86

Мишо

преди 11 години

Ябълката се радва на все по-големи продажби по собствени данни....а дали е така, кой ще ни каже. ;-) :-) Голяма част от парите са /евентуално/ в сметки извън УСА и никой не ги е виждал освен на хартия, нито са им плащани данъци. :-) Ябълката обича да създава легенди. :-)

85

Анонимен

преди 11 години

Като посочиш източник, противоречащ на моя ще можеш да правиш подобни изказвания;). А все по-загниващата ябълка се радва на все по-големи продажби ;))) Ще е забавно да гледам как iPhone 5 удря по продажби Галаксито само през първата си седмица :)))

84

Анонимен

преди 11 години

То феновете на все по загниващата ябълка като почнаха да ползват Уикито за сериозен източник на информация е ясно, колко са в час :).

83

Анонимен

преди 11 години

The Apple A5 and A5X are systems-on-a-chip (SoCs) designed by Apple Inc. and manufactured by Samsung to replace the Apple A4.Source: Wikipedia-------------------------Та какво казваше???

82

mindo

преди 11 години

Още нещо, процесора А5 е с ядро ARM Cortex-A9 MPCore, което не е проектирано от епъл и с геафичен процесор PowerVR SGX543MP2 , който също не е проектирън от епъл. Та кой казваш е разработил процесора? Това, че жена ми влиза в магазина за кухни и казва "Искам това шкафче с този плот и тази мивка" не оначава, че тя е проектирала и произвела плота, мивката, шкавчето, съединителните елементи, лепила, силикони и т.н. Инае продавача така и каза :)

81

mindo

преди 11 години

Наистина, прав си, няма значение кой ги произвежда... А аз какъв съм ***, все си въобразявам че има... Освен това, дизайна, мисля, е само една доста малка част от един продукт като смартфон или компютър. Виж, безжичната комуникация е друго нещо, а там епъл доста са крали :)

80

Анонимен

преди 11 години

Кой произвежда процесори и дисплеи при Епъл е без значение, защото те са разработени от Епъл. Физическият изпълнител може да е всеки с капацитет за проиводство. А Андроид като разработка не знам копие ли е на iOS, но като интерфейс поне при популярните с второразрядното си производствено качество Самсунг, със сигурност да.

79

mindo

преди 11 години

Разбира се, че макос е уникс, както андроид е линукс, както някои линукси са уникс. От там как може андроида да е копиран от епъл(както твърдят много от феновете) когато са две толкова различни неща? Не ми каза как стават облачните изчисления при епъл. Между другото, гогле са лидер в тази област за момента.

78

mindo

преди 11 години

Добре де, поне отговори на първия въпрос - кой произвежда процесорите за айфон 4 и 4S, съответно Apple A4 и Apple A5. На другите недей, явно ти идва твърде много за да осъзнаеш какво казвам. Не съм експерт, просто не съм абсолютен лаик, като доста от коментиращите.

77

Анонимен

преди 11 години

А според теб Mindo OSX какво е? Не е ли UNIX в основата си???

76

Анонимен

преди 11 години

А ти не се вживявай като експерт, какъвто не си.

75

mindo

преди 11 години

В повечето университети, които бълват иновации се използва Unix и Linux. Тук таме уиндос. Коя операционна система за суперкомпютри използва епъл? Как е организирана системата за облачни изчисления при Епъл? Писна ми от дрогирани лаици. Слушайте си гурутата и не правете сериозни изказвания.

74

mindo

преди 11 години

Извинете за въпроса, но кой произвеждаше процесора на 4S, че забравих?

73

.

преди 11 години

Истината е, че цените на продуктите на тази компания са високи за нашите стандарти. За САЩ са дори ниски. Всеки нов айфон струва 200$. А потребителите имат възможността да си върнат старите телефони и да получат отстъпка от цената. Това, че в Европа един телефон на епъл струва 5-600 евро си е наш проблем :)

72

.

преди 11 години

Относно това, че за епъл продуктите всичко е платено съм напълно съгласен. Има, обаче едно НО... предполагам всички знаят, че има лесен начин за заобикаляне на тези плащания. Същата опция я има и за умните телефони, използващи андроид. Който каквото иска това да употребява. Само искам да вмъкна като пример - в повечето университети, които "бълват" иновации и правят сложни изчисления се използват Макове. Друг е въпросът, че те са неоправдано по-скъпи, в повечето случаи почти 2 пъти.

71

Jowel

преди 11 години

Всъщност цената им изобщо не е толкова висока. Ако се замислиш върховите модели на останалите производители дори са по-скъпи. Стийв Джобс отговори на упрек за цената на продуктите така: "Ние произвеждаме само премиум продукти, при нас няма нисък клас, всичко е топ енд, от тук е и цената на продуктите ни". Епъл са уникални като култура, дизайн и подход към създаването на всичките им неща. Всичко друго е несериозно да се говори, харесва ли му на някой или не.

70

Ракия и ШопскаСалата

преди 11 години

oxd я се скрий бре ***. Стига си тролил.

69

oxd

преди 11 години

Хаха то тях ако не ги очаква нещо хубаво незнам кой го очаква:).Ако не си чул са най скъпата компания в света.Според теб възможно ли е ако продуктите им(който вие селяните сигурно не сте виждали но само плюете)да не са добри.Мога да ти кажа че не само iphone е най-добрия телефон,ipod e no1 player,ipad-no1 таблет,компютрите им всички са зверски.Единствен минус е цената,но всичко хубаво си има цена.

68

do 76

преди 11 години

Ако всички собственици на все по загниващата ябълка са толкова неграмотни като теб, нищо хубаво не очаква компанията, ако ще да съди и господ за патентни права над въздуха.

67

JONI

преди 11 години

Много ясно,че сте ги садят ,та те samsung копират всичко.Вижте моделите им преди ифон и тогава говорете.Само знаете да плуете *** ,като нямате пари за наи-доброто и го оплювате!Apple имат 43423423 пати повече опит с такива устроиства ,правят софтуер и компютри от мн години,просто няма как близките години samsung да ги настигнат с умрелия им android-които също е копие на iOS.Вие какво си мислите като има по голям дисплеи и значи е по-добър хахахахаха.