270

дядо

преди 11 години

те колко други нямат основани но в момента смучат милиардида се огледа подлогарчето

269

bobo

преди 11 години

po - dobre e da se spazariat neshto sus suvetskite pederasti, za da ni ostaviat namira, i da tursiat alternativi s India, Pakistan - strani koito imat budeshte, a ne s tezi piandurnizi. Tova e istinata, dano da ne sa tolkova korumpirani i taka da postupiat nashite upravnizi. Koito ne pie zlo ne misli.

268

Анонимен

преди 11 години

Валентин Николов от ГЕРБ,в момента шеф на АЕЦ Козлодуй, е бил счетоводител в детска градина!!!!!!!!!!!! Няма такъв майтап и такава арогантна простотия!!

267

анонимен

преди 11 години

А Премиерът Слънце,какво казва по въпроса,или ще стои мирно пред В Путин и В Златев

266

radioprestilka

преди 11 години

Господата и дамите от ГЕРБ са свикнали винаги другите да са им виновни до трето коляно от рода! Да но този път с АЕЦ Белене наистина сами си вкараха автогол, Премиера е футболист, знае че и те се броят като резултат! Политическите автоголове по принцип са най-болезнени, е те ще си понесат болката, но българският гражданин от има няма Нова година, ще започне да плаща по-скъпа електроенергия! Тези които са на парно спокойно и на тях няма да им се размине!

265

основание

преди 11 години

Няма основание- нито правно, нито морално, нито каквото и да е човек без висше образование да е Министър! пък камо ли на икономиката,енергетиката и туризма

264

До ГЕРБ

преди 11 години

Сменете му памперса - този се напълни.

263

Анонимен

преди 11 години

Да и Президента си служи с едни фрази , все едно не живее в България , няма ли поне жена да му каже, че народа изнемогва от вдигането на цените . Но Президента и носи достатъчно пари. , за да мисли за народа . и се получава " сития на гладен (и това че не е в състояние да си плаща сметките ) НЕ ВЯРВА.

262

Чико

преди 11 години

Екстра ще ни излезе тази ***, дето ни я спретна Боцко! И солта изядохме, и боя ще изядеме, и кинтите ще си изцакаме накрая! Поне да имаше централа, дето след година-две да почне да носи по некой лев и да храни 2-3 хил. човека! И допълнително ще пълниме гушата на Уестингхаус да проучват уж за седми реактор в Козлодуй, тепърва пак ще цакаме за проектиране, лицензиране, площадка... Накрая ни централа, ни ток, ни кинти... Е, Бориславова и оня гном Прокопиев ще продават по левче за КВч на кой има

261

Анонимен

преди 11 години

Няма значение,какво си искат руснаците,важно е , че им се полага по Закон ! Дали ще го получат или не, е друг въпрос ,но ще ни покажат ,къде ни е мястото-на *** , в задния двор или в *** ! Дано тогава си направим извода , какви ни управляват,какви са ни управлявали и какви трябва да бъдат следващите !

260

до 282

преди 11 години

Какво е ,само мир да има!

259

radioprestilka

преди 11 години

Господин Министър Добрев не са ви виновни БСП, знаете го сами с този обвързващ договор който подписахте, защото консултанта Веселин Златев собственик на ЛукОйл България, е бил съветник на руската страна и трябвало да си вземе комисионата! А с кого играе белот Веселин Златев?

258

Запознат

преди 11 години

От кухнята на властта. Спете спокойно- България няма да плаща неустойки, защото Белене ще се строи и решението за това ще обяви не някой друг а ББ. Това ще му бъде основният коз преди изборите, защото много му се иска още един мандат.

257

Не една а две

преди 11 години

атомни електроцентрали ни трябват.Повече от 90% от българите се топлят с дърва. След 10 години, когато горите бъдат изсечени, с какво ще се топлим? Летата стават все по-знойни и горещи - трябват ни климатици. Ето ти едната централа само за битови нужди. Един ден, като се махнат тиквите от власт и страната се стабилизира пак ще започнем да произвеждаме - ето ти и втората централа.

256

Анонимен

преди 11 години

Дам България отива към фалит.1.дългът на Велчев-20152.дългът на Дянков-20173.Дълът за Белене-?4.Икономика в рецесияако не това ,то следващото правителство ще гръмне

255

Версия ОК

преди 11 години

Някой беше написал по-долу, че руснаците просто си искат комисионните платени на Р.Овч. и "компанията" за обещано, пък неслучило се. Май е прав.

254

Юрист

преди 11 години

Международният арбитраж винаги се влияе от интересите на големите (в нета ще намерите достатъчно материали по темата). Дори да сме прави, за съжаление сме малки. Извън всякакъв политически уклон България ще загуби това дело без значение кое правителство или коя престижна адвокаска фирма ще защитава тезата ни.

253

Красьо Белия

преди 11 години

Мухахаха... я го вижте нашио убавец кви ги е редил лани:ютюб.ком/watch?v=QSE2grkfYOk&feature=youtu.be

252

Анонимен

преди 11 години

Защо ми се струва, че ДПС ще излязат прави за предсрочни избор. Ама ще бъдат предшествани от камъне и дърве.

251

Анонимен

преди 11 години

До БАНИЧАР ДИРЕКТОР 255Обилно поливам с прясната си топла урина един 10 дневен мухлясал кравай и ти го хвърлям в копанката. Яж *** яж комунисте:D :D