аргументация. Трепи ама бъди мъж и не си намирай извинения, а ясно кажи убивам защото така искам, не чакам пръвосъдие

159

НЕВИНЕН

преди 11 години

НЕ ЗНАМ СОМО ТОВА ФАШИСТКО *** И АГЕНТ НА ЦРУ ЗАЩО СЕ ОПИТВА ДА ПРАВИ ДИВИДЕНТИ НА ЧУЖД ГРЪБ - ВСЕ ЕДНО НИКОЯ ПАРТИЯ ДОРИ НЯМА ДА ВЗЕМЕ *** КАТО НЕГО В РЕДИЦИТЕ СИ! СМЪРТ НА КОМУНИЗМА И ФАШИЗМА/ И ДВЕТЕ СА *** ИЗОБРЕТЕНИЯ/ СВОБОДА НА НАРОДА - АКО Е ОСТАНАЛ ТАКЪВ ОЩЕ ЖИВ И АДЕКВАТЕН!?!?!?

158

Исмаил

преди 11 години

Ама едно се чудя.Защо тъкмо ВМРО и др застават в защита на човека -убиец жертва на кражба.Та нали хайдуците от ВМРО цели десетилетия обикаляли работливите селяни им крадяли храната.Палили къщите им.Имат ли морално право?

157

Анонимен

преди 11 години

"На престъпниците мястото им е пред съда. и от там където ги пратят и за колкото."напълно съм съгласе, че мястото им е в съда!Но, предсави си ситуация - събуждаш се през нощта и гледаш до леглото на твоето дете вършее силует на "дете" с маска /дано не се случва на никой това/! какво правиш тогава? Ще го хванеш под ръка и ще го "помолиш" да изчакате полиция да ви заведе в съда ли?Може да се наложи /недай си Боже/ да действаш мигновено и някой от вас да не стигне до съдебната зала...

156

НЕВИНЕН

преди 11 години

НАЛИ СЕГА ЛИЖЕМ АМЕРИКАНСКИТЕ Д....... ЗАЩО НЕ ПОЗВОЛЯТ И ТУК В ДОМАТ СИ ВИНАГИ ДА МОЖЕШ ДА ОТСТРЕЛЯШ ВСЯКО "НО ПЛИЗЧЕ"- НАЙ-ВЕЧЕ *** ДОШЛО ДА ТЕ ОБЕРЕ!?!?!? ПОДКРЕПЯМ НАПЪЛНО ОПИЦ,НО НЕСМЯТАМ,ЧЕ Е НУЖЕН РЕФЕРЕНДУМ А ПРОСТО ПОДКУПНИТЕ СЪДИИ ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА КАКТО ТРЯБВА,А НЕ ДА МИСЛЯТ ЗА ТОВА,ЧЕ АКО ГО ОПРАВДАЯТ НЯКОЙ МОЖЕ ДА СЕ СЕТИ И ТЯХ МОЖЕ ДА ГРЪМНЕ КОГАТО СЕ ОКАКАТ

155

до 163

преди 11 години

наркоман не е *** дума,наркоманията е болест,която се лекува. Вместо да почнете да агитирате за повече комуни и мед. центрове вие почнахте да ги осъждате всичките на смърт,много добре,другарите от Народния съд сега са доволни.

154

Анонимен

преди 11 години

много велика,ти четеш ли новини,не минава ден преди някой да вземе пистолета и да тръгне да гърми всеки срещнат,всякакви откачалки с пистолети в ръце,ай без.

153

Българин

преди 11 години

Убитият е НАРКОМАН, който е арестуван 92 (деветдесет и два пъти!), разхожда се на свобода с 2 условни присъди и влиза непоканен в жилището на художника."Справедливият" български съд както винаги защитава престъпниците и осъжда човека, който си е защитил имота. На всички, които защитават тая ДРУСАНА *** им пожелавам да им отидат "на гости" в къщите наркомани с по 2 условни присъди и със 100 ареста, да ги видя тогава каква песен ще запеят.

152

един от народа

преди 11 години

Подкрепям напълно Опиц.Докато в България закона не стане както в Америка,то да си говорим за Правосъдие няма никакъв смисъл.Крадеца трябва дя знае ,че няма работа там и съответно ще си плати!Затова америка е велика демокрация,понеже хората сами съдят.Да не говорим ,че съдебните заседатели,т.е народа казва виновен ли е или не подсъдимият.

151

orlinpetkov

преди 11 години

Човече, и да пикаеш, и да не пикаеш на "гроба" ми, макар да забравяш, че за там ред няма, ще си останеш пълен ***! И това не е само мое мнение, а на мнозинството от форума!хайде със здраве и лека нощ!

150

до 158

преди 11 години

ти,ако мислиш,че това бедно наркоманче има нещо общо с мафията... той отишъл да вземе някоя икона и да я продаде за поредната доза,ама свършил в чувала

149

orlinpetkov

преди 11 години

До 154И ако можеш да четеш щеше да схванеш че не защитавам отявлени рецидивисти, а искам да има съд за тях. Прегледай внимателно нещата Анонимко. После прави опити да се заяждаш. Поне ще стане забавно хаха. Че убиеца с иконите много внимание събра без да го заслужава.

148

Анонимен

преди 11 години

"гръмнал първия за когото решил че е престъпник"А пък въпросният индивид съвсем "случайно" се оказал доста нагъл престъпник, нали!Нещата не са толкова прости, колкото се опитваш да ги опростиш, а се изисква сериозна дискусия за нуждата от самозащита от такива индивиди! Има много такива случаи, вкл. и старци да застрелват с ловни оръжия проникнали им в СПАЛНИТЕ крадци и отново да са осъдени!Не се прави на адвокат на мафията!

147

orlinpetkov

преди 11 години

До до 154:))))))) тия за твоята "честност" ги разправяй на баба си, като изпаднеш в нужда и си теглиш куршума и си утрепеш децата защото си върха на честността. Ти общавам лично да ти се изпикая на гроба убиецо честен на своите деца. Алелуя. Не защитавам престъпници. На престъпниците мястото им е пред съда. и от там където ги пратят и за колкото.

146

orlinpetkov

преди 11 години

Ако почне тълпата да диктува кой да живее и кой да умре а не правосъдието тогава всички масови убийци ще станат национални герой само защото могат да реват сърцераздирателно по телевизията. Това вече сме го виждали половината ни политици го правят успешно. Насаждат ни емоционални ситуации за да вземем нужното им решение, а после ние ревем, че нещо не нямало справедливост и правосъдие.

145

orlinpetkov

преди 11 години

До 149Точно така стоят нещатагръмнал първия за когото решил че е престъпник, щото се правил на шериф, Баси *** колко време му отделих *** на един ***, сега ми рисува икони и реве. Андерш Брейвик поне имаше достойнството да стане и да каже аз съзнателно извърших това престъпление за да привлека внимание към опасен проблем който не намира решение. Ако и тоя беше казал така лично ще му нося цигари и печени пилета в затвора и ще го тупам по рамото.

144

до 144

преди 11 години

"Дайте да се разберем да си престъпник е съзнателно решение, което дори аз бих взел в случай на нужда."Е, стана ясно защо така яростно защитаваш отявлени рецидивисти! При мен каквото и да става, няма да стана престъпник, но ти явно си потенциален такъв... "при нужда"!