13

Анонимен

преди 12 години

Тоя няма ли да го блъсне ТИР най-сетне?

12

Анонимен

преди 12 години

Ай стюга уе,тва не мое да е верно

11

уса

преди 12 години

Така е,големи сме балъци и калитковци,все си траеме и си плащаме високите цени ,за разлика от управляващите, които хич не ги интересува как живее народа.По важно е те да взимат големите кинти,пък другите-кучета ги яли.Но господа властимащи не забравяйте ,че никой не е отнесъл и стотинка със себе си ,на другия свят.Така ,че и вие сте простосмъртни и бедни душички и по нищо не превъзхождате всички хора-запомнете го.

10

Анонимен

преди 12 години

Нашия"губернатор"пак се из/каза/ака по наш адрес!Като ти е толкова мъчно,че плащаме 4 пъти по висока цена и тъй като владеете почти целия арабски петрол,защо "милата"ви Америка не задели поне 5% от доставките за България!Ама вашата помощ е само думи,думи,думи!Нещо реално досега не сме видели!Но ползвате нашите полигони почти безплатно и ни осигурявате "защита" от виртуални нападения!Смях,смях,смях!

9

му-ха-ха

преди 12 години

Най-накрая да го каже и Уорлик! Колкото до надеждите му - има да чака!

8

Анонимен

преди 12 години

*** са бъдещето на България според Американския посланик Уорлик ?!

7

Защо лъже ?

преди 12 години

Цена на тока - десетократно по-висока !Американския фотоволтаичен парк в Караджалово, е една от най-големите соларни инсталации в Европа. 60-мегаватовата соларна електроцентрала е разположена в община Първомай.Пиковата му мощност е 60.4 мегавата, разположен е на площ от 100 хектара, което е колкото 100 футболни игрища, и има повече от 214 000 соларни модула.

6

ПРАВ Е УОРЛИК

преди 12 години

ТАКА Е, ПРАВ Е УОРЛИК, ЕДИН ПЪТ ДА Е ПРАВ, НАИСТИНА БЪЛГАРИТЕ ПЛАЩАТ ВИСОКА ЦЕНА ЗА ТОКА, И НЕ САМО ЗА ТОКА, ЗА ВОДАТА СЪЩО, СОЦИАЛНА ЦЕНА СЪЩО, ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ И ВСИЧКИ ЖИВЕЕЩИ В ТАЗИ СТРАНА ПЛАЩАТ ТОКА ВОДАТА И ВИСОКАКАТА СОЦИАЛНА ЦЕНА НА РОМСКОТО МАЛЦИНСТВО, ПЛАЩАТ СИ ГЕНОЦИДА, ЗА ДА ИМАТ /НЕ/УДОВОЛСТВИЕТО ДА БЪДАТ РОБИ НА РОМИ /***/, КОИТО МЕЖДУ ВПРОЧЕМ СА ЛЮБИМЦИ НА УОРЛИК

5

Анонимен

преди 12 години

добре, че си ти да ни го кажеш, ние не го знаехме

4

Цапла

преди 12 години

Чух, че Уорлик скоро отлитал, но не очаквах толкова буквално, като на снимката. Вятърът променя времето, но не винаги към добро.

3

Алов

преди 12 години

Нали *** американско-еврейска ни карате да интегрираме *** ,на които ние плащаме тока. Не можа да забиеш Шеврон тука и сега се пробва да предава други простотии. Този е за бесилката.

2

Анонимен

преди 12 години

Уорлик, а защо в САЩ е 10 пъти по-висока цената на газа от във Венецуела, Туркменистан, Иран и т.н.???При вас кой краде тия парички, че вдига толкова цената??? ;)

1

Анонимен

преди 12 години

***,Марш оттук!!!!!