58

гражданин

преди 12 години

Що не излязат пред хората и да кажат бензина ви ще стане 4 лева тока ще го качим с още 10 15 процента, ще ядете хляб за 2 лева? Нали са мъже ама май само им отърва да говорят глупости.

57

чочо

преди 12 години

Толкова *** хора досега не са ни управлявали!!!!!Какво самочувствие трябва да имаш та учил недоучил от дребната чиновническа работа да се изпъчиш и да управляваш държава.Умен човек такова нещо никога не може да направи.АЗ ЗНАМ,ЧЕ НИЩО НЕ ЗНАМ!!! е казал един древен философ.Колкото човек повече знае,толкова разбира,че нищо не знае -това е философията на начетения човек.При *** е друго,той може и държава да управлява без да му мигне окото.Но не е виновен той!

56

Анонимен

преди 12 години

Кривоглавия Цвък първо се израчи, че българина Руслан Колев е наемал екипажа *** сея остана само българина

55

Анонимен

преди 12 години

колко хубаво беше с другарките,пари,коли,пиене секс,а сега този СПИН ко праим ,мамка му

54

аватар

преди 12 години

Полицията е охранена сурия прасета,като ги видиш какви са раздърпани,дебели с по 2м. шкембета и паднали *** та да ти се отврати човек а не полицай !! И това ми било родна полиция дето ни пази !!Няма друга структура с такива високи заплати,а сега изкали още по високи да стават,тоя Цветанов за какъв се мисли че харчи народни пари за мързеливи ченгета.Да си го взима Господ и повече да го не връща ..

53

Скапана държава!

преди 12 години

Eйй в тая държава ще останат само нагли мутри и просто милиционери, ако ГЕРБ продължават с калпавата си политика! Цветанов няма да го коментирам не си струва да си цапам коментара!

52

,,LARI,, DO 56

преди 12 години

TI SI *** ! NE SE DRUSAM W FORUMITE.OPITVAL SAM NQKOLKO PATI TVARDO OT LIUBOPITSTVO SAMO .

51

tozi

преди 12 години

До ,,LARI,,da, trqbva uveli4enie pone 25 % . nali znaesh bez red v sektor sigurnost - nqma darjavnost kamo li demokraciq.

50

Анонимен

преди 12 години

ЕЕЕЕЕЕЕЕ тука много спинаджии има -бягаааааааам

49

До ,,LARI,,

преди 12 години

Абе пич ,като не можеш да пишеш ,поне *** се друсай някъде другаде ,а не в форумите !

48

,,LAI,,

преди 12 години

DO 38: NE PISHI OT IMETO NA ,,LARI,, - *** !

47

,,LARI,,

преди 12 години

SEGA ZARADI TEQ SHTE VDIGNAT I TUK KOKATA.GLUPACI

46

mlad6ito

преди 12 години

през управлението на герб само полицаи, бистришки тигри, акции и нагли изказвания. разбира се еб*** майката на държавата своенравно с чудесната си липса на социална политика и решения от рода големите чужди вериги да замразят цените си за 1 месец, а обикновенните магазинчета ся фалират едно след друго. Но какво му пука на Боко за дребния бизнес който е 80% в България той се грижи за неговите хора- 20те % монопол.

45

Анонимен

преди 12 години

браво Цветане ти си слънцито дет чакахме. само ти ще ни спасиш от тия престапици които ни грабият вече десед години. наи после да се появи някои кат герб да прослави българия назапат да разберат че и тука има хора

44

,,LARI,,

преди 12 години

TIQ BOKLUZI ,POLIZAITE NE ZNAQT KAKVO E ,,M I N I S T E R S K I ,, PODPIS , A ISKAT UVELI4ENIE NA ZAPLATITE . PODPISVALI SE S SOBSTVEN PODPIS .

43

Кутев HIV

преди 12 години

ТАЗИ ДРОГА Е НА БСП...МОЛЯ, ДА ОТИДЕ НЯКОИ ОТ ЦеКа (по новому Изпълнителното Бюро) и да си я вземе, защото почва да събира магазинаж и такса престои--товарителницата.

42

Анонимен

преди 12 години

Спин---------Ха сега, каква таз стана?Тайната, накрая се разкри.Ален мак, пося се, стана.В главата Кутева се доразви.Както кротко си лежеше.На плажа, наобиколен от другарки.Стратегии нови за партията кроеше;Социални мисли, все по-ярки.Другарката Корнелия я няма.Слава богу и устатата Манолова.Но над щастието му- черна сянка.Като Ихтиандър от морето ще изплава.Мальчишката Станишка, мира му не дава.Богопомазан и с пръст не се пипа.Окопал се здраво в партийната централа.Наесен може и в ПЕС да полита....Ярост справедлива се надига.Като гледаше наследникът на Тати.Но другарките игриви, настроението му вдигат.Емоциите плажни, дават резултати.

41

Анонимен

преди 12 години

Не щеш да плащаш на ушев заплата -ама плащаш на бай *** и детски ,и осигуровки и здравни ,и тока му плащаш и водата ,и такси и данъци ,които бай *** няма и намерение да си плати -айде честито!

40

дидко

преди 12 години

МВР ......Дрън , дрън ! И децата знаят че,наше момче е наело екипажа бе ЦЕЦО , УРЕДИЛО Е ТОВАРА , НО СТАНАЛА ГРЕШКА НЕКЪДЕ ---- И ГИ ХВАНАХА! Само Вие нищо не знаете - само глупости говорите .КОЛКОТО ЗНАЕТЕ ЗА ,,ТЕРОРИСТА - ТОЛКОВА И ЗА ГЕМИЙКАТА ,ВРЕМЕ Е ДА СИ ХОДИШ - щОМ НЕ МОЖЕШ ЦЕЦО !

39

ddd

преди 12 години

Цвъко *** откри топлата вода,браво......