129

Подходящ за лица 1+

преди 11 години

Ами да пояснят на децата, че вълка всъщност пуши електронни цигари в опит да откаже истинските и понеже това му действа изнервящо се държи грубиянски. През цялото време гони заека, защото дългоушкото всъщност е кредитен милионер и подлежи на наказателна отговорност, а вълка е градския прокурор на Москва.Мечока, хипопотама и носорога са корумпирани чиновници, които възпрепятстват справедливото възмездие за заека - съдебен процес!

128

д.Данчо

преди 11 години

Нашите *** каква ли не помия предлагат в детските минути!!!Всичките мулт филми са си "Инструтаж по первезна демокрация" за пишлигарците!От Мики Маус та до Японските,с визия на извън земни!А тези за "Кик бокса"?Бяха ги спрели,но отново се мотаят по каналите!

127

Лека Нощ, Деца!

преди 11 години

Излиза, че комунизма е бил по либерален от "модерната демокрация"...какъв парадокс !

126

Анонимен

преди 11 години

Този филм трябва да се забрани и тук. Не чак толкова заради посочените горе глупости, колкото заради това, че Вълкът и Заекът са гейове! Замислете се над това. Вълкът му подарява цветя. Той уж иска да го изяде, т.е. на*бе! Замислете се!

125

алоооооооооо

преди 11 години

хахахаха,що ревете ве,нали тука го има свободно!там си има хора да се оправят-АКО ИЗОБЩО Е ВЯРНО,разбира се-тука като чета ,че сирийските"бунтовници" получават само кафе,там чаши за кафе и тор от запада,и че на червения площад има страшно много демонстранти срещу Путин-цели 2-3 хиляди,мухахахаха, и ред други простотии-се чудя дали е вярно това изобщо...А и да е вярно-там поне ДАВАТ нещо руско,а ние даваме турски сериали денонощтно...и от време на време българско евтино сериалче...ТАКА ЧЕ-я тихо

124

дмт

преди 11 години

до анонимен 122: хахаха, не си научен да четеш между редовете, май... че и 7 плюса си прихванал на чужд гръб :)

123

mvp

преди 11 години

Дай на тъпака власт и му гледай сеира!!!

122

чужд елемент

преди 11 години

Това нещо за забраната са пълни глупости. Не можах да повярвам, че е възможно, и проверих как стоят нещата. Това е една от тъпите медийни интерпретации на един закон, по-точно на закона за защита на децата от вредната информация...

121

Гневен

преди 11 години

Стига глупости ,израснахме с тези детски филмчета.

120

муца

преди 11 години

да спират направо и Попай моряка! баси мръсната гад, пафка с лулата нонстоп! :))))))

119

bobo

преди 11 години

i pomiarite, sega reshili da se paziat ot alk. i zigarite: jeje v tazi pomiarska durgava

118

az

преди 11 години

И какво му е лошото на това филмче, разбирам, че децата на трябва да бъдат излагани на вредни влияния, но то по тази логика трябва да бъдат забранени доста приказки - Малечка Палечка например си е истински сценарий за трилър и още ред такива. Да не би днешните детски филмчета да са по-добри напр. Констенурките Нинджа, където за първи път чух термин дигитална развратница

117

Хахах

преди 11 години

Покрай манията си да завземе и подчини всичко възможно в Русия, тоя престъпник Путин започва да става вече дори смешен.

116

Анонимен

преди 11 години

EI,BOGU...IZPERKAHTE ZNA4I BRATUSHKI,A?...6TOM STE ZAINTRIGUVANI ZA DECATA TOLKOVA-ZNA4I TRQBVA DA IM ZABRANITE I DA HODQT NA KURSOVE PO IZU4AVANE NA BIBLIQTA...TAM E PYLNO S RAZVRAT,KLANETA,UBIISTVA,KRYVOSME6ENIQ,I TO V IMETO NA NQKAKVO JADNO ZA KRYV MALOUMNO BOJESTVO...TA BI TRQBVALO DETSKITE BIBLII DA SA 18+....

115

23г.

преди 11 години

в единият ни изкараха че живеем в сламени колиби, в другият химнът ни вървеше на сцена с нацисти, 3тият много потресаващ филмът който наскоро излезна за св Йоан Кръстител , казва ''костите да са истински е малко вероятно особено да са донесени в държава като България'', в друг се подиграваха воени ''не знаех че България има ПОДВОДНИЦА.''.и още доста примери има. е сега на непобедимите2 знаеш ли какво писаха в тяхните вестницибългарите бавят толкова добър филм заради някакви си прилепи.

114

M

преди 11 години

В Русия нещата не са били толкова зле даже и през комунизма...

113

-10

преди 11 години

А всички онези сериали които вървят по уж детските канали в които се наслушваме на приказки от рода, ***, тъпънар, бият се, повръщат, правят се на малумни и все разни такива са идеални за развитието на децата??? Да вземат да за закрият в Русия каналите Cartoon и Boomerang тогава! Светът постоянно върви към опростачване и така докато се стигне дъното и не се случи някоя революция. Вече съвсем видимо го има и при нас - от 3 години насам!

112

23г.

преди 11 години

не ми трябва да питам вече знам. всичко извън САЩ неструва. всички са *** и ограничени извън САЩ. дори не знаят че съществува държава България! идват тук и ни гледат като изтребители държат се сякаш съм негов личен роб в собствената ми страна! за тези който знаят че съществува държава България ние тук сме държава от третия свят живеем в пещери имаме бради и се плашим от факла и разбира се сме мюсулмани. това знаят те за България от телевизията си. виж има няколко филми с намесена България.

111

46 год.

преди 11 години

Това е абсурд!!!! Да не би да пушат цигари без бандерол................

110

до email

преди 11 години

ами виж какво е станало с нас - пълни мизерници