18

Р.Г.

преди 11 години

А тоя Р.Г. така си ги е увъртял и послъгал в повествованието, чеее чак ще падна от смях. Типични лъжи и глупости, и измисленици, и дрънканици на чужденец в родно РПУ. Правят се на светци, хаха, изхвърлил портфейла, без да вземе парите от него; чуждите разходи по пътуването били преведени по обща сметка. Алабалавщини. Само е вярно, че го е заколил, другото е бълвоч.

17

Гошо Тъпото

преди 11 години

До Чужденец: Оплюването по българските сайтове на България,в основната си...част е дело на определени чужди централи,които искат да наложат линията на...негативизъм в общественото ни пространство.Те си гонят техните глобални държавни...интереси.Лесно се...познават по нервноста с която ръсят...омразата си.Не се подвеждайте по тях,отсейте ги и потърсете истинските български...коментари.

16

БАЙ МИТЮ

преди 11 години

Първо явно му е теглил един **** и после му е загрял врата с ножа......швабска му работа. А сега ония *** дето плюха ли плюха по род и родина, да се извинят тука във форума.....4уждопоклоници!

15

Публиката

преди 11 години

Авантюристи неедни.

14

Haho

преди 11 години

До ЧужденецНедей да лепиш етикет на цяла една нация , убийства по ревност се извършват в целия свят от от Вашингтон до Тамбукту. Хората буквално ослепяват от ревност. Спомни си каква е причината Отело да удуши Дездемона. Ревноста е нещо с което тябва да се бориш вътре в себе си. Усетиш ли че човека до тебе ти бяга, просто му разпиши пътната карта колкото и да боли това..

13

Анонимен

преди 11 години

GERMANEZ ILI S GERMANSKA NAZIONALNOST ZASHOTO KATO SI IDVAH S AVTOBUSA IMASHE VATRE EDNA RUSKA GERMANKA S DVETE SI DEZA I NEGARKI DVE S DEZATA SI JAVNO IDVAHA NA VAKANZIA NA MORETO

12

Анонимен

преди 11 години

Народа полудя в цял свят.

11

л

преди 11 години

тея па заради няква жена...разбирам да беше за кола или къща

10

Анонимен

преди 11 години

Къде са философите и многолайковците от вчера.Материал умирисан в собствената си бълвоч.

9

Чужденец

преди 11 години

Германците само привидно са сдържани и възпитани. В действителност са много неуравновесени и извратени. Лошото е, че българите, отново се изложихте, като оплюхте себе си и родината си, вмест да си гоните интереса. От чуждопоклоничество, никой не е прокопсал.

8

Анонимен

преди 11 години

Герб са виновни!

7

Haho

преди 11 години

Гадна История. Виждал съм хора който са изпадали в жалко положение заради ревност и не са били алкохолици. Хората буквално полудяват от ревност. Лично на мен поне няколко пъти са ми звъняли бивши гаджета на настоящото ми поредно гадже и е доста неприятно. Като нищо някой ревнив лос може да ти сецне гръцмуля, ей така. Опичайте си акъла ,хора, и не ревнувайте, от ревност става само по лошо.

6

Анонимен

преди 11 години

Даа потвържадват правилото че алкохола на прощава

5

Анонимен

преди 11 години

И кой го разказва това? Изобщо не става ясно дали това са самопризнания или предположения на следствието. Всичко изглежда много просто и ясно, за да е истина.

4

Анонимен

преди 11 години

А така! А вчера какво плюене по България беше, не е истина просто! Че България не е раят на земята, не е, но това не е причина да очерняме собствената си родина. За добро или за зло тук сме се родили и вместо да плюем е по-добре да помислим как да направим България едно по-добро място за живеене.

3

Гошо Тъпото

преди 11 години

Браво на нашите криминолози,свършили са перфектна работа.

2

Че Пу Ха

преди 11 години

Е, прав ли бех? Мерси!

1

Разбрахте ли?

преди 11 години

То беше ясно, че е нещо Made in Germany, ама псевдо българите веднага ревнаха срещу братята и Родината си. Срам сте за майките си !А тези двамата най-вероятно освен алкохолици са и хомобандити, които страстно са се уважавали в кабинката :)