32

Анонимен

преди 11 години

СМЯХ- ХОДИХ ДА ПИТАМ ЗА ЕДНО РАБОТНО МЯСТО ПО ТАЗИ ПРОГРАМА- ОБЯВЕНО КАТО ЕКОЛОГ- ИМАМ ВИСШЕ ТАКОВА - ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВА Е РАБОТАТА- СОРТИРОВАЧ НА ГРАДСКОТО БУНИЩЕ!

31

Анонимен

преди 11 години

да, 7200 позиции за сервитьори, чистачи, товарачи в моловете и тем подобни за 400 лв...

30

Анонимен

преди 11 години

ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ ДЪЮЗ,ДОКАТО НЕ ДОСТИГНЕМ НИВОТО НА СТАНДАРТ.В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ СИ ОСТАНЕМ САМО ЕДИН ПАЗАР ЗА ТЯХНА СТОКА И ИЗТОЧНИК НА КВАЛИФИЦИРАНИ КАДРИ.ТЕ НЯМА ДА ПОЗВОЛЯТ ДА НИ СЕ ПОДОБРИ СТАНДАРТА ЗА ТЯХНА СМЕТКА,КАТО ПРЕХВЪРЛЯТ ПРОИЗВОДСТВО В ПО-БЕДНИТЕ ДЪРЖАВИ,ЧРЕЗ ЕВРОПЕЙСКО СТИМУЛИРАНЕ НА ИНВЕСТИЦИИТЕ В НОВОПРИЕТИТЕ ЧЛЕНКИ ОТ ИЗТОЧНИЯ БЛОК.ТОЛКОВА Е ПРОСТО,АМА НЕ.МАФИЯТА Е НАВСЯКЪДЕ В ЕС И НАШЕТО МЯСТО НЕ Е ТАМ.

29

питащ

преди 11 години

Производството функция на Държавата ли е?

28

Анонимен

преди 11 години

Отново се потвърдава, че работа има достатъчно, но няма кой да я работи! Проблемът е, че не може да разчиташ да си седиш в къщи и да разчиташ тя сама да дойде или някой да търси вместо теб. А и няй-обичам някой като каже, че може да работи всичко - директно си го представям как пилотира самолет или в бяла престилка оперира някой...Истината е, че повечето хора без работа наистина не стават за нищо

27

Анонимен

преди 11 години

Свалихте саита за 7мия реактор да не го обсъждаме и качихте тази глупост . Каква квалифицирана работа , то няма производстство . Дянков нямаше да се занимава с енергетиката , А ще направи нови модерни производства , това каза като го показаха най наптед . Момче , енергетиката върви с новите птоизводства ,а не след производствата / дето и без това не са създадени даже няма и първа копка/Чистачки ли търсите в съвета за *** от Париж

26

Анонимен

преди 11 години

НЕЩАСТНИЦИ!Докато икономиката на другите работи на пълни обороти,тъпче пазарите на ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА и джобовете на собствения си народ,нашата държава изпълнява ограничителните мерки на Европейския съюз и е на етапа "ПОДКРЕПА ЗА ЗАЕТОСТ".ЩО ЗА ЛИЦЕМЕРИЕ И ЩО ЗА ДЕМАГОГИЯ?Виждате ли има нужда от работна ръка.Как да преживяват хората със 130 евро на месец при цени близки,че и по високи от тези в развитите европейски държави.Преди 25 год.заплатите бяха горе-долу същите,а цените 5-8 пъти надолу.

25

do 23

преди 11 години

Виж новия закон за търговия с черни и цветни метали и управление на отпадъците... По тоя начин се закрива малкия и среден бизнес

24

Българин

преди 11 години

Това е абсурд, възможен само в една "социална" държава - хем огромна безработица, хем десетки хиляди незаети работни места.

23

АНТИ

преди 11 години

Е ТО Е ЯСНО ЩОМ Е ПО ПРОГЛАМА НА БЮРАТА ПО ТРУДА НЕ ТИ МЪРДА МИНИМАЛНА РЗ.

22

онбашията

преди 11 години

бедняци, реалния живот не ви е училище, където всички могат да имат шестици. знам че много искате да обърнете живота на даскало и всички да имат шестици, но видяхме как завърши великия ви опит. затова най-богатите на планетата, бил гейтс, стив джобс и останалите са среднисти, а вие с вашите 3 висши лапате мухите.

21

4efo

преди 11 години

do 22: Защото не може един *** *** да взима 1000+ лв, а висшист (езици,компютърно грамотен) да бачка за 300.Това явление се нарича Парадокс и може да се наблюдава единствено в милата ни родина!

20

Анонимен

преди 11 години

19В София безработицата е около 1.2%. Очевидно, че няма какво да правят и да искат.

19

Анонимен

преди 11 години

21Нещо по конректно би ли споделил от тези 'бюрократични правила', дето задушавали дребния бизнес ?

18

Анонимен

преди 11 години

Търсим млад и абициозен персонал... до 30 г Изисквания към кандитата: Минимум 3 г стаж на подобна позиция, перфектно владеене на английски език писменно и говоримо Втори западен език, предимство.....Бла Бла 600 лв заплата

17

Анонимен

преди 11 години

8Не знам защо си мислиш, че да владееш 2 чужди езика е достатъчно основание да вземаш 1000+ лева начална заплата.

16

Гласоподавател

преди 11 години

Отново сме на дънодот - 0,8 % не е "средата" между 2,9 и 0,4. г-да управляващи престанете да толерирате монополите и по този начин да убивате частните фирми. През вашето управление делата за обявяване несъстоятелност на фирмите е скочила с над 1000!!! % в сравнение с целия преход. Отделно от това хиляди си продават бизнеса задушени от бюрократични правила, създадени срещу дребния и среден бизнес и закрилящ монополите, а после отделяте пари за заетост. Това е ***, а не само лошо управление

15

Анонимен

преди 11 години

В София специално тия по общините и бюрата по цял ден преливат от пусто в празно и се правят ,че работят. А всъщност не се знае за какво получават заплати.

14

работодател

преди 11 години

ПЪРВО УВОЛНЯВАМ ТЕЗИ КОИТО СА НА ПОСТОЯННА РАБОТА А ПОСЛЕ НАЗНАЧАВАМ ОТНОВО ДРУГИ ОТ БЮРОТО ПО ТРУДА САМО ЧЕ ТЕЗИ ВЕЧЕ СА НА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА - ХИТЪР ХОД НАЛИ ???

13

hg

преди 11 години

ДА ИМА МНОГО РАБОТНИ МЕСТА КЪМ ОБЩИНИТЕ НА 4 ЧАСОВ РАБОТЕН ДЕН И 130 ЛВ ЗАПЛАТА ХИГИЕНИСТИ ИЛИ ЧИСТАЧИ НА УЛИЦИТЕ ВАЩА СЕМКА ДОЛНА ЛЪЖЛИВА.