131

Анонимен

преди 11 години

Разделяй и владей. Мюсюлмани срещу християни, бедни срещу богати, либерасти срещу демокрасти, у нас - *** срещу бесепендели. Единствените, които печелят от такова противопоставяне, са управляващият елит - 1% от световното население. Дали не са знаели какъв ефект ще произведе този филм? Едва ли! Съвсем умишлено е пуснат - за да провокира сблъсъци и да даде повод за нови военни действия. Без война, САЩ ще фалират - така е устроена икономиката им просто. Такава е системата.

130

до 171

преди 11 години

Вече сме във фаза безсилие пред Истината. Тогава започват обидите. На територията на България нямаше руски войски и бази. Виждам, е си си научил урока. Тези дни ти беше неизвестно това. Другата част от коментара е плоска и безмислена пропаганда, която няма смисъл да я четем.

129

притеснен

преди 11 години

Тука има Евреин и Антиционист.А други защо се маскират,та объркват такива като мен?

128

Анонимен

преди 11 години

170 *** пак не си разбрал , никога религията не служила за възпламеняване на страх както казваш , друг въпрос е радикалния ислям извършващ тероризъм , апропо не разбра ли че има записи на терористите

127

муспи

преди 11 години

Как се воюва с тези за които всичко е парите? Презират се, не им се възхищаваме на богатството. То макар и да е ограбен човешки труд, се превръща в нищо ако не му завиждаме, не му се прекланяме. Евреина може и да умре от глад ако не може да парадира как яко яде.

126

Анонимен

преди 11 години

до 169 пълен *** виждаш ли ка се издаде червения СПИН , винаги избива така да знаеш . Тази база/и не е окупационна войска , окупационни воиски бяха Съветските воиски в в страните оъ бившия соц.лагер , тяхната численост и вида им предполагаха това , а и на няколко пъти ги използваха в Берлин , Будашеща , Прага , Варшава , ние сами си пазехме социализма с такива като теб. Уважавай труда на другите за да те уважават и теб , когато гледаш някой филм си направи труда да видиш колко хора са го създ

125

до 166

преди 11 години

Като ти чете писанията, видно е че смотльо е баща ти. Съдейки по продукта. Да не отваряме темата за мотивацията, какво е то, как се прави и видове. Че малко доста ще ти дойде. А и мястото е малко., Парата, моркова и тоягата, някой не може да надскочи себе си. А ям храна, която си купувам с пари, които си изкарвам.А 6 флот не ме пазят, а си пазят американските интереси. Ние в момента сме държава, в която са разположени окупационни американски войски. Или сме окупирана държава.

124

притеснен

преди 11 години

Бойко между *** и наковалнята.Дупе да му е яко!

123

Анонимен

преди 11 години

до 165 да ама в момента те те пазят защото са преден пост и Седми американски флот и той , ако ги няма България става преден пост , ако за това не може да ти уври главата значи си неспасяем случай.

122

Анонимен

преди 11 години

до 163 ей смо*льото , а ти какво правиш в смотания си жалък живот не ходиш ли на работа за да изкарваш пари а или работата ти е хоби , ти си над нея ,а какво ядеш.

121

161

преди 11 години

Аз ще застана зад Българите. След това ще застана зад Истината. И с който се срещнем там, добре.

120

муспи

преди 11 години

Месия, айм сори, но дявол не може да бъде месия. Може да се представя на глупаците за месия. Сега ще ти докажа че не си човек, а нещо нисшо: Можеш ли да се сетиш че еврейския бог и мюсулманския са едно и също, че и раят им е един - световно господство. Християнският Бог не воюва за света защото всичко е негово, не оставя наследство защото всички които вярват в Него имат всичко негово, което и не се мести. А осквернения свят от нисшите раси е обещал да унищожи с тези раси.

119

до 160 от 154

преди 11 години

"паааааааааааааааааааааааааара "Ето, дойдохме си на думата. Е това вече е мъжка еврейска приказка. Чиста и натурална.Мотивацията на живота - парата. Ако има още съмняващи се, кой ни пише и кой се опитва да ни промива мозъците :))

118

Анонимен

преди 11 години

До 161 а ти зад кого би застанал , много интерсно , по близки ли са ти арабите от евреите , а може би турците нали са ни съседи , комшу.

117

до 154

преди 11 години

Приятел, мусли-то е еврейския пропагандатор :)). Не се връзвай. В момента иска да създаде интрига Българи срещу мюсюлмани.Да започне да се джафкаме едни други и да се изпокараме. Искат да засилят тези процеси и в България. За да застанем твърдо зад Израел. Пак тази еврейска пропаганда.Дори подозирам, че 154 и 158 са един и същ. Понеже никой не подхваща противопоставянето :))

116

Анонимен

преди 11 години

до 156 знам бе на мен ли ги приказваш , но в това няма абсолютно никаква друга цел освен паааааааааааааааааааааааааара , в което няма нищо лошо защото както казваше Геко в Уолстрийт америка е плод на алчността , алчността за пари за работа за знания за успехи за новости , така се създава и прогреса , ти си стой в блатото на безметежните си мисли.

115

Месия

преди 11 години

Я да не ми се смеете на дядо Мохамед! На нас, Давидовци, властта си ни е обещана, Бог ни се е клел, ние на Него и това си е! Все по-близо и все по-бързо! Лист отбрулен...

114

муспи

преди 11 години

Другарю 149, - ти безспорно си някой пубертетен другар, но аз пиша не за тебе. Разправяй другарю, че евреите и арабите са бяла раса! Полезно е за нас бялите!

113

притеснен

преди 11 години

Разбирам,че Бойко е между Еврейското лоби и Путин,така ли?

112

оу 152

преди 11 години

Тесен е светът на мравката.Ти дори не успяваш до прочетеш няколко написани понятия!!! Ако имаше малко мозък в главицата, щеше да се разровиш и да се ужасиш леко, какво се е случвало и случва.Леко не схавана или не искаш да схванем ние. Простичко, американската киноиндустрия е създадена с еврейски капитали. Проверява се. Използва се за манипулиране. Проверява се.Другото са захаросаното бла бла за Американската мечта и пак бла бла. Не нам тия :))