29

дo 25

преди 11 години

всъщност, хората като плюят в нета, се разтоварват от стреса, предизвикан от всекидневния гърч за оцеляване, за да имат сили да запазят общоприетите норми на поведени в обществото. японците например, като находчиви хора, за тая цел бухат с боксови ръкавици *** на шефа в почивките. и между другото, ти също наричаш хората "ужасни" :D

28

ботокс

преди 11 години

По - ще и отива да тренира фолкаджийките, тогава може би ще създаде така обещаваните невиждани съчетания,без специален подбор поне ще са с едни гърди напред.

27

веленски

преди 11 години

Наресвам Илиана и като спортист и като порно артист,второто го владее первектно,пробвал съм я,просто Наско не си гледа добре работата.

26

Фабрикант

преди 11 години

Ще те взема във фабриката да правиш биберони.

25

Анонимен

преди 11 години

Благодаря ти за всеотдайния труд Илиана. Желая ти успехи в бъдещите начинания.

24

Николов

преди 11 години

Ама ква оствка,трябваше да я изритат.Цяло поколение опропасти с чалгаджийския си грим.

23

Днеско

преди 11 години

Кифла с претенции! Хем некадърна, хем се натиска шеф да става!!! Айде чупка, джофро Раева!Без теб момичетата ще се представят много по добре. Аман от *** комплексирани лелки!

22

Наско С. до 26

преди 11 години

Ти глей да не ти разпилея топките аз

21

Анонимен

преди 11 години

коментиращите - Ужасни сте ! Спрете да плюете по всичко и всички !

20

19-ти,

преди 11 години

Ти като си толкова красив и без грим даже, какво си направил за България?Дремеш през работно време и плюеш по хора, които казаха на света, че има страна България? Нешка е най-добрата, има приемственост, всички имат признание.Човек трябва първо да се погледне в огледалото, да изисква от себе си , ако остане доволен, нека критикува другите.Съдник -не.Претенциите, са основателни, чух я в предаване по телевизията, когато журналистите млъкнаха, защото нямаше аргументи в сценария.

19

7

преди 11 години

Раева оплюва Нешка,ама не може да й се качи на малкото пръстче.И след като загуби катотреньор ще вземе да отиде най-нахално в ръководството на федерацията.Това може да стане само в България.

18

-

преди 11 години

Пръц! Пръц! Пръ-ъ-ъ-ъц! Ох, извинете!

17

-----

преди 11 години

Илиянке, едно е да искаш, друго е да можеш! И ти го доказа, поне да беше малко благодарна на Робева....

16

Анонимен

преди 11 години

Така е, Нешка нямаше грешка. Ако не беше Нешка нямаше да сме чували за Илияна, но тя се отнесе меко казано неблагодарно.

15

Анонимен

преди 11 години

Тая , ако ми се покаже сутрин без грим ,сигур един месец ще сънувам дяволи и талъсъми ! Ем грозновата,ем с претенции !

14

Анонимен

преди 11 години

Харесвам Илиана като спортист, треньор, личност и я уважавам за всичко, което раздаде от живота си за нас! Познавам я от екрана.Тя е едно доказателство за това какво прави спортът за човека, особено, когато това е съчетано с качествата на една духовна личност.Допада ми борбеността й и и способността да защитава мнението си.Интелигентна и зряла е.Подобен човек, който има принципи, може да бъде полезен на всеки ръководен пост.Пожелавам й принос и за бъдеще и удовлетворение от това, което прав

13

Иво

преди 11 години

Красива жена!

12

ьнонимен

преди 11 години

еееееееееееех, Нешка нямаше грешка.....

11

----

преди 11 години

Най после разбра че не е лъжица за твоята уста

10

Мария

преди 11 години

до1, хайде, като слагаш такива 'мощни' епитети, да се запознаеш малко с прогнилите ни федерации, където такива злоупотреби стават, че ти е бедна фантазията. Затова всеки си преценява. За обикновения фен, който се радва, като отборът бие, и плюе отбора, като падне, може да изглежда предателсвто, но за хората, които са от вътре им е ясно, че не само Казийски, а целият отбор трябваше да се откаже.да играе Данчо инженерът, който понятие няма от волейбол, и знанията ги е натрупал в кревата с Любка.