80

Анонимен

преди 11 години

Ясно си е написано - докато Сърбия не признае Косово въпросът никога няма да е окончателно решен. Едва 90 държави са признали това квазидържавно образование за независимо, ама в него е бъкано с чужди войници и се намира най-голямата военна база на американците извън САЩ.

79

Чичко Сам

преди 11 години

Когато демократични страни като САЩ, Израел и Великобритания избиват мирно население, това не е зло - това е за доброто на демокрацията. Даже самите мирни граждани трябва да се самоубият в името на демокрацията, защото ако не го направят, значи са терористи!

78

Tina

преди 11 години

До Антитурчин:Не се връзвай на глупости. Българите те разбират много добре за какво говориш.

77

Анонимен

преди 11 години

Сега остава индианците да се отделят в отделна държава на територията на САЩ и демокрацията ще възтържествува и в САЩ.

76

Анонимен

преди 11 години

Не трябва да си турчин, за да кажеш истината за миналото, а не да повтаряш идиотизми, от сорта че турците загинали там били незнам какви си!

75

Милошевич

преди 11 години

Американците избиха повече цивилни след намесата им в конфликта, за да разпокъсат Сърбия. Кой ще им потърси отговорност за престъпленията?

74

Анонимен

преди 11 години

До Антитурчин 94Опаааа,"антитурчина" усети здрав форумен отпор и почна да си изпуска нервите:)))Почна с обидите и вулгарностите...

73

Анонимен

преди 11 години

оставете турците настрана но прекрояването на граници не е желателно особено пък за Балканите. Основен виновник е дивия сръбски национализъм според мен.

72

Анонимен

преди 11 години

Русия са изклали 200 милиона местно население в Сибир и Средна Азия, засрамете се!

71

Милошевич

преди 11 години

Кога ще изправят и Джордж Буш пред трибунала в Хага за престъпления срещу човечеството? Цивилните жертви в Ирак наброяват близо милион души - в това число жени и деца. Кой ги уби?

70

Анонимен

преди 11 години

Това просто е лъжа антитурчин. Мюсюлманите от България са били български войници, а турския корпус се включва ИМЕННО в боевете за Добрич, турски части влизат и в Букурещ, ведно с останалите съюзници от Централните сили, а Добруджа не става българска а под ГЕРМАНСКО управление. Итината е една и от лъжите само се губи.

69

Анонимен

преди 11 години

САЩ са изклали 100 милиона местно индианско население и никой не им е потърсил отговорност. Нека не се правят на много загрижени за хората, защото знаем кои са им основните грижи и приоритети - петрол, злато, газ, наркотици, евтина земя и евентуално евтина работна ръка.

68

Tina

преди 11 години

Това не трябваше да се случва. Изглежда "ислямската дъга" е нещо съвсем реално.Антитурчин е прав. Загиналите войници с турски имена са били най-вероятно останалите да живеят в България турци като нейни граждани или помаци. Не бъркайте Ататюрк с Ердоган. Единият е обичал България, другият следва антибългарска пропаганда. Намесата на Турция в България е ужасяваща. А нашите "управници" се правят на разсеяни.

67

Анонимен

преди 11 години

По същата логика (липсата на гробове) комунистите отричат и до сега броя на убитите без присъда българи след 9.9. 44 г.

66

до антитурчин

преди 11 години

Дали ще повярваш няма голямо значение, защото нещата които казвам са ИСТИНА и нищо не може да се промени. Какво ще постигнеш като мразиш турците? Най-много да постигнеш същото като сърбите - кръв, омраза и така до безкрай. Каквото постигнаха и израелци и палестинци - един народ, разделен на две - кръв и омраза, омраза и кръв во веки веков. Защо? Кому е нужно? Толкова много омраза...

65

до антитурчин

преди 11 години

Това, че няма гробища на турски военни се дължи на 45 годишна дружба с братския ни СССР и враждата с империализъма и турция.Това, че турски войници воюват рамо до рамо с български войници е исторически факт който потвърждава дори Божидар Димитров.

64

Анонимен

преди 11 години

Отричаш участието на турския корпус в боевете през 1916 г. ли антитурчин?

63

до 76

преди 11 години

Не бъркай национализъм и патриотизъм,които са благородни качества-да обичаш и се гордееш със страната с тролщината на"антитурчин".

62

до антитурчин

преди 11 години

Турците са нашите най-добри съседи и това е факт. Това не означава че трябва да забравим миналото, но и не означава че трябва да живеем в него нали така?

61

Европуси

преди 11 години

Мечката,за сега,играе в двора на комшията!