185

до то

преди 11 години

Когаго беше министър Александър Фол , беше решил да сложи в ред учителската гилдия така да се каже Та...мерки страхотни и за учители и за ученици и за родители . Например не може да има петно по дрехи на ученик-беше указано ясно(правете си извода)Учителите трябваше да водят тетрадки с норматива през деня -взети часове, проверка на тетрадки, род. срещи, съвети, съвещания, курсове И...трябваше да имат 8 ч раб. ден. Та вместо 40ч на седмица се получаваха по 80 при някой ))) И...тихичко отпадна)))

184

Вергина

преди 11 години

Някой тука искаше от учителите,ако не им харесва да напуснат.Веднага.....ще се съглася с него.Лошото е че съседна Гърция може би ще може да наеме учителките по западните езици,но другите специалности-примерно българиците къде да отидат,в Молдова или....и без това се чудят колко хора от там да си внесат с този демографски срив.Само че,лошо защото не са в ЕС и Великите сили веднага ще скочат....

183

Анонимен

преди 11 години

До Иван. Значи започнах много да се нервя от подобни кометари. Учителя с фуния ли да му налее в тъпата и мързелива кратуна?!? А кой е отговорен за първите 7 г ??? Учениците са през половината ден в училище, а после къде са??? Пред компютъра и по чалготеки.. И после другите виновни.

182

кирето

преди 11 години

до ...учителкаКато ти гледам езика ...,, ашлаци ,, - просто не ставаш за учителка - а за сергия на битака .Пък и пари иска -E*ти !

181

Пенчо

преди 11 години

Я сами си отговорете отворяте ли тетрадките на децата си? Препитвали ли сте ги върху материала? Работите ли с тях, обяснявате ли им нещо? Изобщо говорите ли с децата си или знаете ли къде ходят и какво правят? Или като ви извикат в 2 сутринта от полицията да си ги приберете от чалга заведенията се сърдите, че ви будят. Знаете ли колко родители не си взимат малките ученици до 19-20 ч от училище нямали време Учителите стоят да ги чакат, защото ако ги оставят в двора и стане нещо после... (((

180

Анонимен

преди 11 години

Eх, бате /ББ/, веднъж да се съглася с теб.

179

До учителите

преди 11 години

Живи за оплакване.Жалки сте.

178

Пенчо

преди 11 години

Не разбирам как един ученик ще усвои материала ,като вкъщи кой се занимава с него? Значи да е отличник, да е възпитан , да е всичко което ни се иска ама....някой друг и да го образова и да го възпита и като стане студент да го прати на родителите му))) Това да не ви е утопията на Мор? Учителят образова ама как да го направи като децата ви се държат нагло , нямат възпитание повечето и се бият като кечисти Слушат Азис и силикона им е мечта. Вижте си децата как и с какво облекло излизат.

177

Анонимен

преди 11 години

Всички десни салуди Дясното е отдявола Дясното произлизаот феодалите Дясното смята еготои алчността за най-големите идеалиИма сива икономика 40% тя дължи 10-милиарда лева. Или повече. Бюджета ТРЯБВА да е 40% от БВП.БВП СЕГА Е 80-милиарда. Ако икономиката изсветлее - ще е 130-милиарда БВПИли бюджета трябва да е 52-милиарда. Сега бюджета е 28-милиарда.

176

учителка

преди 11 години

Елате в една стая с 26 ашлаци да карате час и да водите учебен процес.Приятно прекарване за 400 лева на месец!

175

Иван

преди 11 години

Тези даскали да спрат да искат и да започнат да дават! Учениците имат много слаба подготовка, ниско грамотни, невъзпитани! Да почнат да работят даскалите, а не да пишат по форумите като сега. Заплатите даже им са големи на фона на това което дават и като се погледнат отпуските и ваканциите, които ползват! На който не му харесва заплатата да напуска !

174

то

преди 11 години

Аз само да питам : Някой от тях работи ли по 8 - 10 часа на ден , както много хора ?

173

Вергина

преди 11 години

"Гърция създава зони с български заплати"хахаха Днес-вие просто избихте рибата,достоен отговор на всички съфорумци с високо самомнение

172

дидо

преди 11 години

Просто е наглост , от страна на учителите ,да искат увеличение /както и полицаите /! АЙДЕ ВРАЗУМЕТЕ СЕ - НА КАКВО ОСНОВАНИЕ СА ВИ ИСКАНИЯТА

171

Анонимен

преди 11 години

"81 Гьон сурат 6 5 преди23минути Когато ПенчоСлавейков сепазарил за даскал,казал че исказаплата от 7 гроша,а кмета възкликнал -че ние даваме 7гроша на говедарябре, ама той понепасе кравите, а натеб за какво да тиги даваме."Точно затова ще парете само крави. И това ще ви е най-голямото ноу хау

170

Вергина

преди 11 години

бай ***,скоро ще заговориш езика на Франсетата.Там ще те интегрират,пък и социалките са по-високи,защо да се тормозиш да купуваш обувки за да пращаш чаветата на школо за някакви си 30 лв детски тук

169

Вергина

преди 11 години

Правен принцип в устройството на всяка държава е изясняването-Кой държи властта?WHO HOLDS THE POWER?От 20 год и преди тях още 70г-кой?

168

Вергина

преди 11 години

Елена,грешката ти е че им обясняваш работи които не си длъжна.Рибата се вмирисва от главата нали знаеш."Постните"кокълчета във властта не са атрактивни за управляващите.Такива са образование и здравеопазване.Заетите там просто търпят недъзите на системата.От условията в които поставиха учителите е ясно че искат от него да бъде мижитурка и послушко.

167

До Тулски

преди 11 години

Била съм учителка 26 години и сега работя в друга сфера.Просто ми става болно като чета подобни измишльотини.Кой разбира и кой не разбира взема отношение.Вярно е, че училището вече не се ползва с кой знае какъв авторитет, но за това не са допринесли само учителите.Сложете си ръката на сърцето и откровено си кажете колко пъти сте злословили за учителите пред децата си.Какъв авторитет тогава да имат?Почти всеки си мисли, че учителите са длъжни да им възпитават децата, а личният им пример остава на заден план.Знайте, че родителите са еталон за поведение на децата.Не може учителят да се опитва да изгражда някаква ценностна система у детето, а баща му да се държи като Бай ***.

166

Вергина

преди 11 години

Анонимкото 178,Всеки който започва разговор с АБЕ.......сам си се характеризира.50 % грамотност има защото родителите на тези ученици са на тяхното ниво,иначе не биха останали в Султандемокрацията със Суперстандарт,биха се реализирали навън за нормално заплащане.За да има нормална работа с деца същите трябва да ти имат респекта и уважението.При тези коментари във форума не се чудя защо отрочетата на някой са с инфантилни прояви!